Altay Maçı Kafilesi Belli Oldu: Morutan, Barış ve Taylan Kadroda Yok

Morutan'ın kadroya alınmamasının açıklaması falan yok. Bay da dahil buna.

Gören de üst üste maç kazanıyoruz sanacak.

Morutanla Barış'a az tecrübe kazandırsan maçta kazanacağın 150 bin eurodan fazla katkı sağlar maddi/manevi.

Sahada ne kadar şans verildiği de muamma, bir Antep maçı var hatırladığım başka da doğru düzgün oynamadı. AMCde Cica yerine denendi mi hiç hatırlamıyorum keza.

Takımdakilerin de çoğundan daha yetenekli, Lazio maçında ya da o dönem oyun mevzunun özgüven kaybı olduğunu da gösteriyor.

Ya da sözleşmesinde bu seneye dair bonus var ödemek istemiyoruz bu da bir ihtimal.

Yoksa kadroya alınmaması falan komik.

Morutanla Barış'a az tecrübe kazandırsan maçta kazanacağın 150 bin eurodan fazla katkı sağlar maddi/manevi.

Sahada ne kadar şans verildiği de muamma, bir Antep maçı var hatırladığım başka da doğru düzgün oynamadı. AMCde Cica yerine denendi mi hiç hatırlamıyorum keza.

Takımdakilerin de çoğundan daha yetenekli, Lazio maçında ya da o dönem oyun mevzunun özgüven kaybı olduğunu da gösteriyor.

Ya da sözleşmesinde bu seneye dair bonus var ödemek istemiyoruz bu da bir ihtimal.

Morutan'ın sözleşmesiyle ilgili ödeme sıkıntıları yüzünden kadrolara alınmadığı belli.

Arda ve Babel gibi 5 haftası kalmış tipler oynasa ne olacak oynamasa ne olacak. Torrent sadece takımın bugününü değil yarınlarını da çalıyor.

AMC olarak hiç oynatılmadı. 4-1-4-1’de ön 2 orta sahadan biri oldu hep.

Yazık ediyoruz çocuğa. Neymiş içine kapanıkmış. Oynatarak aç o zaman sen de çocuğu.

Bu sezon bir an önce bitmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda ve Babel’i kadroya alıp, şu hedefsiz süreçte Morutan ve BAY’ı almamak saçmalık.

Hep tekrarladığım gibi, yaptığı iyi dokunuşları yok sayacak değilim ve çok kez bu forumda yazdım ama genelde iyi performans sergileyemedi ve giderek saçmalıyor.

Tamam Morutan ve BAY ligde süre aldıklarında bir şey yapamadılar son zamanlarda ama Arda ve Babel ne yaptı?

Hadi Morutan ve BAY kötü diyelim, en azından alt yapıdan iki genci kadroya al maçın durumuna göre son 15-20 dakika oynat. Ne kaybedersin?

Şu parasızlıkta ve gelecek sene Avrupa yokken gidip bu adama söylenene göre 2.1 milyon Euro tazminat verecek oluşumuz çok üzücü.

Umarım seneye teknik direktörde ve transferlerde nokta atışı yaparız.

Daniel Farke gelirse tüm bu negatifliklerin ardından ilaç olur.

Bay malın teki de benim taktığım ideoloji. Herif seneye kalırsam gençlere şans vereceğim diyor 36 yaş ortalaması olan 5 tane adam oynuyor. Şaka gibi anasını satayım.
Bir ara ilk 11 ortalaması en düşük takımız ehe diye geziniyorduk sen kalk oradan Babeli as yap göbekli arda falan oynasın acayip acayip İşler.

Yarin Arda ilk 11 de hoca son bi durumunu görüp yeni sezon öncesi karar verecek

ASpor'da konuk olan Serhan Türk (gs muhabiri çeşitli yerler için çalışıyor) şunu dedi sabah:

"Gittim sordum geçen kendisine - ingilizce konuştuk, sonra anlaşılmayan kısım için tercüman arkadaş geldi . Morutan dedi ki "hoca bana idmanda hep iyisin gayet iyi gidiyorsun diyor ama maç kadrosu açıklanınca yokum, bilmiyorum" dedi. "

Geri
Üst Alt