alperen şengün

Jalen iyiyken iyi ama iyiyken bile aşırı bencil takım oyununa katkısı sıfır savunma sıfır. jabari hücumda fena değil ama onun da savunması sıfır ve daha size li bir adam lazım. Holiday ve diğerlerine hiç girmeye gerek yok comple bench Eason dışında boş. Easonda da sut yok.

Houston o

Alpinin yerinde olsam beni salin pacers a diyip takasimi isterdim bu takımdan hiçbirsey olmaz
Kesinlikle bu takımdan ayrılması lazım. Yoksa bu parçalarla falan saman alevi gibi takım. Hiçbir şey olmaz. Alpi maksimum yarar tecrübesinden yararlandı, zaman ayrılık zamanıdır. Savunma leş.

Kesinlikle bu takımdan ayrılması lazım. Yoksa bu parçalarla falan saman alevi gibi takım. Hiçbir şey olmaz. Alpi maksimum yarar tecrübesinden yararlandı, zaman ayrılık zamanıdır. Savunma leş.
Gordon ayrılmadan önce sallamisti baya hakliymis. Wall da boşuna burda depresyona girmemiş.

Neredeyse her önemli istatistikte ligin ilk 15 sırasında, per ve vorp gibi en önemli iki istatistikte birinde 15 diğerinde 10. Sırada. Yani all star kesin olması lazım

Niye gitmesini istiyorsunuz? Bence Jabari Smith ile tam uygun partner bulmusken. Üstüne birde bunlarin 4 tane baska takimdan gelen draft pickleri var. Onlari iyi kullanilarsa, Houston gelecek senelerde hep Playofflar icin oynar. Amen Thompson olgunlastigi an ve biraz üclü atmayi becerirse, onunla ve Eason ile baya yetenekli genc yedekleri olur.

Yasi daha genc. Orda kalsin ve genc takim arkadaslari ile olgunlastigi an, zaten basari normalde kendiliginden gelir.

Zaten 6-7 sene daha orada kalacak nereye gidiyor. Houston alperen icin guzel ortam. Zamanla takımla beraber yükselecekler.

Niye gitmesini istiyorsunuz? Bence Jabari Smith ile tam uygun partner bulmusken. Üstüne birde bunlarin 4 tane baska takimdan gelen draft pickleri var. Onlari iyi kullanilarsa, Houston gelecek senelerde hep Playofflar icin oynar. Amen Thompson olgunlastigi an ve biraz üclü atmayi becerirse, onunla ve Eason ile baya yetenekli genc yedekleri olur.

Yasi daha genc. Orda kalsin ve genc takim arkadaslari ile olgunlastigi an, zaten basari normalde kendiliginden gelir.
Eason sabah akşam sut çalışması lazım tuğla atiyor

Jalen iyiyken iyi ama iyiyken bile aşırı bencil takım oyununa katkısı sıfır savunma sıfır. jabari hücumda fena değil ama onun da savunması sıfır ve daha size li bir adam lazım. Holiday ve diğerlerine hiç girmeye gerek yok comple bench Eason dışında boş. Easonda da sut yok.
Özetlerde 5 numaralı sakallı herif iyi gibi geliyor, Alpi’yi de oynatmaya çalışıyor sanki.

Özetlerde 5 numaralı sakallı herif iyi gibi geliyor, Alpi’yi de oynatmaya çalışıyor sanki.

Van flet alperen için olabilecek en iyi isim. Alperen şuan ligin en iyi pnr oyuncusu, devrilen olarak, ikisinin oyunu tıpkı murray jokic gibi pek durdurulamiyor

Alpi galiba sınırlı oyuncu olacak. Diger takimlar max verse dahi karsilar.

Yukarida konusu gecti, gercekten 2 senesi heba oldu. Aslinda gercek çaylak senesi bu sene basladi.

Her yerde 2021 simdi secilse ya 1 ya da 2 oluyor. Barnes nasil pek bilmiyorum ama ilk 2 kesinlikle Alperen ve Wagner. Tabi Wagner daha istikrarli şut atmali.
Mobley de iyi. Cade'yi de pek bilmiyorum ama en azindan play offlarda zorlanir gibi.

Sikati barnes, wagnerden 8 gomlek iyi herif.

benim anlamadığım neden alperenin allstar olması için bu kadar uğraşılıyor ki?

bizim türk oyuncuların kronik ben oldum psikolojine girmemesi şımarmaması için all star olmaması kendisi ve kariyeri için daha hayırlı olacaktır.

Geri
Üst Alt