Amerikan Futbolu & Rugby Takip Başlığı

Herifi hafifçe dışarı itse olay kapanmıştı üstat eboueden çalım yemiş yobo gibi geçti önünden bence mahomes’un zekası sebebiyle vuku bulan bir hadise
Hakkaten biraz mal gibi geldi ama yinede mahomesa cizgide dokunmaktan cekiniyorlar. Herif ne zaman cikacagini iyi hesap ediyor ve faul almasinida iyi biliyor.

Takimim Detroit Lions deplasmanda Indianapolis Colts'u 24-6 yenerek 1934'ten beri ilk kez ust uste 9. macini kazanarak toplamda 10G 1M'e ulasti.

Buldozer gibi gidiyoruz!

Takimim Detroit Lions deplasmanda Indianapolis Colts'u 24-6 yenerek 1934'ten beri ilk kez ust uste 9. macini kazanarak toplamda 10G 1M'e ulasti.

Buldozer gibi gidiyoruz!

Umarim bu yıl sız alırsınız.

Chiefs artik sıkmaya başladı. her hafta sansa fieldgoal ile yenerek 9-1 gidiyorlar.

Umarim bu yıl sız alırsınız.

Chiefs artik sıkmaya başladı. her hafta sansa fieldgoal ile yenerek 9-1 gidiyorlar.
Evet, Lions vura vura giderken Chiefs bircok maci son saniyede veya uzatmada kazandi. Sikintili kisim su ki boyle boyle Playofflara kalacaklar ve savunmalari saglam ne olursa olsun. Hucumda cok guclu olmamalarina ragmen Mahomes'un yetenegine birakiyorlar isi.

Evet, Lions vura vura giderken Chiefs bircok maci son saniyede veya uzatmada kazandi. Sikintili kisim su ki boyle boyle Playofflara kalacaklar ve savunmalari saglam ne olursa olsun. Hucumda cok guclu olmamalarina ragmen Mahomes'un yetenegine birakiyorlar isi.

Buffalo'ya güveniyorum, dolphins sempatizanı olarak fazla sevmesemde.

Eşşek OSU yine Michigan'ı yenemedi

Sonra da Ulubatlı Wolverine'i tartaklama girişiminde bulundu

Ohio polisinin Michiganlı oyunculara biber gazı sıktığı söyleniyor

Thanksgiving sanssizligini kiran Detroit Lions kendi evinde Chicago Bears'i 23-20 maglup edip Lions franchise tarihinin en iyi lig baslangicini 11-1 ile yapmis oldu.

Yasasin Lions!!!

Detroit şampi.. diyebilir miyiz rtaş

Gidiyo musun Ford Field'a bu sezon
Sampi diyemem ama konferans finaline rahat cikacagiz gibi. Sakatlik belasi biraz durulursa iyi olacak. Ford Field'a gidemedim. Season ticket alamadim, tek maclik biletleri de insanlar cok yuksek paralara satiyorlar. 300-400 dolardan basliyor genelde.

Kyle Field atmosferi fena. Texas'ın SEC'ye geçmesi iyi oldu her sene izleyecez artık bunu.

Of of of, ne galibiyetti ama :)

Detroit Lions üst üste 11. maçını Green Bay Packers’a karşı son saniyedeki Field Goal ile 34-31 kazanarak genel toplamda 12-1 yaptı. En başarılı takım olmayı sürdürüyor. Tabii savunmadaki sakatlar can sıkmaya devam ediyor. Play-off’a kadar Hutchinson dışındakilerin dönmesini bekliyorum.

Haftanın ilk maçında galibiyeti aldık, şimdi biramızı ve çerezimizi alıp haftasonundaki diğer maçları rahatça izleyebiliriz.

Cincy burdan playofflara kalır mı acaba
Cok zor. Steelers'a karsi deplasmandalar. Ha Broncos da garantilemis Chiefs'e karsi oynayacak. Chiefs kasar mi o maci bilmiyorum. Bence Broncos cok daha yakin.

Tabii Colts da bu isin icinde olabilir, emin degilim. Onlarin cok kolay 2 maci var. Ikisini de kazanirlarsa Broncos ile esitleyebilirler. Esitlikte durum ne bilmiyorum su anda.

Geri
Üst Alt