Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.949
- 102.098
- 5.238
deliye vurdu kendini iyiceMorutan’a neden üvey evlat gibi davranıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deliye vurdu kendini iyiceMorutan’a neden üvey evlat gibi davranıyorlar
Vardı, ibra etmedilerKulüpte radikal değişikler yapabilecek bir babayiğit yok mu yeter artık..
Yoo gecen hafta kazandi yine sövdük kendisine. Babeli oynatip 10 tane atsan ne olacak? 3-4 tane genc oynat yenil 1 genc kazan cok daha iyidirMorutan'I filan alip kaybetse adama soveceksiniz.
Torrent, işi çözmüs, bu ulkede galip geldigin takdirde geri kalan hic birsey konusulmaz.
Morutan'I filan alip kaybetse adama soveceksiniz.
Torrent, işi çözmüs, bu ulkede galip geldigin takdirde geri kalan hic birsey konusulmaz.
Adam hakli demiyorum. Kendi kariyerini dusunuyorFener mağlbiyetinden itibaren herhangi bir iddaa ya da tehlike kalmadı - anadolu takımı misali ligi bitirdik
Adam akıllı hoca bu durumda ne yapar , yahu şunları şunları deneyeyimde belki takdir toplarım, devam edilirse trasnfer sezonunda belki bazı pozisyonları kotarır daha ihtiyaçlara bütçe çıkar vs diye bakarım.
Yani kariyeri biten adam yedekte - 25 altı adam tribünde. Basbaya ya garezi var sevmiyor topçuyu ya "anlaşamıyor, dediğimi anlatamıyorum " diye kenara koyuyorsun ya da futbolcu hakikaten iplemiyor olması lazım seni tribüne atman için. Ben hiç profesyonel bulmuyorum kadro tercihlerini vs.
Senin sesini duymamisYoo gecen hafta kazandi yine sövdük kendisine. Babeli oynatip 10 tane atsan ne olacak? 3-4 tane genc oynat yenil 1 genc kazan cok daha iyidir
öyle algılamadım zaten üstad ama kariyer düşünülecek hangi istatistiği var ki düşünüyor ? dediğin gibi olsa daha saçmaAdam hakli demiyorum. Kendi kariyerini dusunuyor