Amerika'da Korkunç Saldırı

Öyle bir ceza vereceksin ki bir gören sinek öldürürken tereddüt yaşasın.

Abi insanlarda şunu gördüm, belli bir seviyede beyni yıkandıysa birisinin (kendi kendine de yapmış olabilir ki bu bebe öyleymiş sanırım) oradan artık dönüş imkansız gibi. Senin, benim gibi düşünebilme yetisini kaybediyorlar. Tanımadığı insanları bu şekilde öldürecek kadar kafayı yediyse birisi onu ıslah edemezsin. İnsanlıktan çıkmış zaten. O yüzden işin kötüsü vereceğin cezanın da bir anlamı kalmıyor. 10 kere idam edebilsen ne fayda...

Ailenin önemi burada çıkıyor işte ortaya. Bizim de içimizde ne manyak potansiyelliler var da bir şekilde yanındaki insanların yönlendirmesiyle, bastırmasıyla dizginleyebiliyorsun. Bu veledi zinanın da annesini, babasını alıp iyi bir araştırmak lazım, nasıl ihmal etmişler acaba bunu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde bir süpermarkette silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 10 kişi hayatını kaybetti.

half life oynuyor sanki şerefsiz

baştaki kadın beyaz yaw. hatta vurmadığı herif hispanik olabilir. bence ilk başta gazla gördüğünü vurup sonra dur siyahları vurcaktım demi diye fikri değişiyor olabilir. itoğlu it

He said he started planning the attack in January and chose the Tops Supermarket in Buffalo because “it has the highest black population percentage” by Zip code and it wasn’t far away from his Southern Tier home.

Oyun oynayarak boyle nişan alamaz.Çokca silahla antrenman yapmiştir.

Oha 18 yaşında mı. Abi bu oyunların ciddi manada zararlı olduğunu düşündürüyor öyleyse. Böyle oçlar etkilenip çıkıp 2 insan tarayayım diyor olabilir
Oyunların etkisi olabilir ama hiçbir oyunda beyaz ırkın üstünlüğüne dair bir söyleme rastlamadım. Amerika'da bu tarz olaylar yeni değil, oyunlar son 30 yıllık bir mevzu. Tamamen bireysel silahlanmanın ve faşizmin eseri.

Geri
Üst Alt