# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Berbatov + Alper (Hamit) + Amrabat

Alırsın Amrabat'ı koyarsın sağa ;)

Alper alınsın deyinlerdenim

Mete şöyle bişey yazmışsın twitterda

Kafamızı biraz kullansaydık, Lincoln-Melo-Selcuk gibi bir orta sahaya ve

Baros-Keita-Arda gibi bir hucum hattına sahiptik suan.

Yukarıdaki kadroyu çok beğenmişsinde demiyorum yanlış anlama

Yukarıdaki kadroda

Alper-Lincoln,Engin-Arda,Keita-Kazım isimleri çakışıyor

Zaten takım ofans olarak sıkıntılı

Engin orta sahada kalsa sola iyi bir adam alsak

Alper gelsin gelmesin değil

Selçuk sakat olur oynar biri cezalı olur oynar

Bana kısır kadro gibi geldi

Takımın orta sahası yok derken iyi adamlar geldi

Ofans iyi derken bir bir gittiler

Twitter'da yazdıgımı milyon kere tercih ettigimi en bastan belirtiyim. Fakat suan ki kadro yapısı o zamankinden oldukca farklı. Birde devre arasında ne kadar iyi futbolcu alabiliriz ve kac tane alabiliriz? Gecen sezon devre arasında ne biz, ne Hagi umdugunu buldu. Hep diyorum hic bir akıllı kulüp yönetici devre arasında iyi futbolcusunu normal rakamlara bırakmaz. Tutupta Stancu, Zapata ve Yekta hatalarına tekrar düsmeyelim diyorum. Devre arasında ince eleyip sık dokumak lazım. Bir santrafor kesin geliyor gibi. Alper transferide sonuclandı diyelim. Ek olarak ligimizden Grosicki gibi iyi bir kanat oyuncusu alınabilir. Alper'in ilk 11 oynamasına gerek yok zaten. Kenarda otursa bile +++'dır takım adına.

Twitter'da yazdıgımı milyon kere tercih ettigimi en bastan belirtiyim. Fakat suan ki kadro yapısı o zamankinden oldukca farklı. Birde devre arasında ne kadar iyi futbolcu alabiliriz ve kac tane alabiliriz? Gecen sezon devre arasında ne biz, ne Hagi umdugunu buldu. Hep diyorum hic bir akıllı kulüp yönetici devre arasında iyi futbolcusunu normal rakamlara bırakmaz. Tutupta Stancu, Zapata ve Yekta hatalarına tekrar düsmeyelim diyorum. Devre arasında ince eleyip sık dokumak lazım. Bir santrafor kesin geliyor gibi. Alper transferide sonuclandı diyelim. Ek olarak ligimizden Grosicki gibi iyi bir kanat oyuncusu alınabilir. Alper'in ilk 11 oynamasına gerek yok zaten. Kenarda otursa bile +++'dır takım adına.

Alper`i bende beğeniyorum alınsın

Kadro derinliği playoff sisteminde çok önemli

Amrabat ve Grosicki gibi adamlar öncelik verilmeli

Kanatlar işlemeli

Forvetten önce ofans yönü kuvvetli uyumda problem

yaşamayacak iki adam almalıyız

Kesinlikle kötü değil, çok genç ve gelmesini isterim ama keşke abartıldığının -anlatıldığının- çeyreği kadar iyi olsa.

Abartıdan kastını belirtirsen bende ona göre birseyler karalayabilirim. Zira Alper senin deyiminle lanse edildiginin ceyregi kadar bir oyuncu olmasaydı Galatasaray'dan kesinlikle uzak durması gerekirdi. Fakat buna ek olarak oyuncunun gelmesini istedigini belirtmissin. Yani buradaki mantıkta ciddi bir celiski var.

Emreyi bugün deli etti.

Alper çok iyi fiziğini kullanıyor. Topuda iyi saklıyor.

Bence abartiliyor.

Cok kosan ve fizigini iyi kullanan biri.Yani bildigin Anadolu-Savasci´si.

Dar alanda cok hatalar yapiyor,oyun okumasi vasat,sut desen sag ayagi saglam ve sol ayagi berbat.

Calim felan attigi da yok zaaten.

Simdik gelip bana biri "Alper önlibero forvet arkasi degil" demesin.1 senedir o eski mevkiinde oynamiyor.Defansif anlamda altyapi sorunu var.Kademe anlayisi kötü,ikili mücadelerde cok dengesiz.

Ortalama bir genç futbolcu.Öyle abartılacak hiç bir özelliği yok

Milli maçta iyi oynuyordu.Sorumluluktan kaçmıyor,ama onun dışında izlemedim.

Ülke içinde alınması gereken bir-kaç yerliden biri bana göre.Ama genel de kapamıyoruz böyle gelecek vaadeden futbolcuları.

Ortalama oyuncular Kayserili Abdullah yada Gaziantepli Murat Ceylan'dır. Ki bir ara yere göğe sığdırılamıyordu burada.

Abartıdan kastını belirtirsen bende ona göre birseyler karalayabilirim. Zira Alper senin deyiminle lanse edildiginin ceyregi kadar bir oyuncu olmasaydı Galatasaray'dan kesinlikle uzak durması gerekirdi. Fakat buna ek olarak oyuncunun gelmesini istedigini belirtmissin. Yani buradaki mantıkta ciddi bir celiski var.

Çeyreği demem, mecazi bir anlatım. Yoksa onları hesaplama yeteneğim yok, çeyreği yarısı diye. Abartıldığı kadar demem de, senin abarttığıdan bahsetmedim. Öyle adamlar var ki, Xavi'yi anlatıyorlar sanki. İleri - geri çalışan, teknik kapasitesi yüksek, müthiş fizik, mental olarak mükemmel bir adam gibi anlatılıyor. Hepsi var ama hiç biri tam değil. Geliştirebilir gibi durduğu için isterim diyorum.

Bu yorum daha acıklayıcı oldu.

Simdi Alper'in Xavi olmasının mümkünatı yok, cünkü taktiksel anldamda biribirine zıt oyuncular. O saydıgın özelliklerin istisnasız hepsi dedigin gibi Alper'de var. Kimi yüksek seviyede, kimi ise düsük seviyede. Fakat bu adamın daha sadece 20 yasında oldugu ve Eskisehirspor gibi inanılmaz derecede kalitesiz bir takımda oynayıp yetistigi külliyen unutuluyor. Bunun yanında ise erken parladıgı icin cabuk beklenti icine giriyor insanlar. Alper kendini gelistirmeye en az Selcuk Inan kadar acık. Ki Selcugun katettigi yolu hepimiz gördük, biliyoruz. Alper'in fazla tanınmadıgı dönemleri bildigim icin bunu rahatlıkla söylüyorum.

Bugün Alper daha 20 yasında Emre'ye futbol dersi veriyor ve mac sonunda o kadar cirkef, karaktersiz (adını siz koyun) bir oyuncudan bile tebrik alıyorsa, bir durup düsünmek gerek.

çalışkan oyuncu ama fark yaratacak oyuncu değil.

ayhan bu sene bırakacak yerine almak lazım.

Fark yaratmaktan kasıt no-look paslar yada 8-10 oyuncuyu calımlayıp gol atmaksa, mümkünatı yok fark yaratamaz. Ama orta sahaya istisnasız her anlamda sınıf atlatmaksa, evet gayette fark yaratacak bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt