Altın Top Cristiano Ronaldo'nun!

Merak ediyordum da CR bu ödülün ona verilmesi için yapılan düzenbazlıkların farkında mıdır? Akşam neden ağladı? Hakkı olmadığı halde ödül aldığı için mi? Hiç sanmıyorum...

Adamlar çok güzel tiyatro oynuyor bu ödülün CR verilmesinin başka hiç bir açıklaması olamaz! 2013 yılı için verilen bir ödülde CR ne yaptı? CL' kupasını takımına getirebildi mi? Takımı ile ligde ne yaptı? Bu ödül kesinlikle Bayern'li bir oyuncuya verilmeliydi bu Ribery olur Robben olur orası tartışılır ama kesinlikle CR'nin hakkı değildi bu bütün dünyanın malumu iken ödülü alıp 2013 yılı için dünyanın en iyi oyuncusu olmuş gibi ağlaması çoğu kişi için gözden düşme sebebidir.

Acayip sacmalamisin bravo. Bastan sona kadar bos mesaj. Sen daha yazma daha iyi. Kendini rezil etme. Daha bu odulun neden verildigini bile bilmiyorsun gelip sacmaliklarla dolu bir mesaj birakiyorsun.

Bu bir bireysel oduldur. Takim odulu degil. Sanki bu zamana kadar hep CL sampiyonu olmus takimlarin oyunculari kazanmista simdi milleti kandirmislar. Acaba kendini nasil bu yalana inandirdin merak etmiyorum bile.

Bilmeden konusmak bu olmasi gerek. Gereksiz bir kisi daha forumda..

1996 Fenerbahçe

1997 Galatasaray

1998 Galatasaray

1999 Galatasaray

2000 Galatasaray

2001 Fenerbahçe

2008 Ronaldo

2009 Messi

2010 Messi

2011 Messi

2012 Messi

2013 Ronaldo

Demek ki neymiş;

Ronaldo = Fenerbahçe

Messi = Galatasaray

En büyük sen değil misin aldırma Messi aldırma :)

RONALDO = FENER DERKEN kac volt carpti reis ?

Fener olsa olsa Selcuk Sahin olur

Acayip sacmalamisin bravo. Bastan sona kadar bos mesaj. Sen daha yazma daha iyi. Kendini rezil etme. Daha bu odulun neden verildigini bile bilmiyorsun gelip sacmaliklarla dolu bir mesaj birakiyorsun. Bu bir bireysel oduldur. Takim odulu degil. Sanki bu zamana kadar hep CL sampiyonu olmus takimlarin oyunculari kazanmista simdi milleti kandirmislar. Acaba kendini nasil bu yalana inandirdin merak etmiyorum bile. Bilmeden konusmak bu olmasi gerek. Gereksiz bir kisi daha forumda..

Yürü git kumda oyna diyeceğim ama uluslararası basını takip etmediğin, oylama süresinin uzatılması konusunda bilginin olmadığı ne kadar belli. Araştırma yapmadan bilgi sahibi olmadan konuşan ne büyük bir kara cahilsin. Bu ödül 2013 senesi için veriliyor, ne yazdığımı anlayacak kapasiten olsa bunu tekrar yazmak zorunda kalmazdım. 2013 yılında CR ne yapmış? Koskacaman bir hiç! Bu adam dünyanın belki de en iyi oyuncusu ama 2013 yılında birşey yapamadı, 2013 yılı için bu ödülü almasının hiç bir anlamı yok! Robben dediğimiz adam bu sene takımına lig şampiyonluğu ve CL kupası getirdi araya giren sponsorlar Real Madrid lobisi olmasa bu ödül CR'ye verilmeyecekti bunu göremeyecek kadar körsün, oy kullananların oylarını kime verdiğine iyi bak objektif olan her insan en az oyu CR'ye vermiş. Bana gereksiz diyecek kadar çapsız ve terbiyesiz bir insan olduğunu da yaptığın saçma sapan yorumda gördük.

Yürü git kumda oyna diyeceğim ama uluslararası basını takip etmediğin, oylama süresinin uzatılması konusunda bilginin olmadığı ne kadar belli. Araştırma yapmadan bilgi sahibi olmadan konuşan ne büyük bir kara cahilsin. Bu ödül 2013 senesi için veriliyor, ne yazdığımı anlayacak kapasiten olsa bunu tekrar yazmak zorunda kalmazdım. 2013 yılında CR ne yapmış? Koskacaman bir hiç! Bu adam dünyanın belki de en iyi oyuncusu ama 2013 yılında birşey yapamadı, 2013 yılı için bu ödülü almasının hiç bir anlamı yok! Robben dediğimiz adam bu sene takımına lig şampiyonluğu ve CL kupası getirdi araya giren sponsorlar Real Madrid lobisi olmasa bu ödül CR'ye verilmeyecekti bunu göremeyecek kadar körsün, oy kullananların oylarını kime verdiğine iyi bak objektif olan her insan en az oyu CR'ye vermiş. Bana gereksiz diyecek kadar çapsız ve terbiyesiz bir insan olduğunu da yaptığın saçma sapan yorumda gördük.

Hic konusma messi lover. Yalanini ve nefretini al baska topice.

yok artik pure hater ^^

messinin aldigi beles altin toplardan niye bahsetmiyon...ribery robben deme inferior oyuncular bunlar

aglamasi futbolu ne kadar sevdigini gosteriyor bence birde ona yapilan haksizliklar 2 senedir duygu patlamasi yasadi sonucta duygusal cocuktur

RESPECT to CR!! helal my nigg sonuna kadar hak ettin

Ne yazdığımı anlamamışsın. CR' dünyanın en iyi oyuncusu olabilir ama 2013 yılında bu kupayı alacak ne yapmış bir örnek verir misin? Geçen senelerde hak etmiştir, alamamıştır olabilir ama benim değerlendirmem 2013 yılı içindir ödülde 2013 yılı için veriliyor!

Ne bos adam lan. 59 macta 69 gol atmis adama ne yapmis diyor:DD Beyin bedavaya.

cahiller cogaldi bi anda

Evladım ergen misin? Kısıtlı mısın? Ne Messi loverı? Profilinden belli adama aşıksın ama körmüsün engellimisin nesin anlamadım! Ödül 2013 yılı için veriliyor 2013 yılı için CR ne yapmış? 2013 yılı için Messi ne yapmış? Messi'nin Barcelonası Bayern'dne 7 gol yedi ezilerek elendi bu ödül Messi'ye miverilsin diyorum okuduğunu anlayacak kapasiten yok mu senin. Ödül bence Bayern'li bir oyuncunun hakkıydı bu bana göre Robben'dir başkasına göre Ribery.

Biraz basın takip et biraz bu işlerde üstad olanların görüşlerini. Senin fm oyunlarına benzemiyor.

Evladin kim lan? Git sulalene konus oyle. Git apuk sapuk laflarini antu da yaz orada biraz ilgi cek. Tipe bak.

tumblr_mmazp6EvMU1s2ov0no1_500.gif

Ne dediysek o

Attığı 70 golle takımı şampiyon mu oldu? CL'yi mi aldı. Burak'da çerez gibi gol atıyor demkki olay gol atmakla bitmiyor.

Gidin Facede bu çok anlamli konuşmayi devam ettirin kizlar.

Tskler.

Evladım ergen misin? Kısıtlı mısın? Ne Messi loverı? Profilinden belli adama aşıksın ama körmüsün engellimisin nesin anlamadım! Ödül 2013 yılı için veriliyor 2013 yılı için CR ne yapmış? 2013 yılı için Messi ne yapmış? Messi'nin Barcelonası Bayern'dne 7 gol yedi ezilerek elendi bu ödül Messi'ye miverilsin diyorum okuduğunu anlayacak kapasiten yok mu senin. Ödül bence Bayern'li bir oyuncunun hakkıydı bu bana göre Robben'dir başkasına göre Ribery.

Biraz basın takip et biraz bu işlerde üstad olanların görüşlerini. Senin fm oyunlarına benzemiyor.

Ribery olmasa Bayern kupayi kazanbilirmiydi? Kazanirdi.

Konu kilid.

Attığı 70 golle takımı şampiyon mu oldu? CL'yi mi aldı. Burak'da çerez gibi gol atıyor demkki olay gol atmakla bitmiyor.

Bu ödül en çok kupa yenenler mi için? Degil.

Ronaldo, Messiden daha iyiydi bu sene ve Ribery o başarili Bayern takimin sadece bir parçasiydi, kilit ismi degildi.

Robben olmasa kazanamazdı. Ben Ribery'i savunmuyorum.

Robben sezonun buyuk bolumu zaten kadroya girmiyordu/sakatlik vs felan, Nisan'da kendini tam anlami ile bulmaya basladi.

O yuzden ne Robben ne Ribery ne Messi, istikrarli tek topcu var o da Ronaldo.

Suanda Fc Bayerne Ronaldo'yu Ribery ve Robben için takas teklifi sunsalar havada kabul eder Bayern.

Geri
Üst Alt