Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.589
- 1.488
- 1.563
Bu seneki performansıyla avrupa şampiyonası hakediyordu geçmiş olsun umarım ugurcan çakıra birşey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aptalca mesajlarına devam edersen buradaki ömrün çok uzun olmayacak.Sevinmedim ama zerre üzülmedim ve umrumda da değil.
Futbolcular sakatlanırken o zorunlu ve zoraki geçmiş olsun, üzüldüm mesajlarından da inanılmaz sıkıldım ve de hiç samimi bulmuyorum.
Sakatlansın da istemem ama sakatlandıktan sonra da 'ayyyy çok üzüldüm geçmiş olsun' tarzı bir psikoloji de de değilim.
Futbolcu bu. Sakatlanır, maaşını da takır takır alır. Ölümcül bir hastalık da değil. Hepimiz kırabiliyoruz bir yerimizi.
Onların farkı her ay 600 bin liranın hesaplarına yatması. Biz ise kırık kolla 1 hafta sonra çalışmak zorunda kalıyoruz.
Bana ne Altayın bileğinden. Gencecik çocuk, 3 ay sonra daha güçlü döner.
Var mı başka haber?
Zaten Luyindama başlığında yazmama müsade edilmiyor. 3-5 başlığa daha yasak getirin zaten kendim giderim.Bu aptalca mesajlarına devam edersen buradaki ömrün çok uzun olmayacak.
Millet geçmiş olsun derken sana mı soracak?
İyice dengeni kaybettin son dönemde, son uyarım bu sana.