# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Hikaye bunlar. Eskişehirspor en fazla verene sattı. Oyuncunun seçim hakkı olduğunu ciddi ciddi düşünüyor musun?

Ek olarak şuan tam aklımda değil ama bir yöneticimiz, bu Ali Dürüst olabilir, sezon başında Alper için Eskişehir'e 3.5 milyon € ve bir oyuncu teklif ettik ve bize devre arası için söz verdiler demişti.

O devre arasında hem Ts hem Fb bizim teklifin üstüne çıktılar.

Valla o kadarını bilemeyeceğim. Ben yazılanları değilde oyuncunun ağzından çıkana göre yorum yapıyorum. Yoksa neler neler yazıldı. Ama istemeyen adam istemez bana göre.

Bizi istese bu kadar çok gelirdi. Bu benim düşüncem. Belki çok politik ve hangi takımlı olduğunu belli etmiyor. Ben bilmiyorum(fenerli biliyordum) ama gerçekten hangi takımlı olduğu önemli.

alper cok ıyı dedık ama nerdeyse doveceklerdı benı

cıfteler spordan berı bılıyorum muthıs bı cocuk

ve cokta cevık

kimin topragı nede olsa

Eskişehirde çok iyi oynuyor ama bizdede aynı performansı sergilermi sergilerse selçukla ortaalanda efsane olur

Kontratak ve boş alanda oynadığı topla yıldızı parlayan oyuncuları Galatasaray'a transfer ederken iki sefer düşüneceksin. Sercan Yıldırım, Amrabat, Yiğit Gökoğlan gibi. Alper değil :ka19:

Kesinlikte almaliyiz :yenieek:

Kontratak ve boş alanda oynadığı topla yıldızı parlayan oyuncuları Galatasaray'a transfer ederken iki sefer düşüneceksin. Sercan Yıldırım, Amrabat, Yiğit Gökoğlan gibi. Alper değil :ka19:

Aynen eskişehirde orta alanda iyi boşluklar yakalıyor bizde onu bulamaz dar alanda nasıl pek bilmiyorum

Aynen eskişehirde orta alanda iyi boşluklar yakalıyor bizde onu bulamaz dar alanda nasıl pek bilmiyorum

bence dar alan oyuncusu ınanılmaz cevık

,dıkıne oynamayı cok ıyı yapaıyor tam bı asker

ondan top calmasını ,topu ılerı tasımasını ıstebılırsın ama oyle muthıs asıstler yada goller beklemek haksızlık olur ben bu yıl butun maçlarını ızledım düsüsteydı ıkıncı yarı ama 2 3 maçtır toparladı

cevıklık olarak 18 /20 rahat verırım

bence dar alan oyuncusu ınanılmaz cevık

,dıkıne oynamayı cok ıyı yapaıyor tam bı asker

ondan top calmasını ,topu ılerı tasımasını ıstebılırsın ama oyle muthıs asıstler yada goller beklemek haksızlık olur ben bu yıl butun maçlarını ızledım düsüsteydı ıkıncı yarı ama 2 3 maçtır toparladı

cevıklık olarak 18 /20 rahat verırım

14-15 verilir çevikliğine. messi değil sonuçta.

Valla o kadarını bilemeyeceğim. Ben yazılanları değilde oyuncunun ağzından çıkana göre yorum yapıyorum. Yoksa neler neler yazıldı. Ama istemeyen adam istemez bana göre.

Bizi istese bu kadar çok gelirdi. Bu benim düşüncem. Belki çok politik ve hangi takımlı olduğunu belli etmiyor. Ben bilmiyorum(fenerli biliyordum) ama gerçekten hangi takımlı olduğu önemli.

Eskişehirsporlu Alper Potuk: Terim’le çalışmak büyük bir onur

Sezon başında Galatasaray’ın gündemine gelen ve Fatih Terim’in beğendiği genç oyuncular arasında yer alan Eskişehirspor’un başarılı defansif orta saha oyuncusu Alper Potuk, Fatih Terim’le çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

Eskişehirspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğunu belirten Alper, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’la 2013’ün Mayıs ayına kadar sözleşmem var. Gelecek teklifleri kulübüm değerlendirir. Kulübümle Galatasaray anlaşırsa seve seve oynarım. Ama altyapısında yetiştiğim kulübüme para kazandırarak gitmek istiyorum.” dedi.

GALATASARAY VE ESKİŞEHİRSPOR SEZON BAŞINDA NEDEN ANLAŞAMADI

Genç futbolcu, “Fatih Terim, Türkiye’nin en iyi teknik adamlarından bir tanesi, onun tarafından beğeniliyor olmak benim için çok önemli ve gurur verici. Sezon başında kulüpler görüştü; ama maddi konularda anlaşamadılar. Ancak bir anlaşma sağlanır ve bu Eskişehirspor’un menfaatleri doğrultusunda olursa, transferimden büyük mutluluk duyarım.” diye konuştu.

Eskişehirsporlu Alper Potuk: Terim’le çalışmak büyük bir onur

Sezon başında Galatasaray’ın gündemine gelen ve Fatih Terim’in beğendiği genç oyuncular arasında yer alan Eskişehirspor’un başarılı defansif orta saha oyuncusu Alper Potuk, Fatih Terim’le çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

Eskişehirspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğunu belirten Alper, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’la 2013’ün Mayıs ayına kadar sözleşmem var. Gelecek teklifleri kulübüm değerlendirir. Kulübümle Galatasaray anlaşırsa seve seve oynarım. Ama altyapısında yetiştiğim kulübüme para kazandırarak gitmek istiyorum.” dedi.

GALATASARAY VE ESKİŞEHİRSPOR SEZON BAŞINDA NEDEN ANLAŞAMADI

Genç futbolcu, “Fatih Terim, Türkiye’nin en iyi teknik adamlarından bir tanesi, onun tarafından beğeniliyor olmak benim için çok önemli ve gurur verici. Sezon başında kulüpler görüştü; ama maddi konularda anlaşamadılar. Ancak bir anlaşma sağlanır ve bu Eskişehirspor’un menfaatleri doğrultusunda olursa, transferimden büyük mutluluk duyarım.” diye konuştu.

Bakalım bu sene sonu görecez. O zaman sağlam bir kapışma olacak. Hangi takımı seçeceğini. Tabii es-es bize satmak isterse.(Hurma faciası olmasında)

Umarım dediğin gibidir. Benim için fenere karşı göstereceği performans çok önem taşıyor şu anda. Bize karşı oynadığı gibi oynarsa ne ala yoksa anlaşılacak gönlünün nerde olduğu. Yoksa tek amacının es-es e fazla para kazandırmakmı.

içimden bir his yeni sezonda galatasaray'a transfer olup, 6 numaralı formayı giyeceğini söylüyor...

keşke veysel sarı'yı da alıp gelse.. duy bu sesi yönetim... :)

(srfydn, 04.03.2013 14:19)

içimden bir his yeni sezonda galatasaray'a transfer olup, 6 numaralı formayı giyeceğini söylüyor...

keşke veysel sarı'yı da alıp gelse.. duy bu sesi yönetim... :)

(srfydn, 04.03.2013 14:19)

Reyiz ne yapmış öyle ya Alper tamamda, Veysel çöp. ben 2. Ligde bile oynatmam onu :asd: Ayrıca burda hergece düzenli olarak 222'de takılıyor, gece hayatı muntazam :D

Fenerle arasinda sorun yasamisti,üstelik o mevkide 8 futbolculari var,Bjk alamaz,Trabzon Eskisehirden daha cazip degil,geriye bir biz kaliyoruz,mutlaka alinmali,sezon basinda Meloyu almayin Alperi alin dedigimde burda haksiz yere cok tepki toplamistim,aslinda biraz mantikli düsünürsek Melonun bu sezonki performansinin sürpriz olmadigini anlariz

alperi alsak çok iyi olur. tam melonun mevki...

Çok fazla beğenmeyen vardı forumda ama Türk futbolunun geleceği diyebileceğimiz oyunculardan Alper. Selçuk'un seviyesine çıkabilir iyi işlerinse ona ek olarak dünde herkes çok iyi gördü hızlı ve öne çıkışları gayet iyi. Selçuk'la iyi ikili olabilirler bence.

yekta'da canavar gibiydi kasımpasadayken. amrabat malum. boyle topculara bellı olmuyo ama ucuza alırsak neden olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt