Alpay Asma "Konuşursam Yer Yerinden Oynar" - / - Yılın Söyleşisi

Bence içkiyle alakalı bir şey olmamalı polat alemdar avatarı yakışabilir gibi geliyor bilmiyorum neden.
Hazır röportaj konusundayken aklıma şu geldi şimdi :D
maxresdefault.jpg

Bazı hatalı yerleri düzelteyim üyelerin aklında yanlış bilgi kalmasın.

- Fikir ayrılığından ziyade anlaşmazlık oldu. Olabilir sonuçta her insan anlaşacak diye bir şey yok sadece bir admin arkadaşımızla anlaşamadığımızdan geçici bir sıkıntı yaşandı. O 1 günlük bir şeydi. O yönetimin büyük kısmı halen devam ediyor görevine, devam etmeyenler ise özel hayatlarından dolayı aktif değiller.

- Forumun portalı 3 sene kapalı kalmadı.

- Adminlik en rahat görünen ama en baş ağrıtıcı, sıkıntı işlerin olduğu bir rütbedir. Alpay dylik(duyarsızlık) yaptığından farkında değildi. Şahsen ben moderatörken konu açıyordum,uyarı yapıyordum sadece üstlerin direktifleri doğrultusunda. Aksini iddia edecek bir admin yoktur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şakrak'ı admin yapın; ilk gün bütün şizoların banını açar, 1 hafta içinde forum yasaklanır.

@Serkan Şafak hardesim admin olacakken derin gsc tarafından ayağı kaydırıldı ama zz kaldı Derin GSC nin ipini çekeceğim

GSC değil de TSK tarafından kaydırıldı galiba. Kaydırılan sadece ayağı olmayabilir tabi.

bu durumda @Ünsal Vardar kardeşimin beklediği kontenjan açılmış durumda şimdiden tebrik etsek mi kendisini acaba?

Geri
Üst Alt