Cumhur Aslan
Sarı Üye
- 30 Ocak 2013
- 931
- 0
- 706
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]
Valla o kadarını bilemeyeceğim. Ben yazılanları değilde oyuncunun ağzından çıkana göre yorum yapıyorum. Yoksa neler neler yazıldı. Ama istemeyen adam istemez bana göre.
Bizi istese bu kadar çok gelirdi. Bu benim düşüncem. Belki çok politik ve hangi takımlı olduğunu belli etmiyor. Ben bilmiyorum(fenerli biliyordum) ama gerçekten hangi takımlı olduğu önemli.
Hikaye bunlar. Eskişehirspor en fazla verene sattı. Oyuncunun seçim hakkı olduğunu ciddi ciddi düşünüyor musun?
Ek olarak şuan tam aklımda değil ama bir yöneticimiz, bu Ali Dürüst olabilir, sezon başında Alper için Eskişehir'e 3.5 milyon € ve bir oyuncu teklif ettik ve bize devre arası için söz verdiler demişti.
O devre arasında hem Ts hem Fb bizim teklifin üstüne çıktılar.
Valla o kadarını bilemeyeceğim. Ben yazılanları değilde oyuncunun ağzından çıkana göre yorum yapıyorum. Yoksa neler neler yazıldı. Ama istemeyen adam istemez bana göre.
Bizi istese bu kadar çok gelirdi. Bu benim düşüncem. Belki çok politik ve hangi takımlı olduğunu belli etmiyor. Ben bilmiyorum(fenerli biliyordum) ama gerçekten hangi takımlı olduğu önemli.
Ayrıca burda h