Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gardan ankara hukuk yürüyerek kaç dk sürer sevgili ankaralılar?
Erbaş erciyes üni. dememişmiydin ? 5 yıllık maceran nasıl bitiyor
Ha 1.sınıfsan olabilir , önceden hangi şehirdeydin
Ayrıca senin 5 yıl yine benim koskoca 18 yıl burda doğduk ne gördüysek burda gördük dogru yanlıs.Bana kattığı en kötü şey kaba insan olmamdır tabi başka şehirleri bilmediğim için kıyas yapamam (orda büyümeyi)
Arkadaşlar Etlik-Yayla-Ayvalı civarlarına tayin oldu eşim. Ev satın almayı düşünüyoruz o Yozgat Bulvarı'na yakın.
Bilginiz var mı oraların durumundan?
etlik civari diger yerlere gore pahali olur ve ileride degerlenme miktari az olur zaten en ust fiyata ulasmis durumda. ben olsam ayvali civarindan alirim. hem degerlenme imkani cok yuksek hemde daha sakin.
T•
Arkadaşlar Etlik-Yayla-Ayvalı civarlarına tayin oldu eşim. Ev satın almayı düşünüyoruz o Yozgat Bulvarı'na yakın.
Bilginiz var mı oraların durumundan?
Biz de zaten foruma daha yakın bir yerden düşünüyoruz. Yayla ve Ayvalı pazar yerine yakın. Etlik'ten alamayız zaten.
hocam etlik ' ten almayı düşünüyorsanız Etimesgut ' u öneririm ev fiyatları diğer semtlere göre çok ucuzdur
@Ömer Tuğrul Yılmazer
Kardeş biz bir sene ben bir sene de eşim olmak üzere Çubuk yolları çektik. Şimdi Eşimin okulunun tam yakını olsun istiyoruz. O yüzden buralardan alacağız.
Ayvalı'nın üst tarafları olur, Yayla-Esertepe tarafları olur bakacağız artık.
Ankamalldeki çalışanlar pek suratsız
Sanki zorla çalıştırıyolar birde para vermiyolar
Valla ankamalldekine tam fikrim yok zaten iyidir diye dedim,kızılay avm sınıfta kalan bi mağaza bence ha en çok alışverişide orda yapmışımdır.Dersanede ders erken bitince giderim ufak tefek bişey alırdım sürekli.O mağazadan 1-2 anahtarlık vs. 4 atkı 1 metin oktay forması aldım .Atkı almaya alışmıştım ucuz olduğu için .
Kizilay deki alisveris merkezi hakkinda mi konusuyorsun?
Ben bir kaç hafta önce oraya gittim, pek insan dolu degil, hele GSStorelari iyice bitmiş.
Ülke Alani diye bir pasaj var, ben formalarimi oradan aliyorum.