Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.043
- 7.345
- 1.873
Boktan defans mi dediniz?
Bunu da gordum, komedi resmen
Her hafta 2-3 mac izliyorum, gerisinin ozetlerini izliyorum da ozet izlemek bile bayagi vakit aliyor haha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boktan defans mi dediniz?
Hakkaten biraz mal gibi geldi ama yinede mahomesa cizgide dokunmaktan cekiniyorlar. Herif ne zaman cikacagini iyi hesap ediyor ve faul almasinida iyi biliyor.Herifi hafifçe dışarı itse olay kapanmıştı üstat eboueden çalım yemiş yobo gibi geçti önünden bence mahomes’un zekası sebebiyle vuku bulan bir hadise
Takimim Detroit Lions deplasmanda Indianapolis Colts'u 24-6 yenerek 1934'ten beri ilk kez ust uste 9. macini kazanarak toplamda 10G 1M'e ulasti.
Buldozer gibi gidiyoruz!
Evet, Lions vura vura giderken Chiefs bircok maci son saniyede veya uzatmada kazandi. Sikintili kisim su ki boyle boyle Playofflara kalacaklar ve savunmalari saglam ne olursa olsun. Hucumda cok guclu olmamalarina ragmen Mahomes'un yetenegine birakiyorlar isi.Umarim bu yıl sız alırsınız.
Chiefs artik sıkmaya başladı. her hafta sansa fieldgoal ile yenerek 9-1 gidiyorlar.
Evet, Lions vura vura giderken Chiefs bircok maci son saniyede veya uzatmada kazandi. Sikintili kisim su ki boyle boyle Playofflara kalacaklar ve savunmalari saglam ne olursa olsun. Hucumda cok guclu olmamalarina ragmen Mahomes'un yetenegine birakiyorlar isi.
Evet Allen en iyi 3 QB'den biri su anda. Bayagi iyi oynuyor.Buffalo'ya güveniyorum, dolphins sempatizanı olarak fazla sevmesemde.
Eşşek OSU yine Michigan'ı yenemedi
Sonra da Ulubatlı Wolverine'i tartaklama girişiminde bulundu
Ohio polisinin Michiganlı oyunculara biber gazı sıktığı söyleniyor
Detroit şampi.. diyebilir miyiz rtaşYasasin Michigan!!!
Ulubatli Michigan'im! Ohio koylulerine ne zaman koysalar seviniyorum![]()
Sampi diyemem ama konferans finaline rahat cikacagiz gibi. Sakatlik belasi biraz durulursa iyi olacak. Ford Field'a gidemedim. Season ticket alamadim, tek maclik biletleri de insanlar cok yuksek paralara satiyorlar. 300-400 dolardan basliyor genelde.Detroit şampi.. diyebilir miyiz rtaş
Gidiyo musun Ford Field'a bu sezon
Yok sevgili Arif. tatildeyiz esimle izleyemedim.Jaylen Daniels ne mac cikardi be. @Ali Mert izledin mi?
Cok zor. Steelers'a karsi deplasmandalar. Ha Broncos da garantilemis Chiefs'e karsi oynayacak. Chiefs kasar mi o maci bilmiyorum. Bence Broncos cok daha yakin.Cincy burdan playofflara kalır mı acaba