amerikan askerlerinin başına çuval geçirilmesi

Cahillik.

I am the one who knocks!

Sivil asker neden "portesto" ediliyor ? Adam US. Army mensubu, eli silah tuttugu bile belli degil, yazik günah degil mu genc cocuklara ? Bana göre böyle protesto´da olmaz, protesto ederken fiziki mudahale etmezsin, bu nerdeyse bir linc girisimi...

Ve USA´yi sevdigimden bunu söylemiyorum, bunu ben insan olarak degerlendiriyorum. Amerikan ordusunun yaptigi katliyamlar insanlik ayibidir, ama bu genclere yapilanlar da insanliga sigmiyor. Düsmanina bile saygi duy, esir olan bir düsmana bile misafirperverlik göster diye ögrettiler bana, o yüzden ben bu görüntülerden utanc duydum. Timbuktu askeri de olsa, bu benim icin birsey degistirmez. Bu sekilde hic birseyin intikamini alamazsin.

Dediğim gibi ben salt ABD askeri olarak baktığım ve sadece bizim askerlerin kafasına çuval geçirildiği için yapılmadığını düşündüğüm için normal geldi.. Yani benim buradan çıkardığım sen her şeyi yapacaksın sonra geleceksin burada sokaklarda rahat rahat dolaşacaksın.. Ha basit mi çok basit olay ama öyle utanmadım izlediğimde utanacak biri varsa oda üstlerimizdir.. Biz cevap veremedik sokaktaki insana kaldı cevap vermek diye..

Protesto şekli doğru olmasa da tepki gösterilmesinde bi absürdlük yok.Asıl sorulması gereken amerikan askerinin türkiyede işi ne?Bi tarafdan peşmerge tankla topla Türkiye sınırları içerisinde şov yapar,diğer tarafda amerikan askerleri İstanbul'da cirit atar iyice yol geçen hanına döndü ülke

Protesto şekli doğru olmasa da tepki gösterilmesinde bi absürdlük yok.Asıl sorulması gereken amerikan askerinin türkiyede işi ne?Bi tarafdan peşmerge tankla topla Türkiye sınırları içerisinde şov yapar,diğer tarafda amerikan askerleri İstanbul'da cirit atar iyice yol geçen hanına döndü ülke

Kardeş senin askerinde amerikada bruksel de berlinde cirit atıyor... Beğenmiyorsan çıkarsın nato dan olur biter...

Kardeş senin askerinde amerikada bruksel de berlinde cirit atıyor... Beğenmiyorsan çıkarsın nato dan olur biter...

Nato'nun şu ana kadar bize bi faydası dokunmadı ki pkknın yıllarca destek aldığı ülkelerin hemen hemen hepsi Nato üyesidir.Ben TGB nedir necidir bilmem ama Amerika'ya karşı gösterilen her türlü tepkinin yanındayım.Orta doğunun bugünkü durumda olmasının 1 numaralı sebebidir Amerika.Son dönemde Kobani bahanesiyle Türkiye-Amerika arası ciddi şekilde bozuldu umarım yanılırım ama 5-10 sene içerisinde biz de Suriye'nin düştüğü duruma düşersek şaşırmamak gerek.Bu durumu oluşturmak için kullanacakları piyon/ortam halihazırda mevcut.

memleketin sağcısının da solcusunun da ....... kadar aklı yok. Allah'ın ezikleri ne olacak işte.

birde bunları savunan tipler var. e güzel kardeşim geçen hafta pkk itleri bizim askerlerimizi sivil gezerlerken şehit ettiğinde'' silahsız askere bu yapılır mı'' vs.... diyorsun bazı malların amerikalı sivil askerlere yaptığı mallığı savunuyorsun!!

Yok o yiyorsa çıkarsın olacak...Nato kimdir ya ne işe yarar? Ne faydası var Dünya Barışına? ABD'nin çıkarları için hareket ediyor...
NATO Türkiye'nin kanını emmekten başka birşey yapmış mı?
Tabii ki çıkmalıyız NATO'dan o zaman ne pkk kalır ne de gladio yapılanmaları.

Dünyada masum insanlar ölüyorsa bunun sorumlusu Amerika Devleti,Nato,CİA,Mossad,Terörist İsrail devletidir.
Bunların önüne geçilmediği sürece dünya da hiç bir zaman barış ortamı oluşmayacaktır.

Amerikan askeri Irak ve Afganistan'a süper demokrasi götürmüştür.
Bombalayıp,masum insanları öldürüp,kızlarına tecavüz edip demokrasiyi tamamlamıştır.

Amerika insanı ve ordusu bilinçli ya da bilinçsiz olarak Terörist İsrail devletinin insan gücü gibi hayatlarını sürdürmektedirler.
Söz konusu Amerikan ordusu ve devlet yönetimi olunca hiç hümanist olamıyorum.
İnsanlarını elbette ki genelleyemeyiz ama Amerika devlet olarak dünyanın baş belasıdır.

Tam bağımsız düzgün bir siyasi irade olsa daha düzgün intikamlar da alınır.
Ama şimdilik milletin elinden gelen birşey yok.

Amerika'nın devlet olarak katlettiği milyonlarca insan var.
Ve utanmadan arap bölgesine ''demokrasi'' götürüyoruz diye medyayı da arkasına alarak,milyonlarca insanın yurdundan olmasını ve ölmesini sağlayan bir ülkeden bahsediyoruz.

Amerika'ya karşı gösterilen her tepki mübahtır hiç kusura bakmayın.
Yarın öbür gün ülkemizde bir iç savaş yaşarsak bunun 1.derece sorumlusu Amerika'dır bunu asla unutmayın.

Elbette ki bu video da gördüklerimiz güzel bir protesto yöntemi değil ama insanların elinden başka birşey gelmiyor.

ayıp etmişler
oturup Amerikan askerlerin evlerine sağ salim dönmesi için
dua etmeleri gerekirdi
kınıyorum

Qg9jmv.png

Amerika devlet olarak bunun gibi hasta ruhlu siyonistlerin dünyayı ele geçirmekte kullandığı askeri üs gibidir.

Ben de biliyorum ki devir ''mühendis savaşları'' devridir.
Ama ülkeyi yöneten zat ''fen ve matematik'' dersleri neden zorunlu diyen bir kişidir.
Böyle bir siyaset ile asla güçlenemeyiz tabii ki.

Ayrıca ülkede ne zaman zeki bir mühendis çıksa nedense bu mühendisler ''intihar'' etmektedir (!)

NATO ve her türlü Amerikancı yapılanmadan ülkemizi arındırmadıkça bize rahat yok.

Yarın öbür gün orta doğuda ki savaş ülkemize de sıçrayacak.
Milyonlarca insan ölebilir böyle bir durumda ve bunun sorumluları ABD ve İsraildir.

Ülkeyi yönetenlerin siyasi iradesi olmadığı için millet kendince böyle şeylere yönelir işte.

Tepki yöntemi doğru ya da değil.
Amerika dünya insanının en büyük düşmanıdır İsrail devleti ile birlikte.
Bunlara karşı gösterilen her tepkiye varım.

Cahil kafa, cahil zihniyet... Nereye varacak bu insanlar merak ediyorum. Aman Amerika'yi karsimiza almayalim :).

Adamların askerliğini uzak tarihe tecil ettirdiğini nasıl anladınız acaba ben oraya takıldım :D baya yetenekli arkadaşlar var burada... Eylemi gerçekleştiren gruba göre yorum yapanlar da gözümden kaçmadı.

memleketin sağcısının da solcusunun da ....... kadar aklı yok. Allah'ın ezikleri ne olacak işte.

birde bunları savunan tipler var. e güzel kardeşim geçen hafta pkk itleri bizim askerlerimizi sivil gezerlerken şehit ettiğinde'' silahsız askere bu yapılır mı'' vs.... diyorsun bazı malların amerikalı sivil askerlere yaptığı mallığı savunuyorsun!!

Silahlı da olsa vurulması normal yani? Bir savaşta bile silahsız asker vurulmaz, Burada öldürdüler mi ABD askerini? Verdiğin örnekle ne alakası var..Örnek verelim de ne kadar saçma olursa olsun önemli değil.. Bizim askerler çocuklara, kadınlara silah uzatsa, öldürse, kadınlara tecavüz etse sonra sokak ortasında da birileri durdurup buna tepki gösterse haklı değil mi?

Nato'nun şu ana kadar bize bi faydası dokunmadı ki pkknın yıllarca destek aldığı ülkelerin hemen hemen hepsi Nato üyesidir.Ben TGB nedir necidir bilmem ama Amerika'ya karşı gösterilen her türlü tepkinin yanındayım.Orta doğunun bugünkü durumda olmasının 1 numaralı sebebidir Amerika.Son dönemde Kobani bahanesiyle Türkiye-Amerika arası ciddi şekilde bozuldu umarım yanılırım ama 5-10 sene içerisinde biz de Suriye'nin düştüğü duruma düşersek şaşırmamak gerek.Bu durumu oluşturmak için kullanacakları piyon/ortam halihazırda mevcut.

Şuan açık açık Amerika öncülüğünde PKK'ya silah veriyor destek oluyor yarın o silahlar bize dönecek ama kimsenin umrunda değil.. PKK yardımına seyirci kalanlar vatansever oluyor, Amerikalılara saçma da olsa bir tepki gösterenler Şerefsiz, mal oluyor böyle bir ülkedeyiz işte

Hatta paralı askerlik bekliyorlardır vatan millet sevdalıları ....

Bende parali askerlik bekliyorum. Bu durumda vatan millet sevdalisi olmuyor muyum ?

Illa yalandan yere 12 ay askerlik yapmam mi gerekiyor vatani sevmek icin ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt