ANÇ: "TFF, Ali Koç'un lafını ciddiye alıp Galatasaray'ın transferini araştırmalı. Küme düşme olabilir burada"

Ramosla görüşmelerini anlayamadım. beşiktaşı satın alıp ölü yatırım yapmaz adam.

Korkmaya devam edin kapalı kapılar arkasında önümüzü kesebilme hayallerine devam edin.

Sizi küçük minik sevimsiz kuşlar.

Vergi geri 20% e düsüyor diye dedikodu yokmuydu? Geri kalan 20% tesislere, altyapiya falan harcanmasi zorunlulukla?

Bu karaktersiz yumurta beyinliye iade ettiğiniz kupadan dolayı önce küme düşün sonradan başkaları hakkında konuşun ye açıklama yapamayan yönetim dünya şampiyonu olsa umrumda olmaz.
İte it olduğunu hatırlatman gerekiyor.
Aynen yumuşak ağızla konusmasinlar hakaret dolu bildiri lazım sikeci oldukları sahte evraktan ceza aldıkları hatırlatılması. Fenerin uşağı diyede eklenmeli. Dostumuz filan duymak istemiyorum ben

Bazı insanlar ne kulüplerinin ne kendilerinin Galatasaray’ın ve Galatasaraylıların seviyesine, kalitesine, başarılarına, vizyonuna asla sahip olamayacaklarını bildikleri için tek yapabildikleri çaresizlikten çamur atmak, iftira atmak , yalan söylemek, hakaret etmek, bel altı vurmaktır.
Fair play, centilmenlik nedir bilmezler.
Kendileri başarılı olmaya çalışmak yerine başarılı olanı kendi seviyelerine çekmeye çalışırlar.
Rakipleri ile sahada eşit şartlarda rekabet etmek varken hile hurda işlere girerler.
Sosyal medya ve televizyonlara kendi borazanlığını yapan çakma gazetecileri çıkarırlar, istediklerini söyletir, kendi istedikleri soruyu sordururlar.
Maalesef böyle insanlar hayatın gerçeği ve onlarla aynı dünyada yaşamak zorundayız.

Tehlikenin farkında fb ve bjk. Şampiyonluk serimizin geleceğini biliyorlar. Bu akşam inşallah cl ye gireceğiz. Ülke puanı artıyor ve önümüzdeki seneler lig şampiyonu direk katılacak. Bu da büyük bir para girişi demek. Sahada engelleyemeyince başka yöntemlere basvuruyorlar.

Yönetimleriyle, sosyal medya fenomenleriyle acayip bir algı kampanyası var. Her transfere asparagas yalanlar uyduruyorlar. Bonservise, maaşa, hiç bir şey bulamazlarsa özel hayata...

Ulusal kanallardaki, digital platformlardaki fbli ve bjkli yorumcular topyekün saldırıyor

Bizim camia olarak bu algılara sahada cevap vermemiz gerekiyor. İlk cevabı bu akşam vereceğiz inşallah.

Bir stoper, 6 numara ve 8 numara transferi ile yolumuza devam ederiz. Hoca da kendine destek veren taraftara bu güveni vermeli. Macera aramaya gerek yok.

Ahmet Nur Çebi: Son gülen iyi güler. Takım içindeki huzuru bozarsanız, isterseniz Messi'yi getirin yine yapamazsınız. Sağlığımı verdim, zamanımı verdim, işimde büyük paralar kaybettim, gönlümü verdim. Ben milletin git demesiyle gidecek adam değilim.

jr aziz yıldırım loading.
Sen adam değilsin yamuk burun

bu işin sonu hiç iyiye gitmiyor.

acilen sert bir yasa çıkarılmalı.

sosyal medyada taraftarlar yapar eyvallah. troll basın mensupları, sosyal medya fenomenleri, medya maymunları yapar eyvallah.

artık futbolcular, yöneticiler yapıyor. herkes abuk sabuk toplara girmeye başladı. bu işin sonu cidden kötü olacak. toplumu terörize ediyor ve ayrıştırıyorlar.

daha 2 ay önce zaniolo'nun fb'yi pışpışladığı maç öncesi ismail yüksek'in açıklamaları, şimdi bu. inanılır gibi değil.

1-2 yıldır durum böyle ve kimse sesini çıkartmıyorsa ben artık bunların bilerek yapıldığına yada yaptırıldığına inanıyorum açıkçası.

Şimdi bak bak kepazeliğe bak
Tadic'e bir rakam teklif etmişler. Tadic de 2,5 kat fazlası ile gelmiş. Öyle söyledi kendisi
Şimdi bu adam Fener'e kaça imza attı. 4,2 diye biliyorum dimi.
E sen 4 verdiysen Tadic 2,5 katı 10M istemiş
Fener nasıl 4,2 ye imzalatıyor
Bunu da mı araştırsın TFF

Şayet Ramos'u alırsak yıllık maaaşını 1 milyon $ gösterip bunları iyice kudurtmazsak bize de yazıklar olsun

BJK'yı şuan potada tutan tek şey Şenol Güneş. İnşallah bu sene o da patlar da küçük takım anadolu kulübüne evrilmeye başlar.

Kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar.

BJK'yı şuan potada tutan tek şey Şenol Güneş. İnşallah bu sene o da patlar da küçük takım anadolu kulübüne evrilmeye başlar.

Kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar.
bursasporun, kocaelisporun borçları yüzünden 3. ligi boyladığı yerde beşiktaşın kapısına kilit vurulması lazım. haktan, şereften bahsediyor at kafalılar

Artık bu adam bir konuşmayı durdursa. Bir insan hergün konuşurmu.Yemin ediyorum biz yorulduk yaa.

anç: birileri birilerinden şikayet ediyor ama kendilerine bakmıyor. Tadic sarı lacivert renklere aşık demekki çünkü aynı paraları bizde verdik.

Geri
Üst Alt