Amrabat: “Kalmak istiyorum, fakat gitmemi isterlerse giderim”

Sen düğününe Joel Campbell'i çağırırsın ama cenazene Amrabat gelir :(

Son dönemde ic(kendi vasat oyuncularimiz ile sözlesme yenilememiz) ve dis transfer politikasina bakarsak kalmasi daha iyi gibi.

En çok sevdiğim ve tuttuğum oyunculardan biri. Çok nankörlük ediliyor kendisine ve çok hakkı yeniliyor.

amrabat'a harbi çok haksızlık yapılıyor 8 milyona gelmesi çok kötü oldu

karakteri kadar futbol aklı olsa çok iyiydi. ama gitmesin forveti ve kanatı yedekleyecek. ha campbell gelecekse bilemem

amrabat'a harbi çok haksızlık yapılıyor 8 milyona gelmesi çok kötü oldu

Ücretinin altında ezildiği doğru da Amrabat 2 milyonluk topçu, onu ne yapacağız? 2 milyonluk yabanci topcunun bizde olması gereksiz.

İyisi gelecekse gitsin, yoksa mecburen kalacak. İyi olduğundan değil, oyuncu olmadığından.

N5

Ücretinin altında ezildiği doğru da Amrabat 2 milyonluk topçu, onu ne yapacağız? 2 milyonluk yabanci topcunun bizde olması gereksiz.

İyisi gelecekse gitsin, yoksa mecburen kalacak. İyi olduğundan değil, oyuncu olmadığından.

N5

değerini bilememde bende katılıyorum az da olsa sana ama yinede çok gömüyorsunuz yerin dibine sokulcakta adam değil hani ontivero hajrovic görmüş taraftarlar olarak, amrabatın en sevdiğim özelliği hırslı olması gerçekten yürekten oynuyor adam, karakteride sağlam, bunlar yetmez diyebilirsin ama tabi bilemicem, cl performansıda iyiydi ilk sene neyse ben beğeniyorum amrabatı...

değerini bilememde bende katılıyorum az da olsa sana ama yinede çok gömüyorsunuz yerin dibine sokulcakta adam değil hani ontivero hajrovic görmüş taraftarlar olarak amrabatın en sevdiğim özelliği hırslı olması gerçekten yürekten oynuyor adam karakteride sağlam bunlar yetmez diyebilirsin ama tabi bilemicem cl performansıda iyiydi ilk sene neyse ben beğeniyorum amrabatı...

Benim demek istediğim su. Amrabat iyi hoş da yabancı kontenjanını -yedek de olsa- harcamaya değecek bi oyuncu değil, olmamalı. Ha tabi Amrabat gibi bi suru oyuncu var takımda, burada yönetimi ve bu transferleri yaptiranlari suclayabiliriz. :asd2:

N5

Benim demek istediğim su. Amrabat iyi hoş da yabancı kontenjanını -yedek de olsa- harcamaya değecek bi oyuncu değil, olmamalı. Ha tabi Amrabat gibi bi suru oyuncu var takımda, burada yönetimi ve bu transferleri yaptiranlari suclayabiliriz. :asd2:

N5

+3'e girer bence adam hem ligde hem avrupada sağlam maçlar çıkardı ilk sezon anlaşamıyacaz galiba :D

ama şöyle diyelim amrabat büyük takım oyuncusumudur hayır ama şuan bizim +3'te işimizi görüceği bir gerçek.

Ne halt olduğu belli,2.lig takımına gol attı,hırslıymış falan bunlar boş işler,biran önce şutlanması lazım.El kadar yabancı oynatma hakkımız var,onuda bu adamla çar çur etmek yazıktır günahtır.

+3'e girer bence adam hem ligde hem avrupada sağlam maçlar çıkardı ilk sezon anlaşamıyacaz galiba :D

ama şöyle diyelim amrabat büyük takım oyuncusumudur hayır ama şuan bizim +3'te işimizi görüceği bir gerçek.

Amrabat'in yaptıklarını yapabilecek bi genç oyuncunun yedekte oturmasından yanayım. Çünkü o oyunculardan gelişmesini beklersin, ilk 11'i zorlamasini beklersin ama Amrabat'tan beklenti bellidir. Yedek otursun diye kadroda oyuncu bulundurulmasına karşıyım.

Bu tarz genc topculari zamanında bulacak adam da lazim tabi.

N5

Amrabat'in yaptıklarını yapabilecek bi genç oyuncunun yedekte oturmasından yanayım. Çünkü o oyunculardan gelişmesini beklersin, ilk 11'i zorlamasini beklersin ama Amrabat'tan beklenti bellidir. Yedek otursun diye kadroda oyuncu bulundurulmasına karşıyım.

Bu tarz genc topculari zamanında bulacak adam da lazim tabi.

N5

talha kusura bakmada sen bence genç oyuncu filanda istemiyorsun onu geç, senin futbol felsefendeki adamları bilirim yıllardır forumlarda binbir çeşit adamla futbol tartışmalarına giriyorum :D bazı kişiler takımlarında hep milan baroş harry kewell gibi karizmatik isimli yaşıda çok önemli olmayan adamları görmek ister yedek bile olsa ki senin milan baros'un artık futbolu kafada bitirdiği dönemde hala takımda kalmasını istediğini hatırlıyorum tabi öyle birşey olmadığını söyleme hakkın mevcut :D bu sebepten dolayı anadolunun bağrından gelmiş amrabat gibi adamlara soğuk bakıyorsunuz ve hep bir ön yargı var culio vardı mesela gayet iyiydi bizde gitti sonra geri almaya çalıştık filan aslında bu tip adamlarda doğru kullanılırsa iş yapar ben böyle düşünüyorum açıkcası...

talha kusura bakmada sen bence genç oyuncu filanda istemiyorsun onu geç, senin futbol felsefendeki adamları bilirim yıllardır forumlarda binbir çeşit adamla futbol tartışmalarına giriyorum :D bazı kişiler takımlarında hep milan baroş harry kewell gibi karizmatik isimli yaşıda çok önemli olmayan adamları görmek ister yedek bile olsa ki senin milan baros'un artık futbolu kafada bitirdiği dönemde hala takımda kalmasını istediğini hatırlıyorum tabi öyle birşey olmadığını söyleme hakkın mevcut :D bu sebepten dolayı anadolunun bağrından gelmiş amrabat gibi adamlara soğuk bakıyorsunuz ve hep bir ön yargı var culio vardı mesela gayet iyiydi bizde gitti sonra geri almaya çalıştık filan aslında bu tip adamlarda doğru kullanılırsa iş yapar ben böyle düşünüyorum açıkcası...

Yedekte Amrabat'tan daha çok guvenebilecegimiz 35 yasında adamin olmasını daha çok isterim tabi. :D Ama tespitin yanlış, ben isimlere çok takılan biri değilim, kim nerden geldi ayrımı da yapmam. 3. ligden topcu gelip iyi performans göstersin, her türlü overim. Gecen sene Ceyhun'u savunmuş adamım ben. Aylarca Yekta'nin oynaması gerektiğini falan savundum mesela :D Fazla isim yapmamış birçok yabancı futbolcu da onerdim.

Baros meselesi ayrı, ben o adama gereksiz haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Kendisini de çok severdim tabi orası da var.

Neyse bana müsaade :tiphat:

N5

Ontivero bizde oynayacak kapasitede degil.

Hajrovic i bizim beceriksiz yönetim kacirdi.

Ilk 11 kanatlari Bruma Olcan

Yedek kanatlar Amrabat Yasin

Gibi duruyor.

Simdi amrabat giderse ne olcak merak ediyorum, para olsa sag bek sol bek stoper orta saha forvete takviye yapardik. Madem para yok Amrabatin yeri nasil doldurulacak cok merak ediyorum.

Geri
Üst Alt