- 31 Ağustos 2021
- 53.776
- 39.211
- 2.228
Guzel degil bence de , pozitif acidan yaklasip 1 sezonun sembolu gibi bakmak daha iyi en azindanStar Trek logosuna benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guzel degil bence de , pozitif acidan yaklasip 1 sezonun sembolu gibi bakmak daha iyi en azindanStar Trek logosuna benziyor
bu versiyonu da güzelmiş baya hele gözü kısıp bakınca 10/10 gerçektenBizimkilerin fotosu ile su an yapamam basina oturupta, ilk sizan ve beklentimi maksimum vuran versiyon buydu:
Direkt sabah almistim sorgusuz sualsiz.
Ekli dosyayı görüntüle 297576
Gorev verilse ilk kovacagim kisi o olur heralde.bu versiyonu da güzelmiş baya hele gözü kısıp bakınca 10/10 gerçekten
kim o desenleri kim keskinleştirdi acaba sonradan
Ben gunesi yansitiyorum ustadim, olur mu?Saçı civciv sarısına boyatsak bizde de fena durmaz aslında
Puma’nın kendisinde oluyor sponsorsuz versiyonlar.bu forma tamamen reklamsız bulursak güzel olur. pasifik holding çok kalabalık yapıyor desen yüzünden.
Solo il Gala formasındaki siyah ile üzerindeki desen gibi olmalıydı - bu kadar göze batar şekliyle futbolculardın foto mesafeside güzel duruyor - yakından biraz meh.
storedaki iki görsel renkleri baya farklı - gene ufak detaylara insanlar takılacak.
mesela BAY in fotodaki açıdan harika duruyor forma. diğerlerine bakıyorsun baya göz yoruyor aslında reklam logo desen birbirine giriyor.
Konsept / düşünce güzel, ama dizayni beğenmedim açıkçası.
Milyon kez gönderdiklerin daha iyi. Forma rengiyle hiç uyuşmayan Anlamsız siyah renkler de yok bunda en azından.O Yuvarlak Galatasaray dizayn element bence bozuyor işi. Daha farklı şekilde daha güzel olurdu bence.
Lise kapısını ilham al ve forma yarat dedim, eskisine bakarak.
ChatGPT ile 2 dakika da yaptığım dizayn. (Yıldız logo es geçin)
Elinizi kalbinize koyun ve söyleyin, hangisi daha iyi?
Ekli dosyayı görüntüle 297593
Ekli dosyayı görüntüle 297592
bugün üşendim yarın gözle görmek için gideceğim biPuma’nın kendisinde oluyor sponsorsuz versiyonlar.
ŞL başlayınca da hem farklı sponsor vs olduğu için store tüm ekleme çıkarmaları senin yöneteceğin şekilde almana izin verebiliyor.
üstteki işte ya ...çok mu zor ... renk gene tasarladıkları bordoya yakın olabilr ama desen olayı ilkindeki gibi olmalıydı mis gibi.O Yuvarlak Galatasaray dizayn element bence bozuyor işi. Daha farklı şekilde daha güzel olurdu bence.
Lise kapısını ilham al ve forma yarat dedim, eskisine bakarak.
ChatGPT ile 2 dakika da yaptığım dizayn. (Yıldız logo es geçin)
Elinizi kalbinize koyun ve söyleyin, hangisi daha iyi?
Ekli dosyayı görüntüle 297593
Ekli dosyayı görüntüle 297592