Amrabat Bedavaya Kiralandı İddiası

Gelişinde ve bedavaya gidişinde emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.

Ulan ne serefsizsiniz anadolu klupleri yerli satarken 500binlik adama 10m euro fiyat cekiyosunuz biz yabancilarimizi verelim derken bedavaya. Demiroren Allah belani versin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih terimin 3.donem en buyuk kazıgıydı

Ya gene değerli profesörlerimiz değerlendirmelerini yapmışlar. Amrabat'ı şu durumuyla satmak göz göre göre kazığı dibine kadar yemek demektir. Yabancı sınırlaması yüzünden bizde düzenli forma giyemedi ama iyi oyuncu. Şuan satarsan kadroya giremeyen oyuncu damgasıyla çok düşük meblağlara satılacak. Ama oynayabileceği takıma kiralanırsa gerçek Amrabat ortaya çıkacak talipleri ve değeri artacaktır. Kim bilir belki gene bizde kalır ve formayı sırtına geçirir bırakmaz.

Tabi bir de gittiği takımda berbat oynarsa o zaman bugünki değerine de satamayız orası ayrı tabi ama ben öyle olacağına inanmıyorum

Amrabatın maliyeti

689 diğer olağan dışı gider ve zararlar *

257 Birikmiş Amortismanlar 1.000.000

-------------------- 255 demirbaşlar 8.000.000

--------------------- 391 Hsp kdv *

Maaşını da biz ödemesek bari :confused:

Zannetmiyorum. Mesela Yobo'yu da kiralamak istiyolar, yıllık ücretini bizim karşılamamız mümkün değil dediler.Yıllık 2milyon euro... Amrabat'ın ise zaten 1300 mü ne yarım sezon eder 650bin euro... Tek bir maç kazandırsa dahi parasını çıkarır...

Bu kulüpler futbolcuları için astronomik bedeller istiyor bizde bunlara bedava futbolcu kiralıyoruz.Hollanda, Fransa, İngiltere liglerinde isteyen takımlar çıkardı onlara bedava kiralasaydık

Ya gene değerli profesörlerimiz değerlendirmelerini yapmışlar. Amrabat'ı şu durumuyla satmak göz göre göre kazığı dibine kadar yemek demektir. Yabancı sınırlaması yüzünden bizde düzenli forma giyemedi ama iyi oyuncu. Şuan satarsan kadroya giremeyen oyuncu damgasıyla çok düşük meblağlara satılacak. Ama oynayabileceği takıma kiralanırsa gerçek Amrabat ortaya çıkacak talipleri ve değeri artacaktır. Kim bilir belki gene bizde kalır ve formayı sırtına geçirir bırakmaz.

Tabi bir de gittiği takımda berbat oynarsa o zaman bugünki değerine de satamayız orası ayrı tabi ama ben öyle olacağına inanmıyorum

:(

Terim de isterimde isterim diye tutturdugu icin saolsun

Bu biraz da Abdurrahim Albayrak abimizin iyi niyetiyle Fatih Terim'e sürpriz yapmak niyetiyle bize attırdığı bir kazıktı ama kimler bize kazık attırmadı ki, canı saolsun abimizin...

Bu biraz da Abdurrahim Albayrak abimizin iyi niyetiyle Fatih Terim'e sürpriz yapmak niyetiyle bize attırdığı bir kazıktı ama kimler bize kazık attırmadı ki, canı saolsun abimizin...

Kazım kalsaydı keşke..

olur da dönerse 53 numarayı giymez herhalde adamın kimyası bozuldu

Çeptalk

Bu kulüpler futbolcuları için astronomik bedeller istiyor bizde bunlara bedava futbolcu kiralıyoruz.Hollanda, Fransa, İngiltere liglerinde isteyen takımlar çıkardı onlara bedava kiralasaydık

Belki Amrabat'ı gözden çıkarmak istemiyolardır. Kanat oyuncusu eksiğimiz malum. Hazır olmadığı da malum. Belki yabancı sınırlaması sezon sonu kalkacak düşüncesindelerdir. Bu süreçde de bizde forma giyemeyeceğine göre, Türkiye ligine iyice alışması istenmiş olabilir.

:yoji: Yalnız Antalya'da kesin bize gol atar söyleyeyim.Bizim eskiler baya atıyor bize.

Kazım kalsaydı keşke..

Yok renktaş ne Kazım ne Cazım. Yönetimin tek amacı bu federasyonu postalamak olmalı. Böyle bir zırvalık olabilir mi ya. Cl seviyesinde oynayabilecek kaç tane Türk Futbolcu var? Bir elin bakın iki elin demiyorum bir elin parmak sayısını geçmez... Düşünün Drogba, Sneijder li kadroya transfer etmekistediğimiz oyuncu Tarık. İnsanın akıl sağlığıyla dalga geçiyolar resmen federasyon...

Geri
Üst Alt