amerikan askerlerinin başına çuval geçirilmesi

Bomboş bir eylem olmuş.1 yığın ergen sivil bir askere 50 kişi saldırıp tepki koyuyormuş güya.Puhahaha

muttefikimize dil uzatma curetinde bulunanlari ispot edelim

Şuan açık açık Amerika öncülüğünde PKK'ya silah veriyor destek oluyor yarın o silahlar bize dönecek ama kimsenin umrunda değil.. PKK yardımına seyirci kalanlar vatansever oluyor, Amerikalılara saçma da olsa bir tepki gösterenler Şerefsiz, mal oluyor böyle bir ülkedeyiz işte
İnsanımız milli bilinçten o kadar uzak ki.
Bu halimize gerçekten üzülüyorum.

Vietnam'da,Afrika'da,Afganistan'da,Irak'da,Suriye'de ölen bütün masum insanların katili ABD/İsrail ikilisidir.
Ülkemizde 40 bin kişinin ölümüne yol açmış Terör örgütünü kuran ve destekleyen ABD'dir

Ülkemizinde ufaktan savaş ve kaos ortamına sokulduğu net biçimde gözlenmektedir.
Bunları ''Büyük İsrail' kurulması için Amerika yapıyor.

ABD eski dış işleri bakanı Condolezza Rice sürekli şu açıklamayı yapıyor '' BOP ile Türkiye dahil 22 ülkenin sınırları ve rejimi değişecektir.'' diyor.
Bu zalimlere karşı yapılan her tepki alkışlanmalıdır.
Orda ki gençler ellerinden bu geldiği için bunu yapmışlardır.
Daha düzgün tepki yapılamaması siyasi iradesizlerin suçudur.

Masum çocukları kadınları yaşlıları acımadan katleden Amerikan askerlerine yapılan bu tepki saçma olsa bile benim nazarımda güzel bir protestodur.

bunlarda tam mongol yaw

★★★

Vietnam'da,Afrika'da,Afganistan'da,Irak'da,Suriye'de ölen bütün masum insanların katili ABD/İsrail ikilisidir.
Ülkemizde 40 bin kişinin ölümüne yol açmış Terör örgütünü kuran ve destekleyen ABD'dir

Ülkemizinde ufaktan savaş ve kaos ortamına sokulduğu net biçimde gözlenmektedir.

ABD eski dış işleri bakanı Condolezza Rice sürekli şu açıklamayı yapıyor '' BOP ile Türkiye dahil 22 ülkenin sınırları ve rejimi değişecektir.'' diyor.

Masum çocukları kadınları yaşlıları acımadan katleden Amerikan askerlerine yapılan bu tepki saçma olsa bile benim nazarımda güzel bir protestodur.

Ya bırak o tipleri işlerine gelince ABD askerine saldıranlara mal derler, ABD askerine masum derler işlerine gelmediğinde hükümet eylemlerini, soma'yı, gezi'yi ABD yaptırdı derler. Yabancı gazeteciler gözaltına alınırken oh çeker, ajan bunlar derler.. Vatanseverlik işine gelince olmaz aslan parçaları ;)

yaw bu ne olm cok rte dinliyon heral hersey dismihrak.herseyi o adamlar planliyosa niye kendini parcaliyon burda

★★★

Şimdi izledim ve utandim. Rezil insanlarsiniz. Bunlar gibi insanlarla ayni ortamda yaşiyoruz. İrkçi bir nesil yetişiyor. Onlar mi öldürdü insanlari katil diyorsunuz. O insanlara bu korkuyu nasil yaşatiyorsunuz. Tez zamanda sizin gibi zihniyetler defolur gider umarim bu dünyadan.

Amerika isitte zalimlerle savasirken siz nerdeydiniz adamlara helal olsun. Tepki tepkidir.. Hz... Peygamberi agaclarla yakacaklarmista minik bir kusta agizina su damlasi alip goturuyormus atese, kargada gulmus senin o kucucuk gagandaki su mu sondurecekk atesii demiss. Kucuk kus sonmez belkim emme tarafimi belli edermm demis bazen hic birsey yapmamakta birseydir..

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yaw bu ne olm cok rte dinliyon heral hersey dismihrak.herseyi o adamlar planliyosa niye kendini parcaliyon burda

★★★
Ne RTE si o hainle ne işim olur benim.

Biraz araştır boş boş konuşma.
Siyonistlerin heryerde kendi konusmaları var yeni dünya düzeni tek devlet İsrail diye.

Ne RTE si o hainle ne işim olur benim.

Biraz araştır boş boş konuşma.
Siyonistlerin heryerde kendi konusmaları var yeni dünya düzeni tek devlet İsrail diye.

puahaah rte kafasi dis mihrak kafasi.arastir derken ultra komplocu banu avar fln mi dinleyelim yoksa necip fazil mi..

herseyi dismihraka yorup israil oyunlarini ortaya cikariyon burdaki insanlarin hic mi vasfi yok hicbirseyr karisamiyor

★★★

Şimdi izledim ve utandim. Rezil insanlarsiniz. Bunlar gibi insanlarla ayni ortamda yaşiyoruz. İrkçi bir nesil yetişiyor. Onlar mi öldürdü insanlari katil diyorsunuz. O insanlara bu korkuyu nasil yaşatiyorsunuz. Tez zamanda sizin gibi zihniyetler defolur gider umarim bu dünyadan.

Yorum yaparsam ceza alırım muhtemelen değmez sadece bende bunu okurken utandım... Bizim zihniyet defolsun gitsin, İnsanları katleden, bebekleri öldürüp, bütün dünyayı savaşa sokup, kadınları tecavüz eden zihniyet çok yaşasın sende içlerinde yaşa!!!

Son düzenleme:
puahaah rte kafasi dis mihrak kafasi.arastir derken ultra komplocu banu avar fln mi dinleyelim yoksa necip fazil mi..

herseyi dismihraka yorup israil oyunlarini ortaya cikariyon burdaki insanlarin hic mi vasfi yok hicbirseyr karisamiyor

★★★
Ortadoğu da yaşananlarda mı komplo sana göre?
Yoksa Amerikanın girdiği ülkelere demokrasi götürdüğüne inananlardan mısın? sen de :D :D

Condolezza Rice kim oluyor da 22 ülkenin parçalanmasına ve rejim değişikliğine karar veriyor.
Demek ki bu pislikler böyle kirli planlar yapıyormuş.
Araştır biraz hemen komplo falan çok şakacısın.:)

Kaldı ki bu parçalanmasına karar verdikleri ülkeler de insanlar birbirlerini öldürüyor.
Bu bile bunlara engel olunması gerektiğinin kanıtıdır.

Halk hiç birşeye karışamıyor maalesef.
Herşeyi yöneten siyonistler Türkiye'yi de yönetiyor da ondan.

Dünya güllük gülistanlık bir yerde biz kendi kendimize komplo teorileri üretiyoruz sen de haklısın tabii :D

Yorum yaparsam ceza alırım muhtemelen değmez sadece bende bunu okurken utandım... Bizim zihniyet defolsun gitsin, İnsanları katleden, bebekleri öldürüp, bütün dünyayı savaşa sokup, kadınları tecavüz çok yaşasın sende içlerinde yaşa!!!

Benim onlari savundugumu nerede gördün. Onlar o şerefsizligi yapiyor diye sende bu utanç verici şeylerimi yapmak zorundasin. Eger sen şu durumdan utanmadiysan o senin karakterini gösterir. Tecavüzü bebekleri öldüren bu insanlarsa vuralim öldürelim. Bu zihniyetten utaniyorum. Ben böyle linç girişimine güzel yapmişlar diyemem. Protesto ediyorsan daha zeki yöntemlerle yaparsin. Böyle terörist insanlar gibi yol kesip milletin suratina bişey firlatinca intikam almiş olmuyorsun. Her insan şu yapilan olaydan utanir. Umarim iyi bir ceza alirlar.

Ortadoğu da yaşananlarda mı komplo sana göre?
Yoksa Amerikanın girdiği ülkelere demokrasi götürdüğüne inananlardan mısın? sen de :D :D

Condolezza Rice kim oluyor da 22 ülkenin parçalanmasına ve rejim değişikliğine karar veriyor.
Demek ki bu pislikler böyle kirli planlar yapıyormuş.
Araştır biraz hemen komplo falan çok şakacısın.:)

Kaldı ki bu parçalanmasına karar verdikleri ülkeler de insanlar birbirlerini öldürüyor.
Bu bile bunlara engel olunması gerektiğinin kanıtıdır.

Halk hiç birşeye karışamıyor maalesef.
Herşeyi yöneten siyonistler Türkiye'yi de yönetiyor da ondan.

Dünya güllük gülistanlık bir yerde biz kendi kendimize komplo teorileri üretiyoruz sen de haklısın tabii :D

dedigin sey emperyalizm oluyor genel tabloyu emperyalizm olarak değilde torpaklarimizi alacaklar bop ortadogu diye ele alinca komik olup banu avar seviyesinde kaliyor. soylediklerinin icinde kavram ve soyutlama da olmayinca anlami kalmiyor. konzoloza raysin bir alintisini koyup butun dunyayi cozdum diye dolanirsan tabi ciddiye almam

genel tabloyu emperyalizm kapitalizm olceginde incelemedikce abd ve emperyalistlrr sadece sinir degistirmek isteyen pis adamlar olarak kalacak seninde komplocu dinlemekten cigerin solacak.. rte nin sekuler versionu olup cikarsin

★★★

İğrenç bir olay.

Bu olayı zaten bu ergenler tek başına yapmadılar burası da bir gerçek. Artık arkalarında kim bilir hangi karanlık güç vardı.

Deli gibi yükselen enflasyonu görmeyelim diye, artık böyle provokatif olaylar çoğalacaktır.

Geri
Üst Alt