bu durumda @Ünsal Vardar kardeşimin beklediği kontenjan açılmış durumda şimdiden tebrik etsek mi kendisini acaba?
vAKit ÜNSAL vAKti
Haydi GSC 1 oy 1 oydur
Oy verin değiştirelim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu durumda @Ünsal Vardar kardeşimin beklediği kontenjan açılmış durumda şimdiden tebrik etsek mi kendisini acaba?
İşte budur be. Bu çocuğa küçükken, büyüyünce ne olacaksın diye sorduklarında admin olacağım diye cevap veriyordu.İşte bu azim ve kararlılık ile hak ettiği yere geleceğinden zerre şüphem yok.vAKit ÜNSAL vAKti
Haydi GSC 1 oy 1 oydur
Oy verin değiştirelim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ünsaldan anca Jose Rodriguez olur.
Benim de üstümde çalış üstat Ebu Dücane hazretleri gibi taş üstünde taş baş üstünde baş koymam!!!Senin mod olmana ben vesile olmuştum tek başarısız projemsin...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Serkan böyle değildi ki. Baya normal ciddi bir adamdı, hatta modluktan sonra da normal takıldı bir süre. Argo kullanmamaya dikkat ederdi, tipik eski gse idi işte... Sonra bir anda sapıttı, 2016 da böyle oldu yanlış hatırlamıyorsam.Sarper peki Serkan'ın yetki sahibi olduğu dönemler forumda mıydı?
İşte budur be. Bu çocuğa küçükken, büyüyünce ne olacaksın diye sorduklarında admin olacağım diye cevap veriyordu.İşte bu azim ve kararlılık ile hak ettiği yere geleceğinden zerre şüphem yok.
Benim de üstümde çalış üstat Ebu Dücane hazretleri gibi taş üstünde taş baş üstünde baş koymam!!!
keramettin admirim bu çocuk çok çalıştı çok çabaladı hergün bana özelden mesaj atıyor admin olursam seni şöyle yaşatıcam böyle yaşatıcam abi diye.Ünsaldan anca Jose Rodriguez olur.
Allah Allah, ne oldu da acaba böyle bir kerhane tatlısı fanboyu oldu?Serkan böyle değildi ki. Baya normal ciddi bir adamdı, hatta modluktan sonra da normal takıldı. Argo kullanmamaya dikkat ederdi, tipik eski gse idi işte... Sonra bir anda sapıttı, 2016 da böyle oldu yanlış hatırlamıyorsam.
??? Ne gibi ?Sen umutsuz vakasın.
Bence saksıya saplamaktan oldu bunlar üstadSerkan böyle değildi ki. Baya normal ciddi bir adamdı, hatta modluktan sonra da normal takıldı. Argo kullanmamaya dikkat ederdi, tipik eski gse idi işte... Sonra bir anda sapıttı, 2016 da böyle oldu yanlış hatırlamıyorsam.
Kafamda canlandıramıyorum o halini neyse ki doğru yolu bulmuşSerkan böyle değildi ki. Baya normal ciddi bir adamdı, hatta modluktan sonra da normal takıldı. Argo kullanmamaya dikkat ederdi, tipik eski gse idi işte... Sonra bir anda sapıttı, 2016 da böyle oldu yanlış hatırlamıyorsam.
Tamamen tevauk turan illerinden dinliyordum denk geldi ;Sen umutsuz vakasın.
Karavana attı da hayata küsmemek için mi bu yolu seçti acaba?Bence saksıya saplamaktan oldu bunlar üstad
Şaka yapıyorum yav takılıyorum??? Ne gibi ?
Sarper o dönem pek ön planda değildi. Serkan’da böyle değildi.Sarper peki Serkan'ın yetki sahibi olduğu dönemler forumda mıydı?