andrea pirlo

Cevap: andrea pirlo

Selcugu niye satiyoruz ki? Efsane olacakken birakip gitmez umarim.

cok net diyorum sakatlik fln olmazsa selcugu 2014 yazinda en az 20M'a satariz. cok rahat

niye satalım ki? satmayız da, satarsakta 20 M gibi bir dünya yok. hiç kimse türkiye dışına çıkmamış, 29 yaşındaki(2014'te satarız diyorsun) bir oyuncuya 10 milyon bile vermez.

Bu yeni nesil yildizlar en gec 18 yasinda Avrupa'nin dev kulupleri tarafindan kesfedildikleri icin yenik oynamaya cok alisik degiller. Xavi, Messi 13 yasindan beri oynadiklari maclara favori cikiyorlar. Zidane Juve'ye transfer oldugunda 24-25 yaslarindaydi. Mac icinde sorumluluk almak favori olmadigin maclarda nasil oynayacagini bilmeyi de gerektiriyor. Simdiki yildizlarin on yil oncekilerden onemli bir farki bu bence.

Liseliler rahat bıraksın Pirlo'yu:o Adam senelerdir bu topu oynuyor yeni çıkmış gibi bahsedilmesin. Efsane kadrolarda her zaman yer bulurdu kendisine...

Bu yeni nesil yildizlar en gec 18 yasinda Avrupa'nin dev kulupleri tarafindan kesfedildikleri icin yenik oynamaya cok alisik degiller. Xavi, Messi 13 yasindan beri oynadiklari maclara favori cikiyorlar. Zidane Juve'ye transfer oldugunda 24-25 yaslarindaydi. Mac icinde sorumluluk almak favori olmadigin maclarda nasil oynayacagini bilmeyi de gerektiriyor. Simdiki yildizlarin on yil oncekilerden onemli bir farki bu bence.

Ek olarak eskiden kulupler arasinda cok ucurum yoktu. Steaua Bukres 11 Romenle cikip Sampiyon Kulupler Kupasini kazanabiliyordu. Galatasaray Ingiltere'nin en formda 3 takimini ayri ayri donemlerde girdigi her ciddi catismada sahadan silebiliyordu.

Zidane'dan sonra ilk defa bu kadar sade ve zevk veren bi adam izliyorum bu turnuvada.

Zidane'in 2006 Dunya Kupasinda bi Brezilya macini izlemistim, insan uzeri birseydi.

Zidane'in 2006 Dunya Kupasinda bi Brezilya macini izlemistim, insan uzeri birseydi.

O apayrı bir şeydi hakikaten oyunun her yönden bu kadar domine edildiğini görmedim görebileceğimi de sanmam. Bir de estetik katarak yapıyordu ki işi iyice mükemmelleştirdi. Aslında o maçı arşivde saklamak lazım.

Milan ve Juventus'un yanı sıra İnter'de de forma giymiştir.:animation:

Futbola nasıl aşık olursunuz derler artık cevabım basit. Siz hiç Pirlo'yu izlediniz mi ?

Bf5T1VSCcAAZc1Q.jpg:large

reis adam yau.

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Pirlo'nun 21 Mayıs'ta yapılacak veda maçında yer alacak bazı isimler

Dida, Cannavaro, Cafu, Maldini, Materazzi, Nesta, Serginho, Zambrotta, Camoranesi, Gattuso, Lampard, Pepe, Rui Costa, Seedorf, Shevchenko, Ronaldo, Ronaldinho, Del Piero, Totti, Inzaghi, Cassano, Crespo, Vieri.

Geri
Üst Alt