Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sivil asker neden "portesto" ediliyor ? Adam US. Army mensubu, eli silah tuttugu bile belli degil, yazik günah degil mu genc cocuklara ? Bana göre böyle protesto´da olmaz, protesto ederken fiziki mudahale etmezsin, bu nerdeyse bir linc girisimi...
Ve USA´yi sevdigimden bunu söylemiyorum, bunu ben insan olarak degerlendiriyorum. Amerikan ordusunun yaptigi katliyamlar insanlik ayibidir, ama bu genclere yapilanlar da insanliga sigmiyor. Düsmanina bile saygi duy, esir olan bir düsmana bile misafirperverlik göster diye ögrettiler bana, o yüzden ben bu görüntülerden utanc duydum. Timbuktu askeri de olsa, bu benim icin birsey degistirmez. Bu sekilde hic birseyin intikamini alamazsin.
sorsan hepsi askerliğini tecil ettirmiştir bilmem kaç tarihine kadar![]()
Protesto şekli doğru olmasa da tepki gösterilmesinde bi absürdlük yok.Asıl sorulması gereken amerikan askerinin türkiyede işi ne?Bi tarafdan peşmerge tankla topla Türkiye sınırları içerisinde şov yapar,diğer tarafda amerikan askerleri İstanbul'da cirit atar iyice yol geçen hanına döndü ülke
Kardeş senin askerinde amerikada bruksel de berlinde cirit atıyor... Beğenmiyorsan çıkarsın nato dan olur biter...
Kardeş senin askerinde amerikada bruksel de berlinde cirit atıyor... Beğenmiyorsan çıkarsın nato dan olur biter...
NATO Türkiye'nin kanını emmekten başka birşey yapmış mı?Yok o yiyorsa çıkarsın olacak...Nato kimdir ya ne işe yarar? Ne faydası var Dünya Barışına? ABD'nin çıkarları için hareket ediyor...
memleketin sağcısının da solcusunun da ....... kadar aklı yok. Allah'ın ezikleri ne olacak işte.
birde bunları savunan tipler var. e güzel kardeşim geçen hafta pkk itleri bizim askerlerimizi sivil gezerlerken şehit ettiğinde'' silahsız askere bu yapılır mı'' vs.... diyorsun bazı malların amerikalı sivil askerlere yaptığı mallığı savunuyorsun!!
Nato'nun şu ana kadar bize bi faydası dokunmadı ki pkknın yıllarca destek aldığı ülkelerin hemen hemen hepsi Nato üyesidir.Ben TGB nedir necidir bilmem ama Amerika'ya karşı gösterilen her türlü tepkinin yanındayım.Orta doğunun bugünkü durumda olmasının 1 numaralı sebebidir Amerika.Son dönemde Kobani bahanesiyle Türkiye-Amerika arası ciddi şekilde bozuldu umarım yanılırım ama 5-10 sene içerisinde biz de Suriye'nin düştüğü duruma düşersek şaşırmamak gerek.Bu durumu oluşturmak için kullanacakları piyon/ortam halihazırda mevcut.
Hatta paralı askerlik bekliyorlardır vatan millet sevdalıları ....