- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Açık çek demek, en sevdiğim.
Çekler karşılıksız çıkarsa ş.çarız ama benden iyi bilirsin bunu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açık çek demek, en sevdiğim.
Birde birşey daha var sezon başlayınca da hangi sezon biz belki 2024-2025 sezonundan bahsettik dime amaAçık çek demek, en sevdiğim.
Birde birşey daha var sezon başlayınca da hangi sezon biz belki 2024-2025 sezonundan bahsettik dime ama![]()
"Sonra hepsi uşağa" repliğindeki uşak sanırım MK.Gördüğünüz gibi olay yine döndü dolaştı MK beye girdi.
Evet, birincilik için elzem hamlelerden biri bu. Başkası o şarkı ile girdi lafını duymamak adına önemliydi.
Emrah'ın düzenlediği dönem ile ilgili derin şüphelerim var.![]()
Milli Nizam avatarını yap üstatAçık çek demek, en sevdiğim.
Herkesin bakinca Mk adina utanacagi 1 avatar olmaliHerkes burdayken MK kardeşimize yeni avatar önerilerini alalım.
Sınıfta öğretmenlerin “sen bu zekayla çok yaşamazsın!” dediği öğrencilerdendin değil mi Mehmet!
Keramettin like vermiş, tongaya geldi farkında değil.Birde birşey daha var sezon başlayınca da hangi sezon biz belki 2024-2025 sezonundan bahsettik dime ama![]()
Bu Hayri heisin avatarlarını anımsatıyor, kürtaj yapan dayı iyi işteŞuna ne dersiniz MK?
![]()
Milli Nizam avatarı olmayacaksa bu olsun;Şuna ne dersiniz MK?
![]()
Keramettin like vermiş, tongaya geldi farkında değil.
MK için en iyisi o tabi kiBu Hayri heisin avatarlarını anımsatıyor, kürtaj yapan dayı iyi işte![]()
Herkesin bakinca Mk adina utanacagi 1 avatar olmali
Ustam piyasada yokken hareket eden her nesne onun hedefi olabilir, çektiği özlemden dolayı bu hamleler, sende onu görmüş olablir biranSeninle ne ara sıkıntı yaşadık Şafak orayı kaçırdım ben. Ayıp yahu
Zarper yok artik biliyorsun bu yuzden seni sectim cunku sen farklisin japonsun bi kere mkSeninle ne ara sıkıntı yaşadık Şafak orayı kaçırdım ben. Ayıp yahu
Hatırlamıyorsun bile ayıptır. Sonra bana neden Marmara Kazım avatarı koyuyorsunuzSeninle ne ara sıkıntı yaşadık Şafak orayı kaçırdım ben. Ayıp yahu