- 20 Haziran 2011
- 57.713
- 63.077
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla benim bile gözlerim doldu baya sal bi mekanmıs. BalaNdor![]()
Dany'e özel bir plaket vermesi lazım. Olmaz böyle.
Ribery almalıydı.
Yılın takımında Robben olmalıydı diyenler nasıl bu kanıya varıyor anlamak mümkün değil. Adam geçen sene o başarılarda en az pay sahibi oyuncuların başında gelir CL finali hariç. Neredeyse tüm sezonu sakat olarak geçirdi. Sadece ismi var diye millet Robben diyor. Anamızın liginde başka birşey izlenmiyor ki. Ribery'de Bayern'in en iyi oyuncusuydu en istikrarlı oynayan ismiydi. Bu arada Xavi yerine Yaya Toure, Ramos yerine Kompany, Alves yerine D. Alaba seçilmeliydi.
Kompany'nin ve Yaya'nın takımı gruptan çıkmayı geçtim Uefa'ya bile gidemedi sırf bu bile yılın takımına alınmaması için geçerli bir sebep... Yoksa Xavi yerine mantıklı olurdu Yaya Toure.. İşin ilginç kısmı Dortmund'dan 1 oyuncunun bile olmamasıydı ..
Ronaldo haketti ödülü almayı ama bence gecenin yıldızı;
Ekli dosyayı görüntüle 10242
Zaten güzel kadındı ama dün gece zirve yaptı güzellik açısından..
1996 Fenerbahçe
1997 Galatasaray
1998 Galatasaray
1999 Galatasaray
2000 Galatasaray
2001 Fenerbahçe
2008 Ronaldo
2009 Messi
2010 Messi
2011 Messi
2012 Messi
2013 Ronaldo
Demek ki neymiş;
Ronaldo = Fenerbahçe
Messi = Galatasaray
En büyük sen değil misin aldırma Messi aldırma![]()
Merak ediyordum da CR bu ödülün ona verilmesi için yapılan düzenbazlıkların farkında mıdır? Akşam neden ağladı? Hakkı olmadığı halde ödül aldığı için mi? Hiç sanmıyorum...
Adamlar çok güzel tiyatro oynuyor bu ödülün CR verilmesinin başka hiç bir açıklaması olamaz! 2013 yılı için verilen bir ödülde CR ne yaptı? CL' kupasını takımına getirebildi mi? Takımı ile ligde ne yaptı? Bu ödül kesinlikle Bayern'li bir oyuncuya verilmeliydi bu Ribery olur Robben olur orası tartışılır ama kesinlikle CR'nin hakkı değildi bu bütün dünyanın malumu iken ödülü alıp 2013 yılı için dünyanın en iyi oyuncusu olmuş gibi ağlaması çoğu kişi için gözden düşme sebebidir.