Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Roman olabilirler zevkler renkler üstatEkli dosyayı görüntüle 100028
kaç milyar renk arasından neden bu kadar iğrenç renkler bulup da boyattınız şu binayı ben ona takıldım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roman olabilirler zevkler renkler üstatEkli dosyayı görüntüle 100028
kaç milyar renk arasından neden bu kadar iğrenç renkler bulup da boyattınız şu binayı ben ona takıldım.
Kişilik olarak ittihatçı adamın apaçilerle cinconlarla işi mi olur esas bu beni kırarKişilik olarak diyor üstad
ama sanırım liboş çıktı diyor
Roman olabilirler zevkler renkler üstat
lokasyon esenyurt'un fakir mahallerinden biri gibi. Arkada küçük bir fabrika da var. Daha önceden gitmiştim de ismini çıkaramıyorum şuan
Kişilik olarak ittihatçı adamın apaçilerle cinconlarla işi mi olur esas bu beni kırar@Osman SEDEN ???
Sahte mi??? Haftaya yusuf kardeşimle foto paylaşımlarımız olacak kendisine terim atkısı hediye etmeyi düşünüyorum beyoğlunda dolayacağım kendisi de seve seve dolayacaktır diye tahmin ediyorum... @Sami Karakoç ?ustat, @Sami Karakoç gibi sahte terimcilere iki kelam edersin diye dusunuyorum.
bi boğum da benim için dola üstadSahte mi??? Haftaya yusuf kardeşimle foto paylaşımlarımız olacak kendisine terim atkısı hediye etmeyi düşünüyorum beyoğlunda dolayacağım kendisi de seve seve dolayacaktır diye tahmin ediyorum... @Sami Karakoç ?
Üstad seve seve dolamazsa boynuna zorla dolayacakmışsın gibi hissettimSahte mi??? Haftaya yusuf kardeşimle foto paylaşımlarımız olacak kendisine terim atkısı hediye etmeyi düşünüyorum beyoğlunda dolayacağım kendisi de seve seve dolayacaktır diye tahmin ediyorum... @Sami Karakoç ?
Yazıhaneye gelecek buluşma noktamız da Galatasaray Postanesi onu oradan alacağım sonra beyoğlu gs storea oradan da hasnun galipe en sonunda da galatasaray hamamına götüreceğim galatasaray lisesi önünden de poz atacağız... Yeteri kadar açık olmuştur umarım üstat...Üstad seve seve dolamazsa boynuna zorla dolayacakmışsın gibi hissettim
üyelerimizle gizli saklı buluşmalar düzenlediginiz kulagımıza geliyor güvenliklerinden emin olmam icin bulusma yerini bana bildirirsiniz umarım
Bu ibrahim için diye dolayacağım bir turbi boğum da benim için dola üstad
Sahte mi??? Haftaya yusuf kardeşimle foto paylaşımlarımız olacak kendisine terim atkısı hediye etmeyi düşünüyorum beyoğlunda dolayacağım kendisi de seve seve dolayacaktır diye tahmin ediyorum... @Sami Karakoç ?

Yazıhaneye gelecek buluşma noktamız da Galatasaray Postanesi onu oradan alacağım sonra beyoğlu gs storea oradan da hasnun galipe en sonunda da galatasaray hamamına götüreceğim galatasaray lisesi önünden de poz atacağız... Yeteri kadar açık olmuştur umarım üstat...
O değil de Z kuşağı gümbür gümbür geliyor şaka maka kurtaracaklar ülkeyi.
Galatasaray adını taşıyan civardaki her yerden foto atacaktım o yüzden ağabey unutmuşum bir de İnan Kıraç'ın yazıhanesinden Eğitim Vakfından poz atarız...Hamamda ne isiniz var yahu?