Altay Maçı Kafilesi Belli Oldu: Morutan, Barış ve Taylan Kadroda Yok

2 aya dehlenecek herife küfredip ceza alacağız bu gidişle.

Morutan'I filan alip kaybetse adama soveceksiniz.
Torrent, işi çözmüs, bu ulkede galip geldigin takdirde geri kalan hic birsey konusulmaz.

Torrent, işi çözmüs, bu ulkede galip geldigin takdirde geri kalan hic birsey konusulmaz.
Yoo gecen hafta kazandi yine sövdük kendisine. Babeli oynatip 10 tane atsan ne olacak? 3-4 tane genc oynat yenil 1 genc kazan cok daha iyidir

sana ne desek boş
Galatasaray tarihinin yüz karası olarak hatırlanacaksın rezilliğin ötesinde şu kadroyu kurmak
haftaya seçilecek başkan bu yetersizi hemen kovar inşallah
sana teknik direktörlük lisansı veren sistemin ....

kesin ovulmaya çalışıyor artık heralde - alayım tazminatımı katalunyama döneyim falan kafasında heralde - ben mantığını bulamıyorum bu işin.

Yine cok riskli ve fazla genc oyuncu almis kadroya. Bu gidisle sezon sonunu göremez.

Artik git yeter ulan

Fener mağlbiyetinden itibaren herhangi bir iddaa ya da tehlike kalmadı - anadolu takımı misali ligi bitirdik

Adam akıllı hoca bu durumda ne yapar , yahu şunları şunları deneyeyimde belki takdir toplarım, devam edilirse trasnfer sezonunda belki bazı pozisyonları kotarır daha ihtiyaçlara bütçe çıkar vs diye bakarım.

Yani kariyeri biten adam yedekte - 25 altı adam tribünde. Basbaya ya garezi var sevmiyor topçuyu ya "anlaşamıyor, dediğimi anlatamıyorum " diye kenara koyuyorsun ya da futbolcu hakikaten iplemiyor olması lazım seni tribüne atman için. Ben hiç profesyonel bulmuyorum kadro tercihlerini vs.

Fener mağlbiyetinden itibaren herhangi bir iddaa ya da tehlike kalmadı - anadolu takımı misali ligi bitirdik

Adam akıllı hoca bu durumda ne yapar , yahu şunları şunları deneyeyimde belki takdir toplarım, devam edilirse trasnfer sezonunda belki bazı pozisyonları kotarır daha ihtiyaçlara bütçe çıkar vs diye bakarım.

Yani kariyeri biten adam yedekte - 25 altı adam tribünde. Basbaya ya garezi var sevmiyor topçuyu ya "anlaşamıyor, dediğimi anlatamıyorum " diye kenara koyuyorsun ya da futbolcu hakikaten iplemiyor olması lazım seni tribüne atman için. Ben hiç profesyonel bulmuyorum kadro tercihlerini vs.
Adam hakli demiyorum. Kendi kariyerini dusunuyor

Geri
Üst Alt