Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.711
- 20.920
- 2.233
Murray'i zaten gonderecekler. 2024 - 2026 Nets pickeri var.Atlanta kabul etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murray'i zaten gonderecekler. 2024 - 2026 Nets pickeri var.Atlanta kabul etmez
Green+pick = curry yapmaları lazim
2024 2026 Nets ki cok daha iyi.Houston'un pickler oklahama'da.
Curry zaten Warrior'i takasa zorluyormus.Green+pick = curry yapmaları lazim
Bugun 76ers
Carsamba New York ile deplasman turu bittikten sonra evinde Utah ve yine back to back Celtics ile oynayacaklar.
Cumartesi Utah
Pazar Celtics
Utah'a tam gaz yuklenip Celtics macinda Alperen ve FVV dinlenmeli.
Houstonin yerinde olsam Brooklyne Green + Oladipo + Brooklynin 2024 ve 2026 Draft haklarini geri yollardim ve Bridgesi isterdim.
Hücümda Alperen sayesinde zorla 1. opsiyon olmadigi an, atis oranlarida biraz yükselir ve defansa geri fazla effor harcayip All Defensive Team seviyesinde savunma yapmaya döner.
VanVleet
Bridges
Brooks
Smith Jr.
Alpi
Baya iyi 5 gibi duruyor.
Bilmiyorum ama takas yapmalilar.Bu arada Houston all Star'da sonra gaza basabilir, çok zor bir fixturleri vardı, buna rağmen %50 de kalıyorlar gibi.
Bilmiyorum ama takas yapmalilar.
Bence 2 sutor. Once Bogdanovic icin fiyat sorardim.Yedek pivot ve bir tane şutör alsalar yeter. Green lesh gibi bir adam ama şuan takaslamazlar.
Zaten derdimiz ilk 6 degil. 10. olmak da basariHouston playoff falan yapamaz acayip kötü takım. Bir ihtimal play-in şansı olabilir onda da ev sahibi avantajı olmadan ilk maçta evlenirler.
O da zor bence arkadan lakers ile Golden gelecek. Takaslardan sonra atak yapar onlar özellikle lakers.Zaten derdimiz ilk 6 degil. 10. olmak da basari
Evet, 2 - 3 mac extra kazanmaliydilar.O da zor bence arkadan lakers ile Golden gelecek. Takaslardan sonra atak yapar onlar özellikle lakers.