Ben forvet icin yonetimi nasil asip kesmiyorsam terimi de ayni sekilde abarti elestirmem , bu kadar verimsiz eren , etkisiz mugdat hesaba katmadi demek ki
Diger yandan kondusyon ve dayaniksizlik icin de kisitli elestiriyorum cunku oyunculari secen kendisi degil ve bu adamlarin rakamlarini bilmiyoruz , belki oyle dusundu , gecen sene de firtina gibi girip 8 inci hafta sonrasi cokmustuk . Yaymak istedi
Esas 2 ciddi elestiri , gencler konusunda risk almamasi . Cunku bunu senol elinde 3 forvet varken de yapti , fb de baris , sakatlanmadan once ferdi oynuyordu , volkani kizaga cekip harunu koydular , ki kale risktir , elif de var
Biz surekli ozan diyoruz ama ts de de huseyin var yani . Elbet ozan buyuk basari ama esas sorunlu mevkimiz ileri uc ise , bu basariyi ya da en azindan denemeyi orada da beklerdik
Ama bu 3 sorundan daha buyuk sorun bence disiplinsizlik . Hepimiz tudor zamani , ozellikle belhanda fb ve ts macindaki durumlardan sonra ne diyorduk , takimda basi bozukluk var falan filandi iki lafimizdan biri
Peki terim zamani onca kart , onca luzumsuz hareket , onca ceza kime yazar ? Fb de kim kirmizi gordu , soldado ile jailson , yani olayin icindeki adamlar , bizde de belhanda gorse laf etmezdim
Ama garry , donk ve ndiaye gibi 3 tane ilk 11 oyuncusunun , sonra serdar in , bjk macinda aptalca fernandonun hareketleri bu sene takimin ozeti
Bu gorulen kartlarin hic birinde mantik kirintisi yok
Biri iclerinde olmadiklari kavga , serdar nihai karari verilmemis iken hakeme top atma , fernando top bizde degilken rakipten topu almak icin didisme , ki fernando konya macinda da ikinci sari icin az kasinmadi