Altın Top Cristiano Ronaldo'nun!

hamit_altintop_ronaldo.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nXZXluHHOzE[/media]

Valla benim bile gözlerim doldu baya sal bi mekanmıs. BalaNdor;)

Ronaldo icin anlaminin ne kadar büyük oldugunu da böylece gördük. Pes etmedi, ve performansini daha fazla yukarilara cikardi.

Adamda hersey var. Calim atma yetenegi, hiz, pas, frikik, penalti, uzaktan sut, ceza sahasindaki bitiricilik, hava hakimiyeti. Bence dünyaya gelmis en komple topcu. En iyisi demiyorum.

Ama en komple topcu ve onda bu azim oldugu sürece, sadece kendisi su anlik performansindan daha fazlasini gösterebilir.

Viva Ronaldo !

Afghanistan Futbol federasyonu baskani Bizim domuz demirorene benziyor ;d

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Merak ediyordum da CR bu ödülün ona verilmesi için yapılan düzenbazlıkların farkında mıdır? Akşam neden ağladı? Hakkı olmadığı halde ödül aldığı için mi? Hiç sanmıyorum...

Adamlar çok güzel tiyatro oynuyor bu ödülün CR verilmesinin başka hiç bir açıklaması olamaz! 2013 yılı için verilen bir ödülde CR ne yaptı? CL' kupasını takımına getirebildi mi? Takımı ile ligde ne yaptı? Bu ödül kesinlikle Bayern'li bir oyuncuya verilmeliydi bu Ribery olur Robben olur orası tartışılır ama kesinlikle CR'nin hakkı değildi bu bütün dünyanın malumu iken ödülü alıp 2013 yılı için dünyanın en iyi oyuncusu olmuş gibi ağlaması çoğu kişi için gözden düşme sebebidir.

Ronaldo haketti ödülü almayı ama bence gecenin yıldızı;

[attachment=6730:3489873_irina-shayk-ballon-dor.jpg]

Zaten güzel kadındı ama dün gece zirve yaptı güzellik açısından..

Ekli dosyalar

• 3489873_irina-shayk-ballon-dor.webp
    3489873_irina-shayk-ballon-dor.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 150
Yılın takımında Robben olmalıydı diyenler nasıl bu kanıya varıyor anlamak mümkün değil. Adam geçen sene o başarılarda en az pay sahibi oyuncuların başında gelir CL finali hariç. Neredeyse tüm sezonu sakat olarak geçirdi. Sadece ismi var diye millet Robben diyor. Anamızın liginde başka birşey izlenmiyor ki. Ribery'de Bayern'in en iyi oyuncusuydu en istikrarlı oynayan ismiydi. Bu arada Xavi yerine Yaya Toure, Ramos yerine Kompany, Alves yerine D. Alaba seçilmeliydi.

Yılın takımında Robben olmalıydı diyenler nasıl bu kanıya varıyor anlamak mümkün değil. Adam geçen sene o başarılarda en az pay sahibi oyuncuların başında gelir CL finali hariç. Neredeyse tüm sezonu sakat olarak geçirdi. Sadece ismi var diye millet Robben diyor. Anamızın liginde başka birşey izlenmiyor ki. Ribery'de Bayern'in en iyi oyuncusuydu en istikrarlı oynayan ismiydi. Bu arada Xavi yerine Yaya Toure, Ramos yerine Kompany, Alves yerine D. Alaba seçilmeliydi.

Kompany'nin ve Yaya'nın takımı gruptan çıkmayı geçtim Uefa'ya bile gidemedi sırf bu bile yılın takımına alınmaması için geçerli bir sebep... Yoksa Xavi yerine mantıklı olurdu Yaya Toure.. İşin ilginç kısmı Dortmund'dan 1 oyuncunun bile olmamasıydı ..

1996 Fenerbahçe

1997 Galatasaray

1998 Galatasaray

1999 Galatasaray

2000 Galatasaray

2001 Fenerbahçe

2008 Ronaldo

2009 Messi

2010 Messi

2011 Messi

2012 Messi

2013 Ronaldo

Demek ki neymiş;

Ronaldo = Fenerbahçe

Messi = Galatasaray

En büyük sen değil misin aldırma Messi aldırma :)

Kompany'nin ve Yaya'nın takımı gruptan çıkmayı geçtim Uefa'ya bile gidemedi sırf bu bile yılın takımına alınmaması için geçerli bir sebep... Yoksa Xavi yerine mantıklı olurdu Yaya Toure.. İşin ilginç kısmı Dortmund'dan 1 oyuncunun bile olmamasıydı ..

Bireysel performansa bakıyorum ben. Kompany şu an Premier League 'in en iyi stoperi. David Alaba'da dünyanın en iyi sol beki benim gözümde. Xavi geçen sene pek varlık gösteremedi ama yine ödülünü aldı. Ibrahimoviç yerine Lewandowski olabilirdi mesela.

1996 Fenerbahçe

1997 Galatasaray

1998 Galatasaray

1999 Galatasaray

2000 Galatasaray

2001 Fenerbahçe

2008 Ronaldo

2009 Messi

2010 Messi

2011 Messi

2012 Messi

2013 Ronaldo

Demek ki neymiş;

Ronaldo = Fenerbahçe

Messi = Galatasaray

En büyük sen değil misin aldırma Messi aldırma :)

Çok iyi tespit

Merak ediyordum da CR bu ödülün ona verilmesi için yapılan düzenbazlıkların farkında mıdır? Akşam neden ağladı? Hakkı olmadığı halde ödül aldığı için mi? Hiç sanmıyorum...

Adamlar çok güzel tiyatro oynuyor bu ödülün CR verilmesinin başka hiç bir açıklaması olamaz! 2013 yılı için verilen bir ödülde CR ne yaptı? CL' kupasını takımına getirebildi mi? Takımı ile ligde ne yaptı? Bu ödül kesinlikle Bayern'li bir oyuncuya verilmeliydi bu Ribery olur Robben olur orası tartışılır ama kesinlikle CR'nin hakkı değildi bu bütün dünyanın malumu iken ödülü alıp 2013 yılı için dünyanın en iyi oyuncusu olmuş gibi ağlaması çoğu kişi için gözden düşme sebebidir.

yok artik pure hater ^^

messinin aldigi beles altin toplardan niye bahsetmiyon...ribery robben deme inferior oyuncular bunlar

aglamasi futbolu ne kadar sevdigini gosteriyor bence birde ona yapilan haksizliklar 2 senedir duygu patlamasi yasadi sonucta duygusal cocuktur

RESPECT to CR!! helal my nigg sonuna kadar hak ettin

Geri
Üst Alt