Serhat Kaya
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2010
- 2.682
- 1.855
- 1.563
MK isimli şahsın admin olmaması için elimden gelen her şeyi yapacağım.
Zaten olursa siteyi kapatır içip içip

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MK isimli şahsın admin olmaması için elimden gelen her şeyi yapacağım.
Alpaya "kalkmış"mı diyorsun sen?
Yuh be kardesim coluk cocuk var burada bunlar nasil kahpece soylemler bole !!!Kalkmışın yerine oturulmaz afedersiniz. Uydurmayınız.
MK'nın admin olduğu gün, forzatiner'e transfer olduğum gün olur.Zaten olursa siteyi kapatır içip içip![]()
Hakikaten şu nezih ortama yakışmadı be MK, umarım editleyip yanlıştan dönersin. Trump'ın kraliçenin önüne geçmesine içerleyen bir adama hiç yakışmadı bu mesaj.
Dur bakalım gider ayak delilleri karartmadiysa bir çok kişiden güzel anılar dökülür bu başlıkta.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen o kurduğun cümleyi bir daha oku istersen.Abi niye herkesin aklına sapıkça şeyler geliyor?
Eğer @Alpay Asma ayrılıp yerine @Mustafa Kaya gelirse attan inip eşşeğe binmiş olur GSC...Teşbihte hata olmaz...Sadece bir musibet başımıza gelmeden uyardım diyelim...MK isimli şahsın admin olmaması için elimden gelen her şeyi yapacağım.
Keyifli bir röportaj olmuş,emeği geçenleri tebrik ediyorum fakat soruma istinaden @Demir Baş kardeşim için ceza ehliyeti yok denmiş,hoş değil.
Herkes burdayken MK kardeşimize yeni avatar önerilerini alalım.
Sen o kurduğun cümleyi bir daha oku istersen.
Alpay bey, bir insan 99 doğumlu diye de bu kadar üstüne gidilmemeli kesinlikle.Az bile söylemişim.
Valla herkes konuşsun. Eteğimizde ki taşları dökelim.
İlk taşı da en günahsız olanımız atsın.
Ben bekliyorum...
4 yıllığın bittiğini kim söylediŞimdi olayı anlamadım. 4 yıllık fakülte mezunu olduğunda ya kısa ya uzun. Ya 5.5 ay ya 12. Parasız kafayı nasıl 12 ay yiyeceksin