Altay Bayındır El Bileğini Kırdı!

Bu seneki performansıyla avrupa şampiyonası hakediyordu geçmiş olsun umarım ugurcan çakıra birşey olmaz

Lisede benimde tam bu bahsedilen kemik kırıldı. Çabuk kırılabilen bi kemik. 3 ay falan diyorlar parçalı kırılmış olabilir onun. Ben 2 ay sonra basket oynamaya devam etmiştim. :D

Fenerin şampiyonluk şansı böylece bitmiştir bence..

Geçmiş olsun. Üzüldüm. Sonuçta ekmek parasını ellerini kullanarak kazanıyor. Allah şifa versin. Fenerbahçe adına çok sevindim. Beter olun lan pis şikeciler.

Sevinmedim ama zerre üzülmedim ve umrumda da değil.

Futbolcular sakatlanırken o zorunlu ve zoraki geçmiş olsun, üzüldüm mesajlarından da inanılmaz sıkıldım ve de hiç samimi bulmuyorum.

Sakatlansın da istemem ama sakatlandıktan sonra da 'ayyyy çok üzüldüm geçmiş olsun' tarzı bir psikoloji de de değilim.

Futbolcu bu. Sakatlanır, maaşını da takır takır alır. Ölümcül bir hastalık da değil. Hepimiz kırabiliyoruz bir yerimizi.

Onların farkı her ay 600 bin liranın hesaplarına yatması. Biz ise kırık kolla 1 hafta sonra çalışmak zorunda kalıyoruz.

Bana ne Altayın bileğinden. Gencecik çocuk, 3 ay sonra daha güçlü döner.

Var mı başka haber?

Sevinmedim ama zerre üzülmedim ve umrumda da değil.

Futbolcular sakatlanırken o zorunlu ve zoraki geçmiş olsun, üzüldüm mesajlarından da inanılmaz sıkıldım ve de hiç samimi bulmuyorum.

Sakatlansın da istemem ama sakatlandıktan sonra da 'ayyyy çok üzüldüm geçmiş olsun' tarzı bir psikoloji de de değilim.

Futbolcu bu. Sakatlanır, maaşını da takır takır alır. Ölümcül bir hastalık da değil. Hepimiz kırabiliyoruz bir yerimizi.

Onların farkı her ay 600 bin liranın hesaplarına yatması. Biz ise kırık kolla 1 hafta sonra çalışmak zorunda kalıyoruz.

Bana ne Altayın bileğinden. Gencecik çocuk, 3 ay sonra daha güçlü döner.

Var mı başka haber?
Bu aptalca mesajlarına devam edersen buradaki ömrün çok uzun olmayacak.

Millet geçmiş olsun derken sana mı soracak?

İyice dengeni kaybettin son dönemde, son uyarım bu sana.

Bu aptalca mesajlarına devam edersen buradaki ömrün çok uzun olmayacak.

Millet geçmiş olsun derken sana mı soracak?

İyice dengeni kaybettin son dönemde, son uyarım bu sana.
Zaten Luyindama başlığında yazmama müsade edilmiyor. 3-5 başlığa daha yasak getirin zaten kendim giderim.

Kimsenin geçmiş olsun mesajına engel de olmuyorum bir şey de demiyorum. Fikrimi belirtiyorum ve bunun 100% arkasındayım.

Sağlık personeli olarak çalışıyorum, nerede çalıştığım çok önemli sizin de umurunuzda değildir fakat çocukların kanser hastalıklarına tanık olduktan sonra yıllık 2-3 milyon euro alan 3-5 futbolcunun 2 aylık sakatlıklarına binlerce mesaj gitmesi zoruma gidiyor evet.

Geçmiş olsun. EURO'da Uğurcan oynar herhalde artık Şenor'un Mert sevgisi yine depreşmezse.

20210418_124201.webp

Geçmiş olsun Türk futbolu için önemli bir değer toparlar inşallah.

Geri
Üst Alt