Amrabat Gitmemeli

Beddua mı etti bu mücahit ne yaptı,adam direndi direndi iki kanat oyuncusu sezonu kapattı

Sunu anladik ki forvette Buraktan da Drogbadan da iyi suan ....

Amrabattan medet uman insanlarda var he,defolup gitsin bi yararı yok

diğer yabancıları elden çıkarabilirsek şimdilik kalsın ama zor cok zor para veren olsada cheduyu satsak.

Adam nasıl bir konu açtıysa önce Bruma, sonra Aydın gitti.

Konuyu açtığın tarihlerde gitmeliydi ama şuan değil.

Bu forumdaki renkdaşlar dışında herkes amrabat oynasın diye yalvarıyor abi ne bu amrabat düşmanlığı :D tartışmasız kalsın.

2 kanat oyuncumuz sakatken gitmemesi lazim zaten. Yoksa sabri oynuyacak sag acikta

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

2 kanat sakatlanmamis olsa bile kalmasi gerekir . En iyi kanatimiz cun qu

2 kanat sakatlanmamis olsa bile kalmasi gerekir . En iyi kanatimiz cun qu

Çok sık girmiyorum foruma...Dikkatimi çeken en alakasız incilerin altında senin imzanı görüyorum...Aklınsıra totem mi yapıyorsun, yoksa kuş familyasındansın da burda forum müdavimlerine gıcık vermek mi niyetin anlayamadım, samimi söylüyorum...Pek kimse kaale de almıyor anladığım kadarıyla, herkesin bilip benim kaçırdığım bir durum var gibi, hayrına bilgilendirsin forumdaşın biri...

Aydın ve Bruma'dan sonra ben de kalsın diyorum.Riera ve Dany'yi yollayıp Bruma'yı da kiralamalıyız.

Çok sık girmiyorum foruma...Dikkatimi çeken en alakasız incilerin altında senin imzanı görüyorum...Aklınsıra totem mi yapıyorsun, yoksa kuş familyasındansın da burda forum müdavimlerine gıcık vermek mi niyetin anlayamadım, samimi söylüyorum...Pek kimse kaale de almıyor anladığım kadarıyla, herkesin bilip benim kaçırdığım bir durum var gibi, hayrına bilgilendirsin forumdaşın biri...

Sus bacaksiz

Galatasaray gibi CL seviyesinde yarı final hedefleyen bir takımın Amrabat gibi alt seviyede bir oyuncudan medet umacak kadar çaresiz durumda olması ne kadar da acıklı. Ama gerçekten de elimizdeki en iyi kanat oyuncusu şuan. Kadro yapılanması olarak ne kadar felaket bir durumdayız bilemiyorum artık.

Geri
Üst Alt