Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Bomboş bir eylem olmuş.1 yığın ergen sivil bir askere 50 kişi saldırıp tepki koyuyormuş güya.Puhahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanımız milli bilinçten o kadar uzak ki.Şuan açık açık Amerika öncülüğünde PKK'ya silah veriyor destek oluyor yarın o silahlar bize dönecek ama kimsenin umrunda değil.. PKK yardımına seyirci kalanlar vatansever oluyor, Amerikalılara saçma da olsa bir tepki gösterenler Şerefsiz, mal oluyor böyle bir ülkedeyiz işte
İnsanımız milli bilinçten o kadar uzak ki.
Bu halimize gerçekten üzülüyorum.
Vietnam'da,Afrika'da,Afganistan'da,Irak'da,Suriye'de ölen bütün masum insanların katili ABD/İsrail ikilisidir.
Ülkemizde 40 bin kişinin ölümüne yol açmış Terör örgütünü kuran ve destekleyen ABD'dir
Ülkemizinde ufaktan savaş ve kaos ortamına sokulduğu net biçimde gözlenmektedir.
Bunları ''Büyük İsrail' kurulması için Amerika yapıyor.
ABD eski dış işleri bakanı Condolezza Rice sürekli şu açıklamayı yapıyor '' BOP ile Türkiye dahil 22 ülkenin sınırları ve rejimi değişecektir.'' diyor.
Bu zalimlere karşı yapılan her tepki alkışlanmalıdır.
Orda ki gençler ellerinden bu geldiği için bunu yapmışlardır.
Daha düzgün tepki yapılamaması siyasi iradesizlerin suçudur.
Masum çocukları kadınları yaşlıları acımadan katleden Amerikan askerlerine yapılan bu tepki saçma olsa bile benim nazarımda güzel bir protestodur.
İnsanımız milli bilinçten o kadar uzak ki.
Bu halimize gerçekten üzülüyorum.
Vietnam'da,Afrika'da,Afganistan'da,Irak'da,Suriye'de ölen bütün masum insanların katili ABD/İsrail ikilisidir.
Ülkemizde 40 bin kişinin ölümüne yol açmış Terör örgütünü kuran ve destekleyen ABD'dir
Ülkemizinde ufaktan savaş ve kaos ortamına sokulduğu net biçimde gözlenmektedir.
Bunları ''Büyük İsrail' kurulması için Amerika yapıyor.
ABD eski dış işleri bakanı Condolezza Rice sürekli şu açıklamayı yapıyor '' BOP ile Türkiye dahil 22 ülkenin sınırları ve rejimi değişecektir.'' diyor.
Bu zalimlere karşı yapılan her tepki alkışlanmalıdır.
Orda ki gençler ellerinden bu geldiği için bunu yapmışlardır.
Daha düzgün tepki yapılamaması siyasi iradesizlerin suçudur.
Masum çocukları kadınları yaşlıları acımadan katleden Amerikan askerlerine yapılan bu tepki saçma olsa bile benim nazarımda güzel bir protestodur.
Ne RTE si o hainle ne işim olur benim.yaw bu ne olm cok rte dinliyon heral hersey dismihrak.herseyi o adamlar planliyosa niye kendini parcaliyon burda
★★★
Ne RTE si o hainle ne işim olur benim.
Biraz araştır boş boş konuşma.
Siyonistlerin heryerde kendi konusmaları var yeni dünya düzeni tek devlet İsrail diye.
Şimdi izledim ve utandim. Rezil insanlarsiniz. Bunlar gibi insanlarla ayni ortamda yaşiyoruz. İrkçi bir nesil yetişiyor. Onlar mi öldürdü insanlari katil diyorsunuz. O insanlara bu korkuyu nasil yaşatiyorsunuz. Tez zamanda sizin gibi zihniyetler defolur gider umarim bu dünyadan.
Ortadoğu da yaşananlarda mı komplo sana göre?puahaah rte kafasi dis mihrak kafasi.arastir derken ultra komplocu banu avar fln mi dinleyelim yoksa necip fazil mi..
herseyi dismihraka yorup israil oyunlarini ortaya cikariyon burdaki insanlarin hic mi vasfi yok hicbirseyr karisamiyor
★★★
Ahahaha bedelli çıksın diye ağlarlar.sorsan hepsi askerliğini tecil ettirmiştir bilmem kaç tarihine kadar![]()
Yorum yaparsam ceza alırım muhtemelen değmez sadece bende bunu okurken utandım... Bizim zihniyet defolsun gitsin, İnsanları katleden, bebekleri öldürüp, bütün dünyayı savaşa sokup, kadınları tecavüz çok yaşasın sende içlerinde yaşa!!!
Ortadoğu da yaşananlarda mı komplo sana göre?
Yoksa Amerikanın girdiği ülkelere demokrasi götürdüğüne inananlardan mısın? sen de![]()
Condolezza Rice kim oluyor da 22 ülkenin parçalanmasına ve rejim değişikliğine karar veriyor.
Demek ki bu pislikler böyle kirli planlar yapıyormuş.
Araştır biraz hemen komplo falan çok şakacısın.
Kaldı ki bu parçalanmasına karar verdikleri ülkeler de insanlar birbirlerini öldürüyor.
Bu bile bunlara engel olunması gerektiğinin kanıtıdır.
Halk hiç birşeye karışamıyor maalesef.
Herşeyi yöneten siyonistler Türkiye'yi de yönetiyor da ondan.
Dünya güllük gülistanlık bir yerde biz kendi kendimize komplo teorileri üretiyoruz sen de haklısın tabii![]()