Ankara Keçiörengücü Başkanı S. Tahiroğlu: "Barış Alper 40 milyon euro civarında bir rakama satılabilir"

Dursun abv senin yüzünden ağzı olan herkes bizim hakkımızda konuşuyor. Defolup gideceksin en kısa zamanda

Diyelim takasta kullanacaz mesela o zaman ne yapacan kudur

olum sus taraftar hırsını senden alacak

bu para keciorengucune gitse baskan ve adamlari onu hic ederler eminim

Olm satmıyoruz lan. Akbaba gibi her gün çıkıp konuşacak mı bu herif? Satmıyoruz anasını satayım mecbur muyuz.

Adamın ağzının suyu akıyor. Barış'ın daha sezon arasında payının satın alınmaması büyük bir hata.

Bu payı çokta takmamak lazım. Bu payı bahane göstererek pazarlıkla 5-10 fazla istersin senin eline istediğin, aynı para geçer. Bırakın onlarda kazansın. Konuşmaya ve konuşturmaya gerek yok.

Forumdaki Kayseri'lileri pazarlık için gönderelim.

Satmıyoz kardeş. Mecbur muyuz?

Kes

4 veririz en f’eazla
IMG_2232.webp

1 milyon euroya hakkından vazgeçiyor musun? Yoksa barışı Galatasaray forması altında emekli edelim mi? Ne dersin?

*Geçen 25-30 *diyordu , şimdi 40a çıkarmış.
*.aynen sevgili murat . bende gecen asagidaki kaynak da okudum -forumda kesin deginilmistir diye arama yapmadim. lpool tandansli bir haber di.

<- haber link ve haber de ayni ismin rakam vs *aciklamasi :

liverpool echo da haberi *baslik *girmis *kendisinin *sozlerini ;

su kisim -> * ->

“We have 20 percent of Baris Alper Yilmaz’s share but Galatasaray has not requested a meeting with us on this issue,” stated Sedat Tahiroglu, the chairman of Ankara Keciorengucu. “I hear Liverpool and Arsenal want him but I know [new Borussia Dortmund coach] Nuri Sahin definitely wants him. *I don’t think the price will be €50m. He can be sold for around * €30m (£25.3m).”

haliyle sonrasina cikan dis kaynak *baris bazli haberlerde de 25,30 civari ucret yaziliyor... simdilik *uzerini yazan habere denk gelmedim dis basin da.

her sey bir yana, ayrilmasina onay veriliyorsa da : baris'in olasi transfer * $ miktarini da -kendi bagli bulundugu bizim kulubumuz versin.

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt