- 1 Ağustos 2009
- 46.868
- 49.143
- 4.708
allstar olması için elimizden geleni yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle bu takımdan ayrılması lazım. Yoksa bu parçalarla falan saman alevi gibi takım. Hiçbir şey olmaz. Alpi maksimum yarar tecrübesinden yararlandı, zaman ayrılık zamanıdır. Savunma leş.Houston o
Alpinin yerinde olsam beni salin pacers a diyip takasimi isterdim bu takımdan hiçbirsey olmaz
Gordon ayrılmadan önce sallamisti baya hakliymis. Wall da boşuna burda depresyona girmemiş.Kesinlikle bu takımdan ayrılması lazım. Yoksa bu parçalarla falan saman alevi gibi takım. Hiçbir şey olmaz. Alpi maksimum yarar tecrübesinden yararlandı, zaman ayrılık zamanıdır. Savunma leş.
Pacers mi? Allah korusun. Her mac 150 yerlerHouston o
Alpinin yerinde olsam beni salin pacers a diyip takasimi isterdim bu takımdan hiçbirsey olmaz
Neredeyse her önemli istatistikte ligin ilk 15 sırasında, per ve vorp gibi en önemli iki istatistikte birinde 15 diğerinde 10. Sırada. Yani all star kesin olması lazım
Eason sabah akşam sut çalışması lazım tuğla atiyorNiye gitmesini istiyorsunuz? Bence Jabari Smith ile tam uygun partner bulmusken. Üstüne birde bunlarin 4 tane baska takimdan gelen draft pickleri var. Onlari iyi kullanilarsa, Houston gelecek senelerde hep Playofflar icin oynar. Amen Thompson olgunlastigi an ve biraz üclü atmayi becerirse, onunla ve Eason ile baya yetenekli genc yedekleri olur.
Yasi daha genc. Orda kalsin ve genc takim arkadaslari ile olgunlastigi an, zaten basari normalde kendiliginden gelir.
Özetlerde 5 numaralı sakallı herif iyi gibi geliyor, Alpi’yi de oynatmaya çalışıyor sanki.Jalen iyiyken iyi ama iyiyken bile aşırı bencil takım oyununa katkısı sıfır savunma sıfır. jabari hücumda fena değil ama onun da savunması sıfır ve daha size li bir adam lazım. Holiday ve diğerlerine hiç girmeye gerek yok comple bench Eason dışında boş. Easonda da sut yok.
Fred vanvleet üstatÖzetlerde 5 numaralı sakallı herif iyi gibi geliyor, Alpi’yi de oynatmaya çalışıyor sanki.
Özetlerde 5 numaralı sakallı herif iyi gibi geliyor, Alpi’yi de oynatmaya çalışıyor sanki.