Video Haber Alvaro Morata: "Çok güzel formamız var. Başka Galatasaray formalarım da var"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Alvaro Morata: "Çok güzel formamız var. Başka Galatasaray formalarım da var. Daha önce Drogba il forma değiştirmiştik o da benim koleksiyonumda var. Hem Lig hem Kupa hem Avrupa Ligi'ni alarak tüm hedeflerimize umarım ulaşırız."

Alvaro Morata: "Okan hocayla konuştum, takım arkadaşlarımdan mesajlar da geldi. Onları bir an önce tanımak için sabırsızlanıyorum. Her şeyimi vereceğimi, forma için savaşacağımın sözünü verebilirim taraftarımıza."

karakteri sağlam inş iyi performansda alırız

Çok pozitif bir adam bize de desteklemek düşer. Böyle takımı sahiplenen isimler genellikle başarılı oluyor..

yeni bir icardi geldi gibi

ispanyol milli takımının as forvetini çöp etmeyiz umarım,iş disiplini en az mertens kadar olan bir adam aldık

Morata hep bir takim oyuncusu olmustur. Caliskan ve sahada herseyini verir. Hic bir zaman elit golcu degildi zaten oyle 25-30 gol atan bir herif olmadi bir sezonda ama sana normal bir sezonda 15 gole katkisi olur hemde oyun icinde sana faydali olur, takim arkadaslarini gol pozisyonuna sokar.

Umarim bizde de faydali olur.

Morata hep bir takim oyuncusu olmustur. Caliskan ve sahada herseyini verir. Hic bir zaman elit golcu degildi zaten oyle 25-30 gol atan bir herif olmadi bir sezonda ama sana normal bir sezonda 15 gole katkisi olur hemde oyun icinde sana faydali olur, takim arkadaslarini gol pozisyonuna sokar.

Umarim bizde de faydali olur.

bence bizim davamiza hizlica adapte olup, takimi ve kulubu sahiplenecektir. hep bu tarz bir karakter oldu.

Kadroya hızlı birebirde etkili ve forvetleri besleyecek bir oyuncu alınmazsa osimende olduğu gibi bu adamıda çöp ederiz.

Tribünde mi olacak kenarda mı?

maazallah sakatlık olmadıkça çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt