- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Çare Cem Uzan. Gelsin hükümetin başına; ekonomiyi canlandırsın, iç politikayı düzeltsin, Galatasaray'ı yeniden Avrupa Fatihi yapsın...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çare Cem Uzan. Gelsin hükümetin başına; ekonomiyi canlandırsın, iç politikayı düzeltsin, Galatasaray'ı yeniden Avrupa Fatihi yapsın...
![]()
Akp'ye oy verenler ayrı Akp'nin parti politikası Akp'nin başındakiler ayrı.Bu da sorumun cevabı değil.7 Haziran'a kadar çoğu Hdp'ye oy veren de Akp'ye oy veriyordu ona bakarsan.
Vatansever siyasi partiler el birliği ile şu HDP ve PKK uzantılarını meclisten atmalıdır. Mecliste terörist görmek istemiyorum.
Ülkeye bye bye mı diyelimGalatasaray'ımıza gelsin Başkan olsun kafi.
ben çok chp lide tanıyorum bir önceki seçimde mhp ye, mhp li tanıyorum chp ye büyük şehirlerde chp li de hdp ye oy vermiştir. Sıkıntı zaten diğer partilerin bir parti politikasının olmaması olsada aynı yüzler nedeniyle değişimin halk tarafından inandırıcı bulunmaması.
Akp'ye oy verenler ayrı Akp'nin parti politikası Akp'nin başındakiler ayrı.Bu da sorumun cevabı değil.7 Haziran'a kadar çoğu Hdp'ye oy veren de Akp'ye oy veriyordu ona bakarsan.
ayrıca hdp nin kucağına itilmiş kürt sosyalist siyasetinde sol yapının hiç mi suçu yok?
Tayyip mitinginin birinde dedi ki açık açık,milliyetçiliği ayaklar altına aldık.
milliyetciliği ayaklar altına aldık - Google'da Ara
Kastettiğim bu en başından beri,böyle bir partiye oy vermek ağırına gitmiyor muydu?Sen cevap olabilecek bir şey söylemedin ama şu ana kadar.Yoksa ben de 2011'e kadar Chp'ye verdim ama şimdi Mhp'ye veriyorum.Milli değerler her şeyden önce gelir benim için.
Yav tamam anladık Ak Partililer salak da ben diyorum ki CHP şu an terör örgütlerinin neredeyse tamamına AK Parti gibi sizin tabirinizle yakın ve sempatiyle bakıyor. Bir bakıyorsun Bayrampaşa'da polise saldıran kızın mahkemesinde Gürsel Tekin, bir bakıyorsun hendekçileri savunan Tanrıkulu veya KK, bir bakıyorsun Rus radyosuna konuşan o malum eleman. Yani siz kafası çalışan insanlar olarak Ak Partili kafası çalışmayanların düştüğü hataya düşecek ve terör örgütüne yakın duran bu partiye mevcut haliyle oy verecek misiniz bunu merak ediyorum. Yoksa hayır bu mevcut CHP yönetimi gidecek ve yerine gerçekten Atatürk milliyetçisi, terörle mücadeleyi en ödne yapacak bir partiye dönüşene kadar cezalandıracak mısınız?
Yav tamam anladık Ak Partililer salak da ben diyorum ki CHP şu an terör örgütlerinin neredeyse tamamına AK Parti gibi sizin tabirinizle yakın ve sempatiyle bakıyor. Bir bakıyorsun Bayrampaşa'da polise saldıran kızın mahkemesinde Gürsel Tekin, bir bakıyorsun hendekçileri savunan Tanrıkulu veya KK, bir bakıyorsun Rus radyosuna konuşan o malum eleman. Yani siz kafası çalışan insanlar olarak Ak Partili kafası çalışmayanların düştüğü hataya düşecek ve terör örgütüne yakın duran bu partiye mevcut haliyle oy verecek misiniz bunu merak ediyorum. Yoksa hayır bu mevcut CHP yönetimi gidecek ve yerine gerçekten Atatürk milliyetçisi, terörle mücadeleyi en ödne yapacak bir partiye dönüşene kadar cezalandıracak mısınız?
Birey terör sempatizanı olabilir o örgüte en fazla +1 katar. Ancak devlet eliyle pkkya yardım edilirse +1000 hatta + milyon olur. Çözüm süreci dediler ağzımıza ettiler bitmek üzere olan terörü canlatmakla kalmadılar, bütün şehirlere tonlarca bomba, silah yığdılar, kahramanlar gibi karşılandılar Habur'da, Diyarbakır meydanında liderlerinin mektubu okundu alkışladılar şimdi bunun mu terörün büyümesinde etkisi var yoksa Gürsel Tekin'in, Sezgin Tanrıkulu'nun cenazesine, davasına katılması mı?
Ve ben, sen bu yanlışları görürken bunlar görmedi veya görmek istemedi diye suçsuz yere ölenlerin günahı ne? Ölen her bir kişinin, yakınların ahından nasıl kurtulabilecekler? Hele sırf çıkarı için bu yanlışı görüp ısrarla ses çıkarmayan, uyarmayan, gidip oy vermeye devam edenler nasıl vicdanları sızlamıyor?
56.Hukumet 1999-İcel Millet Vekili ALİ GUNGOR apo nun af tasarısına Mecliste cevap - YouTube ben bu olaydan sonra MHP yi kafamda bitirdim. Yeni ve gerçek milliyetçi kadro kurulana kadar. koalisyon zamanında yapılanları koray aydın gibilerinin yediklerini unutmadık.
Tayyip mitinginin birinde dedi ki açık açık,milliyetçiliği ayaklar altına aldık.
milliyetciliği ayaklar altına aldık - Google'da Ara
Kastettiğim bu en başından beri,böyle bir partiye oy vermek ağırına gitmiyor muydu?Sen cevap olabilecek bir şey söylemedin ama şu ana kadar.Yoksa ben de 2011'e kadar Chp'ye verdim ama şimdi Mhp'ye veriyorum.Milli değerler her şeyden önce gelir benim için.
1991 de chp den önce ki shp bu saydıklarını(ki yarısı yine mecliste ya kendisi yada oğlu kızı) meclise sokmadı mı? yıllarca doğuda bazı illerde misal tunceli de tek olmadımı? o yüzden her parti diyalog kurdu hatta alparslan türkeş zamanında mhp bile kurdu bu soysızlarla temas.Ömer, iktidar da olan parti masaya ABD'nin icazeti ile oturup dağdan göstermelik inenleri halay ile karşılarken AKP'ye oy verip vermeme arasında hala kararsızlık yaşamıyor muydun sen.
Kurulduğundan beri kaç defa oy vermedin iktidar partisine. CHP bu süreçte kaç defa ülke politikasını şekillendirebilecek pozisyonda oldu?
Mevcut iktidar lideri 50 yıldır iktidar olmamış, Anadolu halkının %80'inin dinsiz parti, komünüst bunlar algısı ile oy vermezken, CHP'nin 50 yıl önce ki devir-şart bakımından günümüzden oldukça farklı dönemini yerin dibine sokuyorken sence 14 senelik iktidar döneminde 90'lar sonrası bitme noktasına gelen terörü de mi muhalefet körükledi.
Bu ülkenin en büyük problemi terör ve insana verilmeyen değerdir.
İkisini de körükleyen asla affedilmemeli.
CHP iktidara gelsin, HDP İLE AYNI MASAYA OTURMAYI BIRAK DEDİKODUSU ÇIKSA ZATEN SÜR MANŞET OLUR.. SEÇMENİ DE BİR SONRA Kİ SEÇİM %9'A DÜŞER. O VİCDANI YÜZÜNDEN ZATEN YILLARDIR BU KADAR DALGALANMA VAR DEMOKRAT(SOL) TARAFTA. SÜRÜ PSİKOLOJİSİ İLE HAREKET EDEN SAĞ TARAF İLE KARIŞTIRMAYALIM LÜTFEN. AÇ BAK TERÖR İLE YAKINLAŞAN SHP'NİN SONUNU GÖRÜRSÜN TARİHTE. AÇ BAK 1999 DA BARAJA ÇAKILAN CHP'Yİ GÖRÜRSÜN.
AKP,DP zihniyeti ne zaman çakılmış böyle. Marshall planı ile ülkenin dibine dinamit konulurken mi?
Toplumda İSLAM AHLAKI DERKEN, İMAM HATİPLİ BİRİLERİ ÇIKIP O KADAR İSLAM DİYEREK 9 YAŞINDA ERKEK ÇOCUKLARA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNURKEN, BİR TAKIM SAPIKLAR 17 YAŞINDA Kİ ÖĞRENCİSİNE MİNİ GİYDİ DİYE ŞEHVET DUYUYORUM SANA DERKEN Mİ?
Haklısın Apo'nun asılmaması ihanet gibi bir karardı ancak bu Bahçeli ve onun devamındakilerin suçu,Apo asılmıyorsa hükümeti bozuyorum diyecekti.Mhp dediğin parti köklü bir parti,bir geçmişi var.Akp öyle değil,Akp'yi Akp yapan şey Tayyip,geri kalan herkes piyon veya piyondu.Hadi Mhp'yi bitirdin amenna ama bitirdim diyeceksen gidersin milliyetçi bir partiye oy verirsin tabela partisi de olsa,veya hiç vermeyebilirsin.Akp'ye oy vermek en yapılmayacak eylemlerden birisi ama.Kaldı ki halen bir cevap vermedin,ben ağırına gitmedi mi diye sordum,evet veya hayır bunun cevabı.