amerikan askerlerinin başına çuval geçirilmesi

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
268473ea447602a0_480x270.jpg

TGBli bir grup tarafından Eminönün'de gerçekleştirilmiştir..
3 ABD Askerinin başına çuval geçirmişlerdir..
helal olsun gençlere aklıma 68 kuşağını getirmişlerdir..

Edit:Video

https://www.youtube.com/watch?v=fiIpVfv8sMI

Son düzenleme:
Neyine helal olsun abi.

Utandim izlerken.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sivil adama çuval gecirince intikam mi aldiniz yani.

-Tapatalk-

sorsanız hiçbiri kurtlar vadisi türevi diziler izlemezler. bu tgblilerde kulak arkasına sürülecek akıl yok vallah

kodumun mallari

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ayip, restmen küfür etmek istedim. Bukadar serefsizlik olmaz, ülkenin dis politikasi kötüyse Asker ne yapsin ? Lakin Amerikan askerlerinin 80% vatani savunmak icin görev yaptigini düsünmektedir. Muhtemelen de en garip ve en sucsuz gencleri bulmuslardir, sokak ortasinda linc edecekler nerdeyse. Birde Türk bayragi ve Atatürk resimleri ile poz veriyorlar, utanmadan.

Ne kadar absürt olay varsa ülke olarak gayet düzenli şekilde icra ediyoruz.

Allah akıl fikir versin.

Bunu dünyada gören her insan türkler ne kadar ezik bir toplummuş derler,

başlarına çuvalı sen geçirmeyeceksin bizim "kahraman askerlerimiz" geçirecek,

ama böyle sokakta değil tabiki esir alıp öyle geçireceksin..

Ayip, restmen küfür etmek istedim. Bukadar serefsizlik olmaz, ülkenin dis politikasi kötüyse Asker ne yapsin ? Lakin Amerikan askerlerinin 80% vatani savunmak icin görev yaptigini düsünmektedir. Muhtemelen de en garip ve en sucsuz gencleri bulmuslardir, sokak ortasinda linc edecekler nerdeyse. Birde Türk bayragi ve Atatürk resimleri ile poz veriyorlar, utanmadan.

Irak'ta, Afganistan'da bebeğe silah sıkarken Asker ne yapsın ülkenin dış politikası mı diyordun? Adamı öldürmemişler, ya da farklı birşey yapmamışlar ABD askeri, ABD askeridir.. Kimin için kendi insanına şerefsiz dediğine iyi bak.. Ne kadar ABD sevdalısıyla dolmuş ülkemde yapılmayan eylemi beğenmeye bilirsin gereksiz diyebilirsin, yapılmamalıydı diyebilirsin de bu nedir ya

ABD askeri masum, protesto edenler şerefsiz, mal, yüzkarası

Edit: O Masum dediğiniz sırık var ya videodaki eline silah geçirdiğinde aslan kesiliyordur.. Irak da, Afganistan da şu insanlar masum onlara dokunmayayım diyor mudur acaba ;)

Son düzenleme:
Bunu dünyada gören her insan türkler ne kadar ezik bir toplummuş derler,

başlarına çuvalı sen geçirmeyeceksin bizim "kahraman askerlerimiz" geçirecek,

ama böyle sokakta değil tabiki esir alıp öyle geçireceksin..

Bu baştakilerin basiretsizliği.. Sen öyle yaparsan herkes kendi çapında intikam almaya çalışır.. En azından Polat Alemdar gibi filmde çakma ABD askerlerinin kafasına çuval geçirip intikam almadılar

Irak'ta, Afganistan'da bebeğe silah sıkarken Asker ne yapsın ülkenin dış politikası mı diyordun? Adamı öldürmemişler, ya da farklı birşey yapmamışlar ABD askeri, ABD askeridir.. Kimin için kendi insanına şerefsiz dediğine iyi bak.. Ne kadar ABD sevdalısıyla dolmuş ülkemde yapılmayan eylemi beğenmeye bilirsin gereksiz diyebilirsin, yapılmamalıydı diyebilirsin de bu nedir ya

ABD askeri masum, protesto edenler şerefsiz, mal, yüzkarası

Sivil asker neden "portesto" ediliyor ? Adam US. Army mensubu, eli silah tuttugu bile belli degil, yazik günah degil mu genc cocuklara ? Bana göre böyle protesto´da olmaz, protesto ederken fiziki mudahale etmezsin, bu nerdeyse bir linc girisimi...

Ve USA´yi sevdigimden bunu söylemiyorum, bunu ben insan olarak degerlendiriyorum. Amerikan ordusunun yaptigi katliyamlar insanlik ayibidir, ama bu genclere yapilanlar da insanliga sigmiyor. Düsmanina bile saygi duy, esir olan bir düsmana bile misafirperverlik göster diye ögrettiler bana, o yüzden ben bu görüntülerden utanc duydum. Timbuktu askeri de olsa, bu benim icin birsey degistirmez. Bu sekilde hic birseyin intikamini alamazsin.

sorsan hepsi askerliğini tecil ettirmiştir bilmem kaç tarihine kadar :D

gereksizzz. intikam soguk alinir da taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ebesinin nikahinda olmus bir olay simdi intikam gibi almak da gerizekalilik

Bu ne rezilliktir böyle

Geri
Üst Alt