- 16 Haziran 2010
- 191.380
- 134.302
- 6.478
Merak ediyordum da CR bu ödülün ona verilmesi için yapılan düzenbazlıkların farkında mıdır? Akşam neden ağladı? Hakkı olmadığı halde ödül aldığı için mi? Hiç sanmıyorum...
Adamlar çok güzel tiyatro oynuyor bu ödülün CR verilmesinin başka hiç bir açıklaması olamaz! 2013 yılı için verilen bir ödülde CR ne yaptı? CL' kupasını takımına getirebildi mi? Takımı ile ligde ne yaptı? Bu ödül kesinlikle Bayern'li bir oyuncuya verilmeliydi bu Ribery olur Robben olur orası tartışılır ama kesinlikle CR'nin hakkı değildi bu bütün dünyanın malumu iken ödülü alıp 2013 yılı için dünyanın en iyi oyuncusu olmuş gibi ağlaması çoğu kişi için gözden düşme sebebidir.
Acayip sacmalamisin bravo. Bastan sona kadar bos mesaj. Sen daha yazma daha iyi. Kendini rezil etme. Daha bu odulun neden verildigini bile bilmiyorsun gelip sacmaliklarla dolu bir mesaj birakiyorsun.
Bu bir bireysel oduldur. Takim odulu degil. Sanki bu zamana kadar hep CL sampiyonu olmus takimlarin oyunculari kazanmista simdi milleti kandirmislar. Acaba kendini nasil bu yalana inandirdin merak etmiyorum bile.
Bilmeden konusmak bu olmasi gerek. Gereksiz bir kisi daha forumda..