Video Haber Alvaro Morata: "Osimhen inşallah Galatasaray’da kalır"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Alvaro Morata: "Önce Türk insanına ardından Galatasaray taraftarına çok teşekkür ederim. Tüm dünyadakilerden farklılar. Osimhen inşallah Galatasaray’da kalır."

Alvaro Morata: "Kariyerimde çok büyük takımlarda oynadım ama burası farklı bir şey. Ailedeymişsin gibi hissettiriyorlar. Tüm dünyadan farklı bir şey."

Son düzenleme:
Osimhenden cok morata kalacak mi daha cok merak ediyorum
Osimhen İcardi kalirsa 3.forvet olacak ispanya milli takim forveti
Garip isler

Çok güzeliz, bunlari söyleyen yabancilarin olmasi çok anlamli

Müslüman galiba inşallah dedi
EL_YOwUXsAIe3in.jpg

Adam geldiğinden beri şaşkınlığını gizleyemiyor

Büyük kulüplerde nasıl davranıyorlar adamlara acaba?

Bizim bu Florya ruhunu hiç
Kaybetmememiz lazım

Cok guzel ortam var ya, vallah kiskanirdim baska takim taraftari olsam. bu ortam ne fener de ne bjk var.
bundan dolayi zaten herzaman 1-0 onde basliyoruz herseye

Böyle bir cümle kurması morata’nın kalmayacağına işaret biraz da

Ocak ayına kadar sözleşmesi olduğunu niye herkes unutuyor ki
Kendisi forma şansı bulamadığı için sözleşmeyi tamamlamak istemiyor gibi

Osimhen umarım kalır da biraz bu anlamda kurulmuş bir cümle gibime geldi. Galatasaray için en iyisini diliyorum bana müsade demiş

Kendisi forma şansı bulamadığı için sözleşmeyi tamamlamak istemiyor gibi

Osimhen umarım kalır da biraz bu anlamda kurulmuş bir cümle gibime geldi. Galatasaray için en iyisini diliyorum bana müsade demiş
Hiç öyle bir dusuncede olduğunu zannetmiyorum tam tersi burada olmaktan çok mutluluk duyduğunu ve farklı bir camia olduğumuzun da bilincine varmış

Senin dediğin gibi değil bence.

değişik bi havası var memleketin gerçekten. takımlarına tutkuyla bağlı taraftarından geçiyor bu bağ. işler iyi gittiği sürece oyuncularını dünyanın en mutlu insanı yapacak maneviyattayken, işler birz sallantıda olduğunda da efsane diyebilceğin adamlara tahammülü yok. bu oyuncuları değil de takımını sahiplenmekten kaynaklı. muslera bile protesto yedi bu sene ya. 3. sene şampiyon olan hocası fb deplasmanından galibiyetle çıkmasa sallantıdaydı. geçen sene de geçerliydi aynı şey, ondan önceki sene de. işler iyiyken çok güzel bi ortam var galatasaray'da. biraz kötü gitti mi taş üstünde taş kalmıyor. gelen kupalara da bakarsak doğrusu bu gibi duruyor.

Buyuk ekiplerdeki iğrenç serefsiz ortamları moratadan iyi kimse bilemez. Hepsini teker teker osimene anlatıp kalmaya ikna etsin

Geri
Üst Alt