- 15 Mart 2011
- 15.000
- 1.262
- 1.618
Kalırsan bizimsin, kalmazsan hiç bizim olmamışsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağlattın be mümin kardeşim![]()
amrabat'a harbi çok haksızlık yapılıyor 8 milyona gelmesi çok kötü oldu
Ücretinin altında ezildiği doğru da Amrabat 2 milyonluk topçu, onu ne yapacağız? 2 milyonluk yabanci topcunun bizde olması gereksiz.
İyisi gelecekse gitsin, yoksa mecburen kalacak. İyi olduğundan değil, oyuncu olmadığından.
N5
değerini bilememde bende katılıyorum az da olsa sana ama yinede çok gömüyorsunuz yerin dibine sokulcakta adam değil hani ontivero hajrovic görmüş taraftarlar olarak amrabatın en sevdiğim özelliği hırslı olması gerçekten yürekten oynuyor adam karakteride sağlam bunlar yetmez diyebilirsin ama tabi bilemicem cl performansıda iyiydi ilk sene neyse ben beğeniyorum amrabatı...
Benim demek istediğim su. Amrabat iyi hoş da yabancı kontenjanını -yedek de olsa- harcamaya değecek bi oyuncu değil, olmamalı. Ha tabi Amrabat gibi bi suru oyuncu var takımda, burada yönetimi ve bu transferleri yaptiranlari suclayabiliriz. :asd2:
N5
+3'e girer bence adam hem ligde hem avrupada sağlam maçlar çıkardı ilk sezon anlaşamıyacaz galiba
ama şöyle diyelim amrabat büyük takım oyuncusumudur hayır ama şuan bizim +3'te işimizi görüceği bir gerçek.
Amrabat'in yaptıklarını yapabilecek bi genç oyuncunun yedekte oturmasından yanayım. Çünkü o oyunculardan gelişmesini beklersin, ilk 11'i zorlamasini beklersin ama Amrabat'tan beklenti bellidir. Yedek otursun diye kadroda oyuncu bulundurulmasına karşıyım.
Bu tarz genc topculari zamanında bulacak adam da lazim tabi.
N5
talha kusura bakmada sen bence genç oyuncu filanda istemiyorsun onu geç, senin futbol felsefendeki adamları bilirim yıllardır forumlarda binbir çeşit adamla futbol tartışmalarına giriyorumbazı kişiler takımlarında hep milan baroş harry kewell gibi karizmatik isimli yaşıda çok önemli olmayan adamları görmek ister yedek bile olsa ki senin milan baros'un artık futbolu kafada bitirdiği dönemde hala takımda kalmasını istediğini hatırlıyorum tabi öyle birşey olmadığını söyleme hakkın mevcut
bu sebepten dolayı anadolunun bağrından gelmiş amrabat gibi adamlara soğuk bakıyorsunuz ve hep bir ön yargı var culio vardı mesela gayet iyiydi bizde gitti sonra geri almaya çalıştık filan aslında bu tip adamlarda doğru kullanılırsa iş yapar ben böyle düşünüyorum açıkcası...