Amrabat Gitmemeli

Sundan bitane alip hediye etsek lan forum olarak Amrabata. Acayip komik olur :asd:

71mrdJk-I9L._SL1300_.jpg

amrabat bu sene bomba gibi maşallah bütün düşmanlarını tek tek susturucak sizde böyle yok güreşçi yok bilmem ne diye ağlayacaksınız

Amrabatı ben de beğeniyorum ama robbenle amrabatı aynı cümle içinde kullanmak bile hakarettir robbene. 5+3 saçmalığında +3 ün bir tanesi banko amrabat olmalı daha ötesi değil. Iyi bir kulube oyuncusu olur sadece. Faydalı olacaktır özellikle deplasman maçlarında

Amrabatı ben de beğeniyorum ama robbenle amrabatı aynı cümle içinde kullanmak bile hakarettir robbene. 5+3 saçmalığında +3 ün bir tanesi banko amrabat olmalı daha ötesi değil. Iyi bir kulube oyuncusu olur sadece. Faydalı olacaktır özellikle deplasman maçlarında

inan bana senden başka o mesajı ciddiye alan yoktur tabiki robbenden sonra en iyisi değil bunun tartışması bile yapılmaz mübalağa yaptım biraz ne var yahu

maçta çok iyiydi. şu anda Brumadan bir adım önde. ama bana göre ikiside +3 oyuncusu o bölgeye iyi bir yabancı şart

Kanat gibi kanat Nordin Amrabat

tapatalk

Kusura bakmayın ama başka bir kanat / forvet veya forvet oyuncusu gerekli ''+3'' kısmı için dahi olsa boş yer kaplıyor.

Piyasası mevcutken yollanmalı 5 Mn € kazanırız diye düşünüyorum ; Olympiakos , Malaga'nın dışında EPL'den de taliplileri var diye biliyorum.

yarın bir gün güreşmeye başladığında gönderilmeli diye başlıkları da görecez

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LAKxBp8wjDM[/media]

amrabat a beyin lazım.

Eğer sağ kanatta oynayacaksa gitmeyebilir.

Solda topu öldürmekten başka bir şey yaptığı yok.

Geri
Üst Alt