# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin

Bu taraftar Arshavin hayal kırıklığını kaldıramaz.. Ne olur alın şu adamı..

Arshavin'i Robben ve Ribery'le aynı seviyede görüyorsan git kriket izle zamanına, gözüne yazık.

Sana mi soracagim kimi begenip, kimleri kiyasladigimi?

Istersem Volkan Sen'le ayni seviyede görürüm, sanane?

Serhat'lik yapma burda, ilgi cekmeye calisiyorsun belli.

10.000 kişilik forumda konu konu dolaşıp senin postlarını mı bulacağım,ben biliyorum bilende biliyordur zaten senin gibi bir adamla uğraşacağımı mı sandın?

Yok ki zaten nerden bulacaksın? Asıl senin gibi iftiracı adamlarla uğraşılmaz ipe götürürsün adamı.

Birşey diyeceğim abartmayacağım..

Cristiano Ronaldo--Messi bu kanat olarak Dünya'nın en iyileriyse..

Arshavin 2.kademesi kalite olarak..

Arshavin---Ribery---Robben--

Arshavin'i fazla küçümseyen bir tayfa var..

Tam tersi Arshavin'i fazla abartan bir tayfa var. Madem bu adam Ribery ayarında, neden elden çıkarıyor Wenger ?

ali dürüst radyosporda ilgilendiğimiz isim dedi...ama net bir durum yok diyor..

Arshavin'i pek sevmezdim ama şu an gelmesini çok istiyorum. Bu tarz estetik, tempolu ve yaratıcı bir oyuncuya ihtiyaç var.

Muslera

Sabri - Ujfa - Zan - Çağlar

Yekta - Melo - Selçuk

Arshavin

Elmander - Baros

Muslera

Eboue - Ujfa - Zan - Çağlar

Yekta - Melo - Selçuk

Kazım - Baros - Arshavin​

gibi.

İyi olsa Wenger satmazdı yazmayın artık, geçmedik mi o dönemleri yahu.. Off.

Arshavin iyi oyuncu ama Premier Lig'in yüksek temposu ve maç trafiği yüzünden devamlılık sağlayamadı. Ayrıca Wenger defansa takviye yapmak istiyor ve paraya ihtiyacı var. Genç futbolcu sevdasını da biliyoruz. Biraz da maliyeti ve yaşı yüksek olunca ve sözleşmesini yenilemek istemeyince Arshavin'i gözden çıkardı. sözleşmesi gelecek sezon bitiyor. 8-10 milyon euro civarında bir bedelle alabiliriz. Alalım.

Arshavin şu anda bizi tek başına kurtarmaz.Orta sahaya 1 tane daha sağlam bir adam lazım.Şu yabancı forvet sevdasından vazgeçelim artık.

Ardanın yaptığının yarısını yapamaz.O kadarda büyütmeye gerek yok.

O değil de, Arda Hakan Balta'nın ne kadar rezalet bir topçu olduğunu bildiğinden sürekli geri gelip kademe yapıyordu, Arshavin gelirse bunu yapacağını sanmıyorum. Sol stoperimiz Servet, solbekimiz Hakan, önlerinde Arshavin, Galatasaray'ı analiz eden orta zekalı bir teknik direktör hücum planını çok rahat çıkarır..

Geri
Üst Alt