- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Bence içkiyle alakalı bir şey olmamalı polat alemdar avatarı yakışabilir gibi geliyor bilmiyorum neden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zarper yok artik biliyorsun bu yuzden seni sectim cunku sen farklisin japonsun bi kere mk
Zarperi nasil donderecez aramıza fikirlerin nedir? Seni severdi bi konussan ://Bence içkiyle alakalı bir şey olmamalı polat alemdar avatarı yakışabilir gibi geliyor bilmiyorum neden.
Tombalacı avatarı daha çok yakışır gibi. Tam tombalacı zaten.Bence içkiyle alakalı bir şey olmamalı polat alemdar avatarı yakışabilir gibi geliyor bilmiyorum neden.
Tombalacı avatarı daha çok yakışır gibi. Tam tombalacı zaten.
Ağustos'un başı gibi dönecektir, rahat ol bu konuda. Enfes komplo teorileri eşliğinde kimin şampiyon kimin ikinci olacağını yazmadan edemez.Zarperi nasil donderecez aramıza fikirlerin nedir? Seni severdi bi konussan ://
ArkadAşlar yeter güldük de konudan uzaklaştınız. Alpay Beye yapılanları nasıl sindirdiniz anlamıyorum. Gerçekten bu kadar çabuk mu vazgeçtiniz adamdan?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ağustos'un başı gibi dönecektir, rahat ol bu konuda. Enfes komplo teorileri eşliğinde kimin şampiyon kimin ikinci olacağını yazmadan edemez.
2004*Alpay bey, bir insan 99 doğumlu diye de bu kadar üstüne gidilmemeli kesinlikle.
Ne bizim ne de sana bunu teklif eden Keramettin'in derdi Alpay değil idi. Hedef yine, yeniden, her zaman olduğu gibi, büyük bir zevk ve haz ile sensin.ArkadAşlar yeter güldük de konudan uzaklaştınız. Alpay Beye yapılanları nasıl sindirdiniz anlamıyorum. Gerçekten bu kadar çabuk mu vazgeçtiniz adamdan?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ayıp ettin abi.Alpay'a uzanan diller kesilsin. Eller kırılsın.
Ama öyle ya, koskoca Alpay kardeşimi karalar içinde görmek beni üzdü. Ama bir bakıma aramızda gördüğüme de sevindim.Ayıp ettin abi.