GSC Haber Alternatif Formamız Satışa Çıktı!

photoshoptan anlayan var mı ya aynı renk ama desensiz hali nasıl olurdu acaba formanın çok güzel dururdu bnc amblem falan baya hoş

photoshoptan anlayan var mı ya aynı renk ama desensiz hali nasıl olurdu acaba formanın çok güzel dururdu bnc amblem falan baya hoş
Bizimkilerin fotosu ile su an yapamam basina oturupta, ilk sizan ve beklentimi maksimum vuran versiyon buydu:

Direkt sabah almistim sorgusuz sualsiz.

1000036725.webp

satsın diye ne görseller ne görseller :D

AI bile daha iyi yapmış formayı - kısmış biraz desenlerin tonunu.

Konsept / düşünce güzel, ama dizayni beğenmedim açıkçası.

279.jpg

Saçı civciv sarısına boyatsak bizde de fena durmaz aslında

bu forma tamamen reklamsız bulursak güzel olur. pasifik holding çok kalabalık yapıyor desen yüzünden.

Solo il Gala formasındaki siyah ile üzerindeki desen gibi olmalıydı - bu kadar göze batar şekliyle futbolculardın foto mesafeside güzel duruyor - yakından biraz meh.

storedaki iki görsel renkleri baya farklı - gene ufak detaylara insanlar takılacak.

mesela BAY in fotodaki açıdan harika duruyor forma. diğerlerine bakıyorsun baya göz yoruyor aslında reklam logo desen birbirine giriyor.
Puma’nın kendisinde oluyor sponsorsuz versiyonlar.

ŞL başlayınca da hem farklı sponsor vs olduğu için store tüm ekleme çıkarmaları senin yöneteceğin şekilde almana izin verebiliyor.

Forma dediğin şey herseyden önce yaka ve kol tasarımı demektir eğer bunları yapmazsan zaten pazar malından farkın kalmaz ,puma da bize pazar muamelesi çekiyor, geldiği günden beri 1 tane bile tasarım yapmadı 2.lig takımlarına ne yapıyorsa aynısını bize yaptı, kendi adıma en son para vermeye değer gördüğüm forma Drogba hamitli dönemdeki yakalı formaydi geri kalanların daha iyilerini pazarcilar yapiyor

Konsept / düşünce güzel, ama dizayni beğenmedim açıkçası.

O Yuvarlak Galatasaray dizayn element bence bozuyor işi. Daha farklı şekilde daha güzel olurdu bence.
Lise kapısını ilham al ve forma yarat dedim, eskisine bakarak.

ChatGPT ile 2 dakika da yaptığım dizayn. (Yıldız logo es geçin)
Elinizi kalbinize koyun ve söyleyin, hangisi daha iyi?

1000162455.webp

1000162457.webp

O Yuvarlak Galatasaray dizayn element bence bozuyor işi. Daha farklı şekilde daha güzel olurdu bence.

Ekli dosyayı görüntüle 297593

Ekli dosyayı görüntüle 297592
Milyon kez gönderdiklerin daha iyi. Forma rengiyle hiç uyuşmayan Anlamsız siyah renkler de yok bunda en azından.

Puma’nın kendisinde oluyor sponsorsuz versiyonlar.

ŞL başlayınca da hem farklı sponsor vs olduğu için store tüm ekleme çıkarmaları senin yöneteceğin şekilde almana izin verebiliyor.
bugün üşendim yarın gözle görmek için gideceğim bi

bugüne kadar hep reklamsız forma almayı becerdim , buna çok yükselmiştim Sane için. gözle görmem gerek.

Ekli dosyayı görüntüle 297593

Ekli dosyayı görüntüle 297592
üstteki işte ya ...çok mu zor ... renk gene tasarladıkları bordoya yakın olabilr ama desen olayı ilkindeki gibi olmalıydı mis gibi.

yaka ve kollarda da ince birer çizgi - bitti gitti. ya da aynı siyahları yapsınlar gene , ama desen max bu kadar olmalı

bide şortu siyah değil , bordo/kırmızı yapmışlar .

hatalar silsilesi

Geri
Üst Alt