Angara Genel Sohbet Başlığı

Ankamalldeki çalışanlar pek suratsız

Sanki zorla çalıştırıyolar birde para vermiyolar

Valla ankamalldekine tam fikrim yok zaten iyidir diye dedim,kızılay avm sınıfta kalan bi mağaza bence ha en çok alışverişide orda yapmışımdır.Dersanede ders erken bitince giderim ufak tefek bişey alırdım sürekli.O mağazadan 1-2 anahtarlık vs. 4 atkı 1 metin oktay forması aldım .Atkı almaya alışmıştım ucuz olduğu için .

Bu sehirde beni ceken birseyler var.Ben de cözemedim ama var birseyler.Hayırlısı.

Arkadaşlar Etlik-Yayla-Ayvalı civarlarına tayin oldu eşim. Ev satın almayı düşünüyoruz o Yozgat Bulvarı'na yakın.

Bilginiz var mı oraların durumundan?

Erbaş erciyes üni. dememişmiydin ? 5 yıllık maceran nasıl bitiyor :D

Ha 1.sınıfsan olabilir , önceden hangi şehirdeydin :D

Ayrıca senin 5 yıl yine benim koskoca 18 yıl burda doğduk ne gördüysek burda gördük dogru yanlıs.Bana kattığı en kötü şey kaba insan olmamdır tabi başka şehirleri bilmediğim için kıyas yapamam (orda büyümeyi)

hocam kusura bakma , alıntı yapmayınca mesajınızı görmemişim :DD

2009 da geldik hocam Ankara ' ya kardeşim üni kazanmıştı , okulu 1 sene önce bitti ben 11. sınıftım , benim için 1 sene daha kaldık Ankara' da , son sene ortam değişmesin hesabı

bu sene ben Erciyes ' e gitcem , ailem de tekrar duruma göre memlekete gidecek

büyük bir ihtimal 5 yıllık Ankara hayatımız sona erecek :DD

Arkadaşlar Etlik-Yayla-Ayvalı civarlarına tayin oldu eşim. Ev satın almayı düşünüyoruz o Yozgat Bulvarı'na yakın.

etlik civari diger yerlere gore pahali olur ve ileride degerlenme miktari az olur zaten en ust fiyata ulasmis durumda. ben olsam ayvali civarindan alirim. hem degerlenme imkani cok yuksek hemde daha sakin.

T•

etlik civari diger yerlere gore pahali olur ve ileride degerlenme miktari az olur zaten en ust fiyata ulasmis durumda. ben olsam ayvali civarindan alirim. hem degerlenme imkani cok yuksek hemde daha sakin.

T•

Biz de zaten foruma daha yakın bir yerden düşünüyoruz. Yayla ve Ayvalı pazar yerine yakın. Etlik'ten alamayız zaten.

Etlik Esertepedeyim. 2. Katlar falan 110bin .Dubleks 150bin

6-7 yıllık apartmanlarda girişi 100e bulunabilir.

Çevre inşaat sektöründe,ataparkda satılık çok daire var ama :D

Biz de zaten foruma daha yakın bir yerden düşünüyoruz. Yayla ve Ayvalı pazar yerine yakın. Etlik'ten alamayız zaten.

ayvalinin ust taraflarinda yeni insaatler var,bulvarin sonuna dogru kaliyor cevre yoluna yakin yerler. 100bin civarına hatta daha altina bulabilirsin diye dusunuyorum.

T•

hocam etlik ' ten almayı düşünüyorsanız Etimesgut ' u öneririm ev fiyatları diğer semtlere göre çok ucuzdur

@Ömer Tuğrul Yılmazer

Kardeş biz bir sene ben bir sene de eşim olmak üzere Çubuk yolları çektik. Şimdi Eşimin okulunun tam yakını olsun istiyoruz. O yüzden buralardan alacağız.

Ayvalı'nın üst tarafları olur, Yayla-Esertepe tarafları olur bakacağız artık.

Kardeş biz bir sene ben bir sene de eşim olmak üzere Çubuk yolları çektik. Şimdi Eşimin okulunun tam yakını olsun istiyoruz. O yüzden buralardan alacağız.

Ayvalı'nın üst tarafları olur, Yayla-Esertepe tarafları olur bakacağız artık.

Allah en hayırlısını versin o zaman hocam :DD

Valla ankamalldekine tam fikrim yok zaten iyidir diye dedim,kızılay avm sınıfta kalan bi mağaza bence ha en çok alışverişide orda yapmışımdır.Dersanede ders erken bitince giderim ufak tefek bişey alırdım sürekli.O mağazadan 1-2 anahtarlık vs. 4 atkı 1 metin oktay forması aldım .Atkı almaya alışmıştım ucuz olduğu için .

Kizilay deki alisveris merkezi hakkinda mi konusuyorsun?

Ben bir kaç hafta önce oraya gittim, pek insan dolu degil, hele GSStorelari iyice bitmiş.

Ülke Alani diye bir pasaj var, ben formalarimi oradan aliyorum.

Kizilay deki alisveris merkezi hakkinda mi konusuyorsun?

Ben bir kaç hafta önce oraya gittim, pek insan dolu degil, hele GSStorelari iyice bitmiş.

Ülke Alani diye bir pasaj var, ben formalarimi oradan aliyorum.

evet,çok kuru biyer ama.Sırf dersaneme yakın diye ordan alıyordum o avm labirent gibi zaten hangi akla hizmet öyle yapıldıysa

Yarın Bursaspor maçı için Ankara Zirvesi yapalım mı ? :)

Geri
Üst Alt