- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
yunanistana mı kaçıorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şahin olduğunu nereden anladın kuş musunEvinin camına mi kondu bu şahin
Hatay İl.Cahilligime ver. Cok gezdim gordum ama tam olarak hatirlayamiyom. Hatay mi il olan Iskenderun mu?
Hayır. Suriye'ye geçtim. Yunanistan çok uzak buraya.yunanistana mı kaçıorsun
Şahin olduğunu nereden anladın kuş musun
Tarsus ta ilce mi?Hatay İl.
İskenderun ilçe.
Antakya Merkez.
Foto Samandağ ilçesinin Çevlik kasabasına ait.
Hayır. Suriye'ye geçtim. Yunanistan çok uzak buraya.
Evet. Ama Hatay'ın değil, Mersin'in ilçesi.Tarsus ta ilce mi?
Evet. Ama Hatay'ın değil, Mersin'in ilçesi.
Bir de Tartus var. Ama o Suriye'de bir şehir adı. Konuyla hiç alakası yok.
Tarsus ta ilce mi?

Ne guluyon len blackbird? Bilmemek degil ogrenmemek ayip. Utanmadik sorduk.
özür dilerim. trollüyorsun sandımNe guluyon len blackbird? Bilmemek degil ogrenmemek ayip. Utanmadik sorduk.
Evet siklikla yaptigim sey fekat burada gercekten bilmiyodum. Daha dogrusu Tarsus'un ilce oldugunu biliyordum qma Mersin'in oldugunu bilmiyordum. Ozurluk bi sey yok. Oyna devam.özür dilerim. trollüyorsun sandım
Bunlar böyle abi. Her şeyi dalgaya alıyorlar. Ciddi soru sorduğunda dalga geçiyorsun sanıp dalga geçerek cevap veriyorlar. Ben alıştım artık.Ne guluyon len blackbird? Bilmemek degil ogrenmemek ayip. Utanmadik sorduk.
Sonra genclik nereye gidiyo? Nereye gidecek bi yere gitmiyo. Fe suphanAllahBunlar böyle abi. Her şeyi dalgaya alıyorlar. Ciddi soru sorduğunda dalga geçiyorsun sanıp dalga geçerek cevap veriyorlar. Ben alıştım artık.
ben öyle biri değilimBunlar böyle abi. Her şeyi dalgaya alıyorlar. Ciddi soru sorduğunda dalga geçiyorsun sanıp dalga geçerek cevap veriyorlar. Ben alıştım artık.
Tabela mi tozlanmış neyi sileyim?Siler misin