Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.631
- 20.643
- 1.848
Ramosla görüşmelerini anlayamadım. beşiktaşı satın alıp ölü yatırım yapmaz adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen yumuşak ağızla konusmasinlar hakaret dolu bildiri lazım sikeci oldukları sahte evraktan ceza aldıkları hatırlatılması. Fenerin uşağı diyede eklenmeli. Dostumuz filan duymak istemiyorum benBu karaktersiz yumurta beyinliye iade ettiğiniz kupadan dolayı önce küme düşün sonradan başkaları hakkında konuşun ye açıklama yapamayan yönetim dünya şampiyonu olsa umrumda olmaz.
İte it olduğunu hatırlatman gerekiyor.
Sen adam değilsin yamuk burunAhmet Nur Çebi: Son gülen iyi güler. Takım içindeki huzuru bozarsanız, isterseniz Messi'yi getirin yine yapamazsınız. Sağlığımı verdim, zamanımı verdim, işimde büyük paralar kaybettim, gönlümü verdim. Ben milletin git demesiyle gidecek adam değilim.
jr aziz yıldırım loading.
bu işin sonu hiç iyiye gitmiyor.
acilen sert bir yasa çıkarılmalı.
sosyal medyada taraftarlar yapar eyvallah. troll basın mensupları, sosyal medya fenomenleri, medya maymunları yapar eyvallah.
artık futbolcular, yöneticiler yapıyor. herkes abuk sabuk toplara girmeye başladı. bu işin sonu cidden kötü olacak. toplumu terörize ediyor ve ayrıştırıyorlar.
daha 2 ay önce zaniolo'nun fb'yi pışpışladığı maç öncesi ismail yüksek'in açıklamaları, şimdi bu. inanılır gibi değil.
bursasporun, kocaelisporun borçları yüzünden 3. ligi boyladığı yerde beşiktaşın kapısına kilit vurulması lazım. haktan, şereften bahsediyor at kafalılarBJK'yı şuan potada tutan tek şey Şenol Güneş. İnşallah bu sene o da patlar da küçük takım anadolu kulübüne evrilmeye başlar.
Kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar.