GSC Haber Alvaro Morata'nın MR'ı Çekilecek

Kötü olmuş forvette rotasyonumuz zaten dardı şimdi Osimhen'i kesinlikle çok dikkatli kullanmalıyız. Rize maçında oynamalı ama AZ maçında bence Osimhen 1 dakika bile oynamasın Fener maçına saklansın.

Bu konuda pesimist misin optimist misin anlamadım

Fener’i asla yenemeyiz diye mi 1 puan

Yoksa en kötü ihtimalle 1 puan alsak bile yeter diye mi

Bu arada Rize’de 1 puan Fb’den 3 puanı tercih ederim illa biriyle berabere kalacaksak
İçerde son 10 maç 3 kere fb, 1 kere biz yenmişiz. Yenememe ihtimalimiz çok daha fazla. Fb maçından sonra en kötü ihtimal 6 puan farkla çıkmamız lazım

İçerde son 10 maç 3 kere fb, 1 kere biz yenmişiz. Yenememe ihtimalimiz çok daha fazla. Fb maçından sonra en kötü ihtimal 6 puan farkla çıkmamız lazım

Fenerin tüm maçlarını izledim. Açıkçası şanslıyız ki bize ters gelen bir oyunları yok.

Tüm olayları orta kafa gol. Helva gibiler. 10 kişi kapanmak zorunda kalıyorlar gol yememek için. Osayi dışında hızlı oyuncuları yok neredeyse.

Rize maçı daha zor geçer bizim için diye düşünüyorum

Fenerin tüm maçlarını izledim. Açıkçası şanslıyız ki bize ters gelen bir oyunları yok.

Tüm olayları orta kafa gol. Helva gibiler. 10 kişi kapanmak zorunda kalıyorlar gol yememek için. Osayi dışında hızlı oyuncuları yok neredeyse.

Rize maçı daha zor geçer bizim için diye düşünüyorum
2. yarı kornerden Nesyri atarsa 30-40 dk çevirmekle debelenip gol atamadan yeniliriz.

Galatasaray'ın ligde fbye karşı iç sahada geriye düşüp çevirdiği sadece 1 maç war. 93-94

Bizim takım 2 aydır fln Fb'den bile kötü oynuyor. Yunus ve Barış çıktığından beri pozisyona giremiyoruz. Nasıl bu kadar gevşek yorum yapıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum

2. yarı kornerden Nesyri atarsa 30-40 dk çevirmekle debelenip gol atamadan yeniliriz.

Galatasaray'ın ligde fbye karşı iç sahada geriye düşüp çevirdiği sadece 1 maç war. 93-94

Bizim takım 2 aydır fln Fb'den bile kötü oynuyor. Yunus ve Barış çıktığından beri pozisyona giremiyoruz. Nasıl bu kadar gevşek yorum yapıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum

Çünkü;

1- Okan hoca her takımda feneri öttüren bi hoca oldu, Rize’yle bile
2- Fener önlem alması kolay bir kulüp

Geri
Üst Alt