Haber - Ankara Keçiörengücü Başkanı S. Tahiroğlu: "Barış Alper 40 milyon euro civarında bir rakama satılabilir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Ankara Keçiörengücü Başkanı S. Tahiroğlu: "Barış Alper 40 milyon euro civarında bir rakama satılabilir"

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu:

"Fatih Terim, Barış Alper'in Galatasaray'a imza atmasında büyük pay sahibidir. O dönem bizzat beni arayarak oyuncuyu ne kadar istediğini belirtti. Birçok talibi vardı. Fatih Terim çok ısrarcı olduğu için Galatasaray'a verdik."

"Barış Alper Yılmaz, bana göre 60 milyon euro eder. Barış Alper Yılmaz'ın sonraki satışından %20 pay alacağımız var. Konuyla ilgili Galatasaray'dan henüz bir görüşme talebi gelmedi. Gelmesine de gerek yok zaten ortada bir pay var onu alırız biz eğer satılırsa. Barış Alper'i Liverpool, Arsenal istiyor diye duyuyorum ama Nuri Şahin'in istediğini kesinlikle biliyorum. 50-60 milyon euroya çıkılacağını sanmıyorum ama 40 milyon euro civarında bir rakama satılabilir."

[A Spor]

Sana yüzde 20 yediren haindir. Kulübünü satsan onun yarısı etmez. Ne yapmışsınız da 20% alacaksınız? Altyapı mı verdiniz? Dünyaya mı tanıttınız? 3 kuruş indirim için size 20% bağlayan akılsız yöneticilerin aklını sevsinler.

Üst Alt