Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper alınsın deyinlerdenim
Mete şöyle bişey yazmışsın twitterda
Kafamızı biraz kullansaydık, Lincoln-Melo-Selcuk gibi bir orta sahaya ve
Baros-Keita-Arda gibi bir hucum hattına sahiptik suan.
Yukarıdaki kadroyu çok beğenmişsinde demiyorum yanlış anlama
Yukarıdaki kadroda
Alper-Lincoln,Engin-Arda,Keita-Kazım isimleri çakışıyor
Zaten takım ofans olarak sıkıntılı
Engin orta sahada kalsa sola iyi bir adam alsak
Alper gelsin gelmesin değil
Selçuk sakat olur oynar biri cezalı olur oynar
Bana kısır kadro gibi geldi
Takımın orta sahası yok derken iyi adamlar geldi
Ofans iyi derken bir bir gittiler
Alırsın Amrabat'ı koyarsın sağa![]()
Twitter'da yazdıgımı milyon kere tercih ettigimi en bastan belirtiyim. Fakat suan ki kadro yapısı o zamankinden oldukca farklı. Birde devre arasında ne kadar iyi futbolcu alabiliriz ve kac tane alabiliriz? Gecen sezon devre arasında ne biz, ne Hagi umdugunu buldu. Hep diyorum hic bir akıllı kulüp yönetici devre arasında iyi futbolcusunu normal rakamlara bırakmaz. Tutupta Stancu, Zapata ve Yekta hatalarına tekrar düsmeyelim diyorum. Devre arasında ince eleyip sık dokumak lazım. Bir santrafor kesin geliyor gibi. Alper transferide sonuclandı diyelim. Ek olarak ligimizden Grosicki gibi iyi bir kanat oyuncusu alınabilir. Alper'in ilk 11 oynamasına gerek yok zaten. Kenarda otursa bile +++'dır takım adına.
Ortalama bir genç futbolcu.Öyle abartılacak hiç bir özelliği yok
Abartıdan kastını belirtirsen bende ona göre birseyler karalayabilirim. Zira Alper senin deyiminle lanse edildiginin ceyregi kadar bir oyuncu olmasaydı Galatasaray'dan kesinlikle uzak durması gerekirdi. Fakat buna ek olarak oyuncunun gelmesini istedigini belirtmissin. Yani buradaki mantıkta ciddi bir celiski var.
fark yaratabilecek bir oyuncu bence. adam eksiltmesi iyi pasları iyi. bir ön liberoya göre mükemmele yakın bir adam.çalışkan oyuncu ama fark yaratacak oyuncu değil.
ayhan bu sene bırakacak yerine almak lazım.