Ankara'da Patlama!

Çare Cem Uzan. Gelsin hükümetin başına; ekonomiyi canlandırsın, iç politikayı düzeltsin, Galatasaray'ı yeniden Avrupa Fatihi yapsın...

yasakli-cem-uzan-geri-donuyor_x_7503843_12.jpg

Chp'nin başına Rte geçerse oy veririm

Akp'ye oy verenler ayrı Akp'nin parti politikası Akp'nin başındakiler ayrı.Bu da sorumun cevabı değil.7 Haziran'a kadar çoğu Hdp'ye oy veren de Akp'ye oy veriyordu ona bakarsan.

ben çok chp lide tanıyorum bir önceki seçimde mhp ye, mhp li tanıyorum chp ye büyük şehirlerde chp li de hdp ye oy vermiştir. Sıkıntı zaten diğer partilerin bir parti politikasının olmaması olsada aynı yüzler nedeniyle değişimin halk tarafından inandırıcı bulunmaması.

Ülkeye bye bye mı diyelim :D Galatasaray'ımıza gelsin Başkan olsun kafi.

Cem Uzan'ın yükselişini çekemeyen malum parti çeşitli yollarla adamın elindeki şirketlere el koydu. Avrupa mahkemelerinde açtığı davalarda Cem Uzan'ın haklı olduğunu gördük. En azından Atatürkçü, vizyonlu bir adam. Rte'den daha kötü yönetemez heralde.

ben çok chp lide tanıyorum bir önceki seçimde mhp ye, mhp li tanıyorum chp ye büyük şehirlerde chp li de hdp ye oy vermiştir. Sıkıntı zaten diğer partilerin bir parti politikasının olmaması olsada aynı yüzler nedeniyle değişimin halk tarafından inandırıcı bulunmaması.

Tayyip mitinginin birinde dedi ki açık açık,milliyetçiliği ayaklar altına aldık.

milliyetciliği ayaklar altına aldık - Google'da Ara

Kastettiğim bu en başından beri,böyle bir partiye oy vermek ağırına gitmiyor muydu?Sen cevap olabilecek bir şey söylemedin ama şu ana kadar.Yoksa ben de 2011'e kadar Chp'ye verdim ama şimdi Mhp'ye veriyorum.Milli değerler her şeyden önce gelir benim için.

Vatanın bölünmezliği, milletin birliği ve devletin ve bayrağın tekliğinde hem fikir olalım da geri kalanlar bir şekilde çözülür. Meclisteki 3 parti malum fezlekeler hakkında bu tutumu göstermelidirler.

Tayyip mitinginin birinde dedi ki açık açık,milliyetçiliği ayaklar altına aldık.

Kastettiğim bu en başından beri,böyle bir partiye oy vermek ağırına gitmiyor muydu?Sen cevap olabilecek bir şey söylemedin ama şu ana kadar.Yoksa ben de 2011'e kadar Chp'ye verdim ama şimdi Mhp'ye veriyorum.Milli değerler her şeyden önce gelir benim için.

56.Hukumet 1999-İcel Millet Vekili ALİ GUNGOR apo nun af tasarısına Mecliste cevap - YouTube ben bu olaydan sonra MHP yi kafamda bitirdim. Yeni ve gerçek milliyetçi kadro kurulana kadar. koalisyon zamanında yapılanları koray aydın gibilerinin yediklerini unutmadım.

Son düzenleme:
Yav tamam anladık Ak Partililer salak da ben diyorum ki CHP şu an terör örgütlerinin neredeyse tamamına AK Parti gibi sizin tabirinizle yakın ve sempatiyle bakıyor. Bir bakıyorsun Bayrampaşa'da polise saldıran kızın mahkemesinde Gürsel Tekin, bir bakıyorsun hendekçileri savunan Tanrıkulu veya KK, bir bakıyorsun Rus radyosuna konuşan o malum eleman. Yani siz kafası çalışan insanlar olarak Ak Partili kafası çalışmayanların düştüğü hataya düşecek ve terör örgütüne yakın duran bu partiye mevcut haliyle oy verecek misiniz bunu merak ediyorum. Yoksa hayır bu mevcut CHP yönetimi gidecek ve yerine gerçekten Atatürk milliyetçisi, terörle mücadeleyi en ödne yapacak bir partiye dönüşene kadar cezalandıracak mısınız?

Birey terör sempatizanı olabilir o örgüte en fazla +1 katar. Ancak devlet eliyle pkkya yardım edilirse +1000 hatta + milyon olur. Çözüm süreci dediler ağzımıza ettiler bitmek üzere olan terörü canlatmakla kalmadılar, bütün şehirlere tonlarca bomba, silah yığdılar, kahramanlar gibi karşılandılar Habur'da, Diyarbakır meydanında liderlerinin mektubu okundu alkışladılar şimdi bunun mu terörün büyümesinde etkisi var yoksa Gürsel Tekin'in, Sezgin Tanrıkulu'nun cenazesine, davasına katılması mı?

Ve ben, sen bu yanlışları görürken bunlar görmedi veya görmek istemedi diye suçsuz yere ölenlerin günahı ne? Ölen her bir kişinin, yakınların ahından nasıl kurtulabilecekler? Hele sırf çıkarı için bu yanlışı görüp ısrarla ses çıkarmayan, uyarmayan, gidip oy vermeye devam edenler nasıl vicdanları sızlamıyor?

ulan bu kaos yine tek kişiye yarayacak o da bizim dolmuşçu dursun ve yanındaki hırsızlara

Yav tamam anladık Ak Partililer salak da ben diyorum ki CHP şu an terör örgütlerinin neredeyse tamamına AK Parti gibi sizin tabirinizle yakın ve sempatiyle bakıyor. Bir bakıyorsun Bayrampaşa'da polise saldıran kızın mahkemesinde Gürsel Tekin, bir bakıyorsun hendekçileri savunan Tanrıkulu veya KK, bir bakıyorsun Rus radyosuna konuşan o malum eleman. Yani siz kafası çalışan insanlar olarak Ak Partili kafası çalışmayanların düştüğü hataya düşecek ve terör örgütüne yakın duran bu partiye mevcut haliyle oy verecek misiniz bunu merak ediyorum. Yoksa hayır bu mevcut CHP yönetimi gidecek ve yerine gerçekten Atatürk milliyetçisi, terörle mücadeleyi en ödne yapacak bir partiye dönüşene kadar cezalandıracak mısınız?

Ömer, iktidar da olan parti masaya ABD'nin icazeti ile oturup dağdan göstermelik inenleri halay ile karşılarken AKP'ye oy verip vermeme arasında hala kararsızlık yaşamıyor muydun sen.

Kurulduğundan beri kaç defa oy vermedin iktidar partisine. CHP bu süreçte kaç defa ülke politikasını şekillendirebilecek pozisyonda oldu?

Mevcut iktidar lideri 50 yıldır iktidar olmamış, Anadolu halkının %80'inin dinsiz parti, komünüst bunlar algısı ile oy vermezken, CHP'nin 50 yıl önce ki devir-şart bakımından günümüzden oldukça farklı dönemini yerin dibine sokuyorken sence 14 senelik iktidar döneminde 90'lar sonrası bitme noktasına gelen terörü de mi muhalefet körükledi.

Bu ülkenin en büyük problemi terör ve insana verilmeyen değerdir.

İkisini de körükleyen asla affedilmemeli.

CHP iktidara gelsin, HDP İLE AYNI MASAYA OTURMAYI BIRAK DEDİKODUSU ÇIKSA ZATEN SÜR MANŞET OLUR.. SEÇMENİ DE BİR SONRA Kİ SEÇİM %9'A DÜŞER. O VİCDANI YÜZÜNDEN ZATEN YILLARDIR BU KADAR DALGALANMA VAR DEMOKRAT(SOL) TARAFTA. SÜRÜ PSİKOLOJİSİ İLE HAREKET EDEN SAĞ TARAF İLE KARIŞTIRMAYALIM LÜTFEN. AÇ BAK TERÖR İLE YAKINLAŞAN SHP'NİN SONUNU GÖRÜRSÜN TARİHTE. AÇ BAK 1999 DA BARAJA ÇAKILAN CHP'Yİ GÖRÜRSÜN.

AKP,DP zihniyeti ne zaman çakılmış böyle. Marshall planı ile ülkenin dibine dinamit konulurken mi?

Toplumda İSLAM AHLAKI DERKEN, İMAM HATİPLİ BİRİLERİ ÇIKIP O KADAR İSLAM DİYEREK 9 YAŞINDA ERKEK ÇOCUKLARA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNURKEN, BİR TAKIM SAPIKLAR 17 YAŞINDA Kİ ÖĞRENCİSİNE MİNİ GİYDİ DİYE ŞEHVET DUYUYORUM SANA DERKEN Mİ?

Birey terör sempatizanı olabilir o örgüte en fazla +1 katar. Ancak devlet eliyle pkkya yardım edilirse +1000 hatta + milyon olur. Çözüm süreci dediler ağzımıza ettiler bitmek üzere olan terörü canlatmakla kalmadılar, bütün şehirlere tonlarca bomba, silah yığdılar, kahramanlar gibi karşılandılar Habur'da, Diyarbakır meydanında liderlerinin mektubu okundu alkışladılar şimdi bunun mu terörün büyümesinde etkisi var yoksa Gürsel Tekin'in, Sezgin Tanrıkulu'nun cenazesine, davasına katılması mı?

Ve ben, sen bu yanlışları görürken bunlar görmedi veya görmek istemedi diye suçsuz yere ölenlerin günahı ne? Ölen her bir kişinin, yakınların ahından nasıl kurtulabilecekler? Hele sırf çıkarı için bu yanlışı görüp ısrarla ses çıkarmayan, uyarmayan, gidip oy vermeye devam edenler nasıl vicdanları sızlamıyor?

Kesinlikle sızlamalı ve ellerini başlarının arasına alıp düşünmeliler. CHP'liler de benzer şekilde partilerinin geldiği noktayı düşünmeliler. CHP'deki terör sempatizanlığı artık bireysel değil. Zira CHP üzerinden Türk kemalist gençliği de PKK ve HDP'ye ısındırıyorlar. Benzer bir durum çözüm sürecinde iktidar partisi ve ona yakın medya üzerinden muhafazakar gençliğe yapıldı. Normalde milliyetçi olan o taban o medya üzerinden ama PKK da haklı olaiblir mi sorusunu sorma noktasına getirildi. Benzer birşey şu an CHP üerinden kemalist sol gençliğe yapılıyor.

56.Hukumet 1999-İcel Millet Vekili ALİ GUNGOR apo nun af tasarısına Mecliste cevap - YouTube ben bu olaydan sonra MHP yi kafamda bitirdim. Yeni ve gerçek milliyetçi kadro kurulana kadar. koalisyon zamanında yapılanları koray aydın gibilerinin yediklerini unutmadık.

Haklısın Apo'nun asılmaması ihanet gibi bir karardı ancak bu Bahçeli ve onun devamındakilerin suçu,Apo asılmıyorsa hükümeti bozuyorum diyecekti.Mhp dediğin parti köklü bir parti,bir geçmişi var.Akp öyle değil,Akp'yi Akp yapan şey Tayyip,geri kalan herkes piyon veya piyondu.Hadi Mhp'yi bitirdin amenna ama bitirdim diyeceksen gidersin milliyetçi bir partiye oy verirsin tabela partisi de olsa,veya hiç vermeyebilirsin.Akp'ye oy vermek en yapılmayacak eylemlerden birisi ama.Kaldı ki halen bir cevap vermedin,ben ağırına gitmedi mi diye sordum,evet veya hayır bunun cevabı.

Darbe olmasını isteyen insanlara sormak istiyorum, ne değişirdi? Şu anki hükümetten daha fazla otoriter olması dışında (bu da insanların istediği bir şey olmasa gerek) ne değişirdi? Baskı, zulüm, dezenformasyon ve şiddet eksilir miydi? Eksilen tek şey biraz daha umut olurdu, biraz daha fakirleşirdin. Ve tüm bunlara karşı tek yapabileceğin şey eyvallah demek olurdu. Ayrıca böyle bir beklentiye girmenin nasıl bir hayal dünyası ürünü, nasıl bir konjonktür muhakeme etme fakirinin ürünü olduğu merak konusu.

İkincisi lafım milliyetçilere. Sevgili kafası farklı çalışan arkadaşlarım senin şu an terör diye nitelendirdiğin oluşum da seninle aynı kafada ama zıt kutupta yer almakta, demek ki meselenin çözümü için gereken yol (hiçbir manası olmayan) bir milliyet bilinci taşımak değil, aksine sorunun temel nedeni olan bu tehlikeli akımdan kurtulmaktır. İnsanların oluşturduğu tamamen salt ve yapay şeyleri kutsallaştırmak yerine en önemli kutsal değerin yani yaşama hakkının ve refahının ön plana çıkarılması gerekirken, insanlar hala buna nasıl kafa yoruyor ya hayret ediyorum. Kaç yüzyıl daha geçmesi gerekiyor bu bilincin (d)evrilmesi için?

Her yıl yüzlerce insan boku bokuna ölüyor ve bunun için üretilen çözüm reçetesi (hem halk tabanından hem de hükümet tabakasından) mizah anlayışıma ters karikatür gibi. İnsanları daha fazla feda etmeye yönelik açıklamalar ve yönelimler değişmiyor, tek değişen siyasi olarak o şerefsiz bu şerefsiz. Ama yeni gelenlerin takip edeceği yöntem yine aynı olacak. Sonra başkası gelecek yine aynı olacak. İşte (d)evrim konusunda oluşan ümitsizliğimin en önemli nedeni bu. Benim hayatım ve güvenliğim başkalarının oyuncağı oldu, başkalarının çocuksu seçimlerinin sonucunu ben yaşayacağım. Kusura bakmayın ama insanlar artık bunu görebilmeli. Bu karmaşık bir denklem değil, basit bir tümevarım istiyorum insanlarımızdan.

Sent from my iPad using Tapatalk

Sadece Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldılar
Kürtçülük sayelerinde tavan yaptı nirvanaya ulaştı
Hatta kendileri de çok kez kürtçülük yaptılar ve Türklerin değerlerine çok defa saldırdılar
Dini kullanarak insanların gözünü kör ettikleri ve karşılarına düzgün bir rakip çıkartılmadığı için hala oradalar yoksa iyi oldukları için değil

Facebook,Youtube,Twitter gibi sitelerde kürtçülerden pkk propagandalarından geçilmiyor
Bu sitelere giresim gelmiyor artık insanın midesi bulanıyor
Böyle bir iradesizlik daha önce hiç olmamıştır muhtemelen resmen meydanı boş bıraktılar
pkk'nın 50 sene silahla mücadele etse yapamayacağı şeyleri akp sayesinde 10 sene de yaptılar
Bu ihanete imza atan akp kadrolarının durumları çok kötü olacak ileri de bakın görün
Özellikle o BOP eşbaşkanı sonu çok kötü olacak
Buna inanmayanlar olabilir ama emin olun hesap günü gelecek
Elbette bugün yapılanlar,o gün masaya yatırılacaktır
Yanlarına kalmayacak

Ömer, iktidar da olan parti masaya ABD'nin icazeti ile oturup dağdan göstermelik inenleri halay ile karşılarken AKP'ye oy verip vermeme arasında hala kararsızlık yaşamıyor muydun sen.

Kurulduğundan beri kaç defa oy vermedin iktidar partisine. CHP bu süreçte kaç defa ülke politikasını şekillendirebilecek pozisyonda oldu?

Mevcut iktidar lideri 50 yıldır iktidar olmamış, Anadolu halkının %80'inin dinsiz parti, komünüst bunlar algısı ile oy vermezken, CHP'nin 50 yıl önce ki devir-şart bakımından günümüzden oldukça farklı dönemini yerin dibine sokuyorken sence 14 senelik iktidar döneminde 90'lar sonrası bitme noktasına gelen terörü de mi muhalefet körükledi.

Bu ülkenin en büyük problemi terör ve insana verilmeyen değerdir.

İkisini de körükleyen asla affedilmemeli.

CHP iktidara gelsin, HDP İLE AYNI MASAYA OTURMAYI BIRAK DEDİKODUSU ÇIKSA ZATEN SÜR MANŞET OLUR.. SEÇMENİ DE BİR SONRA Kİ SEÇİM %9'A DÜŞER. O VİCDANI YÜZÜNDEN ZATEN YILLARDIR BU KADAR DALGALANMA VAR DEMOKRAT(SOL) TARAFTA. SÜRÜ PSİKOLOJİSİ İLE HAREKET EDEN SAĞ TARAF İLE KARIŞTIRMAYALIM LÜTFEN. AÇ BAK TERÖR İLE YAKINLAŞAN SHP'NİN SONUNU GÖRÜRSÜN TARİHTE. AÇ BAK 1999 DA BARAJA ÇAKILAN CHP'Yİ GÖRÜRSÜN.

AKP,DP zihniyeti ne zaman çakılmış böyle. Marshall planı ile ülkenin dibine dinamit konulurken mi?

Toplumda İSLAM AHLAKI DERKEN, İMAM HATİPLİ BİRİLERİ ÇIKIP O KADAR İSLAM DİYEREK 9 YAŞINDA ERKEK ÇOCUKLARA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNURKEN, BİR TAKIM SAPIKLAR 17 YAŞINDA Kİ ÖĞRENCİSİNE MİNİ GİYDİ DİYE ŞEHVET DUYUYORUM SANA DERKEN Mİ?
1991 de chp den önce ki shp bu saydıklarını(ki yarısı yine mecliste ya kendisi yada oğlu kızı) meclise sokmadı mı? yıllarca doğuda bazı illerde misal tunceli de tek olmadımı? o yüzden her parti diyalog kurdu hatta alparslan türkeş zamanında mhp bile kurdu bu soysızlarla temas.

Haklısın Apo'nun asılmaması ihanet gibi bir karardı ancak bu Bahçeli ve onun devamındakilerin suçu,Apo asılmıyorsa hükümeti bozuyorum diyecekti.Mhp dediğin parti köklü bir parti,bir geçmişi var.Akp öyle değil,Akp'yi Akp yapan şey Tayyip,geri kalan herkes piyon veya piyondu.Hadi Mhp'yi bitirdin amenna ama bitirdim diyeceksen gidersin milliyetçi bir partiye oy verirsin tabela partisi de olsa,veya hiç vermeyebilirsin.Akp'ye oy vermek en yapılmayacak eylemlerden birisi ama.Kaldı ki halen bir cevap vermedin,ben ağırına gitmedi mi diye sordum,evet veya hayır bunun cevabı.

tamam ben hata ettim lakin diyorum ki kardeş en %15 lik kesim vardır mhpli olup akp ye oy veren. insan oturup düşünmez mi yada nasıl bir akıl tutulmasıdır ki devlet bahçeli gibi adam ve onun kadrosu hala başta durabiliyor?

Geri
Üst Alt